17
  • Csakezmaradt
    200 ember alapján, minden fiatalnak ez a kedvence?
    Nem az a hülye, aki ezeket a szavazásokat csinálja, hanem az, aki az eredményeit közli, hogy "mindenki..."
  • raven505
    Nekem még nem volt időm megnézni egyik részét sem. Lehet hogy nem is vesztek sokat. :)
    Viszont tán ehhez hasonló film sorozatot ajánlok aki odavan az Alkonyatért.
    A címe True Blood. Érdemes megnézni.
  • unisol1
    Ja, de marhasok szubjektív tényező van, amiért valakinek legjobban tetszik, mégis tudja, hogy nem olyan jó! Soxor tisztában vok vele, hogy a film nem túl jó, de nekem kúvára bejött (David Hasselhoff - Gridlock - na, hányan mondják, hogy jó? Szerintem se nagy szám kívülről, de..)
    UFF
  • morden
    Érdekes, hogy a pasik szapulják az alkonyatot, a nők meg imádják nincs ezzel semmi baj, pl a ryan közlegényt imádtuk mi srácok, a lányok meg hánytak tőle, szóval mindenki nemének megfelelő filmet nézzem és nem kell ócsárolni a másikat
    (természetesen sohadesoha nem nézném meg vagy olvasnám el az alkonyatot, Patison meg tök átlagos srác mint bármelyikünk ( találkoztam vele, tényleg teljesen normális) csak sztárt csinált belőle a marketing (gondolom azért van ennyi fiatal rajongója, mert a fiatalok még nem tudnak különbséget tenni egy szerep és egy ember között )
  • atesz02
    Les Grossman a legnagyobb. Még az Alkonyatos kisgyerekekből is hülyét tud csinálni! :D Imádom
  • CybeRick
    vontatott unalmas, "tinifejjel gondolkodó 109 éves vámpír" főszereplő. Első rész még tetszett. Az volt az érzésem hogy a női főszereplő végig valamilyen szer hatása alatt állt. Totál zokni agyilag. Akinek tetszett, nézze. De nem lehet rá "legjobb" jelzőt akasztani egy kategóriában sem.
  • dronkZero
    Annyira kurvára semmit nem érnek ezek az "év legjobbja" listák... Oscar-díjjal egyetemben.
  • tommygear
    elég korcs fiatalok akkor ezek... személy szerint hányok ettő a köpekédtől
  • InterFoxSOFT
    Bú-ús panda vagyok, ez nem film, a 10 éves picsák pedig nem rajongók!
  • Cat 02 #8
    MTV!!! Neten lehetett szavazni gecc :D
  • Wittgen
    Nekem azért van személyes véleményem az Alkonyat-filmről:
    1. színészi játék xar (bár a kiscsajtá már láttam jól szerepelni pl a Kalandparkban)
    2. rendezés átlagos
    3. sztori unalmas klisé (penge-dns fénybenjáró vámpírok, akik örlődnek a szerelem miatt...blah)
    4. karakterek idegesítőek (főleg az idióta döntésképtelenségük és szerelmi vívódásaik miatt)
    5. szerelmi szál még csak közepesnek sem mondható, nézzenek meg az alkotók min. 1 angol rom.filmet (pl Igazából szerelem), hogy legyen viszonyítási alapjuk
    6. az akciójelenetekkel meg voltam elégedve, bár eléggé gyermekbarátra siekredett

Egyszóval unalmas film, idegesítő karakterek, újranézési faktora számomra nulla.

Persze azért a befejező részeket is meg fogom nézni, csak remélni tudom, hogy a sztori javul valamelyest, valamint az új karakterek (Fanning, Sheen) hozzá tudnak tenni annyi pluszt, hogy ne azon agyaljak a moziban, hogy az alvásrohamokat hogyan vészeljem át.
  • KP27
    Pár napja néztem meg az újholdat. Mindenféle előítélet nélkül. Egy teljesen átlagos film, semmi több. Egyszer meg lehetett nézni, nem hagyott bennem mély nyomot, és 100% hogy mégegyszer nem fogom megnézni, mert nincs ami miatt érdemes lenne újranézni...

• winnie
    más elismerni, értékelni valamit, ami nem jön be és megint más "legjobbat" mondani. attól, hogy elismerem, hogy mondjuk a taxisofőr vagy a máltai sólyom jó film, még ha nem is vettem meg őket dvd-n, sosem fogom azt mondani egy nekem nem 100%-osan bejövőre, hogy "a legjobb".

ergó a legjobb filmre kérdésre biztosan a világ egyetlen 10/10-es filmjét mondanám, vagy, ha nagyon szőrözni akarok, akkor a 3-4 9/10-es film egyikét. (könnyebb viszont elismerni egy nekem tetsző filmről, hogy valójában trehány munka, csak engem elkapott.)
  • bippo
    Elég nagy az átfedés, de számomra nem ugyanaz a 2 kategória. (bár lehet, hogy a többség tényleg egyből azt vágja rá.) Én tudok értékelni olyan alkotásokat is, ami nem feltétlen az én ízlésem, de ha jó, azt el kell ismerni.
    De ez az Alkonyat a legjobb példa erre. Sokan szeretik, de távol áll a legjobb filmtől.
    Pl. ha tőlem megkérdeznék, melyik film tetszett a legjobban, azonnal rávágom, melyik az, amelyiken a legjobban szórakoztam, nevettem, stb. Ha viszont megkérdezik, hogy szerintem melyik a legjobb film, elgondolkodok, és próbálok objektív szempontok alapján válaszolni. (téma, mondanivaló, rendezés, fényképezés, vágás, zene, összhatás, stb.)
  • Szefmester
    Az más kérdés hogy maga film nem jó. Páromnak is tetszett az alkonyat film, de azt mondja nem volt jó. Eddig sima vámpírnak mondja őket mostmár csak alkonyatos vámpírnak.. kezd felnyílni a szeme hogy az egy hulladék.
  • winnie
    ha valakitől megkérdezik, hogy mi a legjobb film, nem azt mondja, ami a legjobban tetszett neki?:) én igen.
  • bippo
    No comment. 1-2 kategóriát alapból át kéne nevezni.
    Legjobb film - legjobban tetszett film
    Legjobb csók - leginkább a helyében lettem volna csók
    Legjobb szinész/nő - leginkább oda vagyok érte színész/nő
    Legnagyobb sztár - na jó, ez az elnevezés maradhat, annyira egyértelmű, hogy nem objektív. (=a leginkább dugnék vele kategóriával)