8
-
Bhalage #8 nos én se a PoP-t, se a Szex és lószart nem nézem meg, de ez a jó kis film még tervbe van, kíváncsi vagyok rá nagyon -
god25 #7 Azért nézhető film. A tartalmát már régóta ismerjük. Az elmesélése, bemutatása nem volt rossz. -
CooperD #6 "a tiniknek szóló Rémálom az Elm utcában"
Hát ez valami qrva szarul hangzik... -
#5 Nem is akciófilm, inkább fél-tényfeltáró-fél-igazság-fél-háborús film. Mivel ismét a tahó amerikai külpolitikát és háborúzást feszegeti, nem is csoda, ha az amerikaiak nem voltak már kíváncsiak rá. Fele azért, mert nem érti, másik fele azért mert evvan ...
Amúgy meg: cikkíró asszongya "bukott", "elhasalt". A hatásvadász jóéletbe! Még szép, hogy a tömegtermék Szexésnyúljork és a Disney féle Herceg mellett csak 3. lehetett, de ezzel leírni azt, hogy "bukott" ...
Véleményem szerint egész korrekt film, elgondolkodtathat ... -
barcames #4 attól még lehet jó film..... megbukott jaj -
#3 én nem sokáig bírtam a kamerarángatást :) mostanában meg elég sok hasonló témájú film született, amik szerintem sokkal jobbak. -
Wittgen #2 Azért nem volt rossz film, bár én akcióorgiát vártam, ez csalódás volt benne. -
R1c0 #1 Aki végig háborús csim-bumra vágyik, akkor ajánlom, de a Bourne sorozat közelében sincs... Csalódás.