11
Anime öldöklés konzolon, 100% coolság tartalommal...
  • Tinman #11
  • Super Saiyan
    #10
    LOOOOOOOOOOOL Afro Samurai = Nigger Ninja _:asD_A.sd_A:sdA_SD:aS_D:
  • Tinman #9
    Anime 5 részes és 1:1-ben azt játszhatod végig.
  • biomage
    #8
    elsőre az anime jutót eszembe :D jó tudni hogy van belőle játék is :D
  • Totti5
    #7
    Filmet igen, azért rohantam a játékért anno. Kár volt:)
  • Tinman #6
    Animét+filmet láttad?
    Há' a játékot se tótad' végig :-P
  • ScarY MAN
    #5
    Chuck Norris az már isten.
  • Matthew Baker
    #4
    "Afro Samurai természetesen egy létező ember, jelenleg ő a Number One, sérthetetlen, kikezdhetetlen, félisten..."

    Nem mert Chuck Norris!
  • Totti5
    #3
    Jó játék
  • edios
    #2
    első képen a háttér már egy picit necces, de amúgy stílusosnak tűnik
  • Tinman #1


    2 hete még nem igazán tudtam, hogy mi az az Afro Samurai, most meg alig várom, hogy megnézhessem az anime részeket is, a Resurrection filmről nem is beszélve.

    Előre leszögezem, hogy a játék nem könnyű. Helyenként őrjítően nehéz. nálam az a taktika vált be, hogy figyelem a zenét és megpróbálok azonosulni az általam irányított karakterrel... egy kis idő és az egész átalakul egy halálos tánccá... és csak villan a penge, szinte siklunk a levegőben és az ellenfeleinknek esélyük sincs megütni. Kell hozzá pár óra, míg az ember felveszi a ritmust és nem csak össze-vissza nyomkodja a gombokat, hanem minden mozdulata tudatos és kontrollált... ha ez megvan, onnantól nem lesz sok gond. Az A+A+A+A+A ide kevés lesz ;-)



    Hatalmas nagy stílusa van a játéknak... a zenék, grafika, sztori, STÍLUS, mind nagyon rendben van. Illetve vagy tudsz azonosulni a bosszúszomjas főhőssel, vagy belevágod a controllert a tv-be.

    Bár lineáris mint a 20"-os acélcső, meg néha a kevesebb, de taktikusabb enemy több lett volna, de piszkosul rá lehet kattanni a hangulatára... persze, aki utálja a "kickass ninja" feelinget az messziről kerülje.

    Tonnányi combo van...
    A játékban induláskor, 0 kilométerrel annyi van belőle, hogy első 10 percben azt sem tudtam ki van kivel, aztán rá lehet érezni, okosan lehet buttonsmashingelni, egyre inkább kezd rend lenni a mozdulatokban... vagy nem és azonnal eladod a játékot.

    Ha rapidkezű vagy, 5-6 kombóval is el lehet lenni, igaz ekkor a sok halál/pálya garantált. Ha viszont azt akarod, hogy szinte hozzád se tudjanak érni, akkor nem árt betanulni pár kombót vagy gyakran használni az időlassítást.

    13-14 kombóval már picit könnyebb az élet, de rendesen oda kell figyelni... képtelenség a játékot 7-8 óra alatt végigvinni, mert szétmegy az ember keze.

    A vicc az egészbe, hogy annyira rá lehet hangolódni, hogy még a kombó felénél se tart Afro a képernyőn, de már nyomjuk be a következőt... rendesen rá lehet pörögni. :-)

    Pszichológiai eset vagyok biztos, de rendesen csípem ezt a látványos "cool" kaszabolást... főleg amikor "bullet-timeban" lehet osztani, az ráadásul nem csak hasznos, de igen látványos is. Időzítés rengetegszer kell, kombókhoz, lassított harchoz szintén.

    A boss fightok egy része komoly kihívás, bele kell adni apait anyait, ha egyben akarunk maradni, de megoldhatók. Sajnos(?) a játék egyre nehezebbé válik, ahogy előre haladunk és könnyen megunható a sok harc is, ezért sem célszerű "egy levegővel" próbálkozni.

    Lassan végére érek, eddig nálam 7.8/10.

    Ezt achit ajánlom figyelmetekbe:

    "Spill 2000 gallons of blood."

    Trailer:


    Afro Samurai teszt magyarul

    Afro Samurai természetesen egy létező ember, jelenleg ő a Number One, sérthetetlen, kikezdhetetlen, félisten...