33
Kingdom Heroes
  • Vagtazo
    Szasztok!

nem tudja valaki véletlen, hogy lehet növelni az inventoryt és a bank kapacitását?

elöre is köszi!

egyébként jo a game :)
  • Vass Gábor
    Életjelet mutattak a játékból 5 kép jött ki a heroes kindomsból.
  • seifer
    sztem baromi jo game, csak osszesen 1 magyarral talalkoztam az eu serveren..shu frakcioban
  • David9317
    Vki játsszik vele??? :D
  • kastil
    "csira geci (you)" :DDDDDDD

yw gubber
  • Gubberx
    Köszönjük Kastyl :D
  • DAK3
    ne jólvan én elhagyom ezt a topikot mert betelepedet egy csira geci (you)
  • kastil
    Bár nem értem, akkor hogy lehetsz ilyen iszonyat szerencsétlen
  • kastil
    nem
  • DAK3
    wowoztam 2 évig törtön cabaloztam 1 évig?:) -1:)
  • kastil
    +1
  • kastil
    Ha Neked nem tetszik, az csak azért lehet, mert pocsék.

Őszintén, mi volt a leghosszabb idő, amit eddig EGY mmoval játszottál összesen?:D 24 óra 2 hónap alatt:D?

Hány topikodnak volt eddig értelme?
  • Gubberx
    Az mmo-s társadalom fellélegezhet egy kis időre :D
  • DAK3
    nekem határozottan NEM TETSZET:) és én egy idöre felfügesztem az mmokat a kingdom heroest kiprobálom majd azért:) és látom értelme nincs a topiknak idáig...
  • kastil
    mivan?:D
  • Gubberx
    Ne hasonlíts egy jó játékot magadhoz, thx ;)
  • DAK3
    mivan a BoI val azzal a szral?:)
  • kastil
    DAK plz!!!!
  • kastil
    Te nyomorék Te meg áruld már el mégis mitől vagyok én pancser?:D Téged fikáz mindenki minden topikban :D És ja, most ha átlagos kedvemben lennék tuti elküldenélek anyádba, de tiszta boldogság van :D.

Mellesleg megtettem, felmentem youtubera. Megnéztem, rakás szar, infót nem kell írnod annak ellenére, hogy kérdezted, van e rá igény. szerencsétlen :D.

#11-es HSZedbe meg igencsak bő infót sikerült bepréselned :D.
  • Gubberx
    te meg visszamennyé'
  • kastil
    Te 1k hufos neked kustri van :DDD
  • Gubberx
    Nekem pl Dragon Age+Mass Effect 2(meg még sok más is) ott figyel a polcon eredetiben, vannak olyan játékok amik megérdemlik hogy megvedd, ha meg lewarezolod legalább ne kürtöld szét a világban... pf jó hogy nem még büszke is vagy magadra érte....
  • DAK3
    na teis ittvagy?:P Mi a baj a warezal?? ugyan...
    egykis info:Föleg PvP re specializálodot mmorpg, ha hasonlitanom kéne valamihez akkor perfect world/silkroad:)
  • Gubberx
    Nyughass, Kastyl-nak igaza van :D:D:D
  • Vass Gábor
    Aha, azt hittem ez a heroes.
    Erről valamit lehet tudni?
  • Rowlend
    Tévedsz. Ez egy teljesen másik játék
  • Vass Gábor
    Én már vagy fél éve beregisztráltam erre a játékra, és még mindig nem lehet játszani vele, nem tudom mi a rákot csinálnak vele, de rohadtúl felidegesít már.
    Egyébként itt lehet regelni.Ez az
  • Sir Quno Jedi
    Egyrészt tökéletesen igaza van az előtted szólónak, másrészt még1x a warez hódításaiddal vagizol és ki leszel vágva rövid úton!
  • DAK3
    mégmindig szarok rád és kösz a lelkesedést pancser! nehéz felmenni a youtube ra?:) vagy nincs 1 perced?:O és épp a Dragon Age-t szedem azért csak késöbbk ezdem el tolni... pancser..
  • kastil
    :D:D Neked vagy a neted szar, és azért kezdessz minden játékot "2-3 nap mulva", vagy csak hétvégén nyomhatod, amikor nincs suli.
    Mellesleg még mindig förtelmesek a kezdo HSZeid.

És hogy a francba tudnánk eldönteni, hogy szeretnénk e játszani vele, ha semmi infót nem írsz?
    Ha meg rákeresek, akkor már felesleges infót írnod.
    Fejlődsz, de még mindig a gumiban van a helyed.
  • akyyy
    én ezzel jáccok mobilon

• DAK3
    Shu frakcioba kezdek majd én:D
  • DAK3
    Játszik valaki ezzel??:) vagy akar? mert ha szeretne akkor irok infot weboldi http://kingdomheroes.aeriagames.com/ ezaz americai/eu szero:)
    mostvan OB fázisba Forbidden City nevü SZERVER AZ EUROPAI IDEGYERTEK( én csak 2-3 nap muvla kezdem)