18
  • bladesoft
    #18
    Azért az legalább elvárható lenne hamár W40król ir az ember legalább megemlitse a NAGY ellenséget a Káoszt az örületet ami a hipertérből fertözi a világokat. Nem pedig "idegen lények" ellen harcoló gárdista-starship toopers dezinfot irogatni. A W40k imádom de a benne lévő brutalitás és horror elemek miatt +18 alatt lehetetlen megcsinálni. És hogy ezt egy cgi film hogy tudja visszaadni... remélem nem ugy mint az Öszi Alkony sárkányait.
    ------ui: El a kezekkel a Drizzt Do'Urden filmesitésektől mert jön a Szabatt hadjáratom a forgalmazó ellen :D
  • GodBadka
    #17
    Engem inkabb ez a mondat zavart a cikkben: "A hardcore scifi-rajongók egyik nagy álma lenne, ha elkészülne egy Warhammer 40K-univerzumban játszódó élőszereplős mozifilm. Technikai lehetőségek híján addig is egy animációs alkotással kell beérniük. "
    Ho?? Mar, hogy a fenebe ne lenne meg a technika ehhez? Max penz, vagy hajlandosag hianyzik, de nem technika.
  • Betonparaszt
    #16
    Winnie,ne foglalkozz a trollokkal, csak azért járnak ide, hogy hergeljék az embert
  • winnie
    #15
    az utolsó bekezdésedben van elásva a kutya. felsőbbrendűnek érzed magad, hiszen le elmebajnokozod a fiatalabbakat (holott fiatalon te sem biztos, hogy magasröptön nőttél fel - lehet, hogy azon, de nem biztos), plusz úgy véled, hogy a világ összes filmje neked készül. neked nincs szükséged tombraiderre. mást érdekelne egy csajos kalandfilm a'la indiana jones. mindketten megkapjátok, amit akartok: ő a filmet, te pedig nem nézed meg. hidd el, emberek milliói tehetnék fel a kérdést, hogy mi szükség animációs felnőtt filmekre. de nem teszik. elférnek az olyanok is, nem kell róluk tudomást venni.

  • gothmog
    #14
    Pedig a Silent Hill véletlenül pont jó volt.
  • Ender Wiggin #13
    Hát nem éppen. De még is, akkor persze még mindig ott tartunk, hogy mi szükség van az idealizált karakterek materializálására? Miért jó az, ha egy hús-vér színész erőlködik egy olyan karakter megformálásában, mely még csak nem is emberi fizikumú (Lara Croft pl.). Vagy miért jó az, hogy egy húzónevet választanak egy szerepre, a névtelen, de karakterében a játékhősre emlékeztető és mellesleg az testét, hangját is kölcsönző színész helyett (lásd Max Payne)?
    Miért kell a játékban tökéletesen működő, logikai ugrásokkal teli, mesevilágot filmen is bemutatni, teljesen elcseszett scripttel, nyilvánvalóan rosszul kiosztott szerepekkel? Túl sok a miért. A válasz pedig csak annyi, hogy: mert mindenből pénzt lehet csinálni. Persze - a legtöbb próbálkozás alig termelte ki a beleölt pénzt.
    Plusz, a reboot cikkre visszautalva: Tomb Raider reboot-ra pl mi szükség van? Új Lara-színésszel? Mert a 2000 után született elmebajnokok számára még érthetőbbé kell tenni a magasröptű sztorit?
  • gothmog
    #12
    Úgy rémlik, Ian Watson csúnyán összerúgta a port a Games Workshoppal, úgyhogy nem valószínű, hogy ő a jövőben bármit is írna, ami Warhammer. Bár akkor legalább lenne egy rendes (18)-as besorolású beteg mozi ebből, de olyat úgysem mernek csinálni. Nagyobb összegben fogadok, hogy hősiesség meg bátorság meg bajtársiasság lesz benne. Talán még happy end is!
    A teaser alatt az jutott eszembe, hogy a Dawn of War II ingame néz ki majdnem így. Persze ez még javulhat. És ne legyen igazam.
  • Gulyu84
    #11
    Már ha él még egyáltalán :D
  • Gulyu84
    #10
    Nem merek sokat várni a filmtől, Ian Watson-nak jobban örültem volna irónak :/
  • Etinger
    #9
    Azok de gyengék... vagyis inkább.. sablonosak, és nagyon másvilág Japán úgy amúgy is. Legalábbis az én gyomrom nem veszi az agymenéseiket, meg a X ezer rajzfilm, és mindben ugyanazok a karakterek lesnek rám vissza... A másik felével a mondanivalódnak (első felére gondolok :D) egyet tudok érteni.
  • tyuklepes
    #8
    Tudom, én csak egy dilettáns kis senki vagyok a sok hardcore SG-kommentelő közt :) de akkor is kíváncsi vagyok az alábbiakra: az érmetszésig menő vitát nem lehetne egy film megnézése UTÁN elkezdeni? (Tudom, hogy ez csak az önigazolás keresése, hogy "én bezzeg előre megmondtam", de ugyan ki a herét érdekel ez? :))
  • winnie
    #7
    "Tomb Raider, Max Payne, Boll-okádékok, Hitman, Silent Hill, Resident Evil mind-mind értékelhetőbb lett volna animáció formájában."

    a hardcore rajongók ezek animációs változatát láthatják a játékokban.

    nyilván nem vagyok egyedül, de ettől még a kisebbséget képviselem azzal, hogy amíg egy film animációs marad, addig komolytalan is marad. a japánok tudnak pár kivételt prezentálni, de attól még a filmek, ha jól készítik el őket, akkor élőszereplősen az igaziak. épp ezért egy animált tévésorozot sem nagyon tudok végignézni, rém unalmasak. oké, idén akadt egy kivétel, az archer, de ettől még:)
  • Ender Wiggin #6
    Pont itt a kutya elásva. A hardcore rajongók inkább néznék az eredeti animált karaktert, az eredeti hangjával stb, mint az előszereplős szart, aminek 100%-ban sosincs köze a játék eszenciájához. Tomb Raider, Max Payne, Boll-okádékok, Hitman, Silent Hill, Resident Evil mind-mind értékelhetőbb lett volna animáció formájában.
  • Loverman
    #5
    LOL, nem tetszik nem kell megnézni! (Ami nálatok úgyis egyenlő a letöltéssel) OMG idióta fikázók... kényszerít valaki hogy megnézd? Nem. Akkor?
  • NovaTerra
    #4
    70 perc tényleg csekélynek tűnik. Elég nehéz normális történetet elmesélni, főleg úgy, hogy nem ártana egy kis karakter ábrázolás, a világ bemutatása, legalább vonalakban, mert nem mindenki ismeri WH40k-t. Igaz a Gohst in the Shell is csak 80 perces, szóval nem lehetetlen kiemelkedőt alkotni, csak félő, hogy itt lesz 60 perc zúzás és 10 perc, amikor ténylegesen történik valami.
  • Hans von Luck
    #3
    Hú emberek, vmi ilyesmire vártam már nagyon rég...ha ez sikeres lesz, gondolom utána majd jöhet az előszereplős film is...
    Az mindenképp pozitívum hogy Dan Abnett írja...
  • cateran
    #2
    Igy elso blikkre nem tudtam eldonteni,hogy vak vagy-e vagy pedig hulye...de aztan a 3-as szamu megjegyzesed alapjan inkabb hulye...
    1. ki mondta hogy nem az? (a teaser is elozetes)
    2. Animacios film lesz...meglepo, hogy olyan mintha 1 jatek lenne...
    3. 70 percig nyammogsz 1 adag szaros popcornon? (sot tovabb..zabalni jarsz oda vagy filmet nezni?)
  • nessboth
    #1
    1., Ez teaser
    2., Ez nulla, szinte semmi, mintha egy játék lenne
    3., 70 perc? Ez komoly? Beülök a moziba és még a popcorn-t sem tudom megenni már mehetek is haza?