33
Kingdom Heroes
-
Vagtazo #33 Szasztok!
nem tudja valaki véletlen, hogy lehet növelni az inventoryt és a bank kapacitását?
elöre is köszi!
egyébként jo a game :) -
#32 Életjelet mutattak a játékból 5 kép jött ki a heroes kindomsból. -
seifer #31 sztem baromi jo game, csak osszesen 1 magyarral talalkoztam az eu serveren..shu frakcioban -
#30 Vki játsszik vele??? :D -
#29 "csira geci (you)" :DDDDDDD
yw gubber -
#28 Köszönjük Kastyl :D -
DAK3 #27 ne jólvan én elhagyom ezt a topikot mert betelepedet egy csira geci (you) -
#26 Bár nem értem, akkor hogy lehetsz ilyen iszonyat szerencsétlen -
#25 nem -
DAK3 #24 wowoztam 2 évig törtön cabaloztam 1 évig?:) -1:) -
#23 +1 -
#22 Ha Neked nem tetszik, az csak azért lehet, mert pocsék.
Őszintén, mi volt a leghosszabb idő, amit eddig EGY mmoval játszottál összesen?:D 24 óra 2 hónap alatt:D?
Hány topikodnak volt eddig értelme? -
#21 Az mmo-s társadalom fellélegezhet egy kis időre :D -
DAK3 #20 nekem határozottan NEM TETSZET:) és én egy idöre felfügesztem az mmokat a kingdom heroest kiprobálom majd azért:) és látom értelme nincs a topiknak idáig... -
#19 mivan?:D -
#18 Ne hasonlíts egy jó játékot magadhoz, thx ;) -
DAK3 #17 mivan a BoI val azzal a szral?:) -
#16 DAK plz!!!! -
#15 Te nyomorék Te meg áruld már el mégis mitől vagyok én pancser?:D Téged fikáz mindenki minden topikban :D És ja, most ha átlagos kedvemben lennék tuti elküldenélek anyádba, de tiszta boldogság van :D.
Mellesleg megtettem, felmentem youtubera. Megnéztem, rakás szar, infót nem kell írnod annak ellenére, hogy kérdezted, van e rá igény. szerencsétlen :D.
#11-es HSZedbe meg igencsak bő infót sikerült bepréselned :D. -
#14 te meg visszamennyé' -
#13 Te 1k hufos neked kustri van :DDD -
#12 Nekem pl Dragon Age+Mass Effect 2(meg még sok más is) ott figyel a polcon eredetiben, vannak olyan játékok amik megérdemlik hogy megvedd, ha meg lewarezolod legalább ne kürtöld szét a világban... pf jó hogy nem még büszke is vagy magadra érte.... -
DAK3 #11 na teis ittvagy?:P Mi a baj a warezal?? ugyan...
egykis info:Föleg PvP re specializálodot mmorpg, ha hasonlitanom kéne valamihez akkor perfect world/silkroad:) -
#10 Nyughass, Kastyl-nak igaza van :D:D:D -
#9 Aha, azt hittem ez a heroes.
Erről valamit lehet tudni? -
#8 Tévedsz. Ez egy teljesen másik játék -
#7 Én már vagy fél éve beregisztráltam erre a játékra, és még mindig nem lehet játszani vele, nem tudom mi a rákot csinálnak vele, de rohadtúl felidegesít már.
Egyébként itt lehet regelni.Ez az -
#6 Egyrészt tökéletesen igaza van az előtted szólónak, másrészt még1x a warez hódításaiddal vagizol és ki leszel vágva rövid úton! -
DAK3 #5 mégmindig szarok rád és kösz a lelkesedést pancser! nehéz felmenni a youtube ra?:) vagy nincs 1 perced?:O és épp a Dragon Age-t szedem azért csak késöbbk ezdem el tolni... pancser.. -
#4 :D:D Neked vagy a neted szar, és azért kezdessz minden játékot "2-3 nap mulva", vagy csak hétvégén nyomhatod, amikor nincs suli.
Mellesleg még mindig förtelmesek a kezdo HSZeid.
És hogy a francba tudnánk eldönteni, hogy szeretnénk e játszani vele, ha semmi infót nem írsz?
Ha meg rákeresek, akkor már felesleges infót írnod.
Fejlődsz, de még mindig a gumiban van a helyed. -
#3 én ezzel jáccok mobilon
-
DAK3 #2 Shu frakcioba kezdek majd én:D -
DAK3 #1 Játszik valaki ezzel??:) vagy akar? mert ha szeretne akkor irok infot weboldi http://kingdomheroes.aeriagames.com/ ezaz americai/eu szero:)
mostvan OB fázisba Forbidden City nevü SZERVER AZ EUROPAI IDEGYERTEK( én csak 2-3 nap muvla kezdem)