Half-Life 3 vagy Episode 3?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Gabe Newellt de utálom...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

buzi köcsög valve :) a sztím meg jó mer eksönös.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tinman
Inkább egy alternatív valóságból... mert a Left for dead amíg jó pénzt hoz, addig "scratch my sack" megy náluk. Mondtám már ma, hogy buzi Valve? Köcsög sztím?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lószaros
Javaslom hogy az igék helyett is használjátok a szar szót de lehet hogy színesebbé lehetne tenni pl lószar, kutyaszar, tukánszar, tyúkszar, orángutánszar. Szerintem nyelvünk felvirágozna. Kb én nagyon szeretem a finom csokis kekszet. Én szarosan szarozom a lószarony kutyaszhart.
"A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítõ legyen."

Nem fejlesztik. Pár hónapja volt itt egy hír, hogy senki sem dolgozik rajta mert mindenkit átvezéreltek a L4D frontra.
Seth
Te a jövõbõl jöttél, egészen pontosan 2020-ból

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Megszokható és szerintem még kényelmes is ... ne szarozzunk már, büdös lesz. Nem jobb mint az egér, hogyan lehetne, fõleg mivel az egeret 15-20 éve használja mindenki napi rendszerességgel, én is és kiforrott eszköz. De szarnak akkor se szar az a bizonyos kontroller.
A 'mindenki' nevében pedig hülyeség általánosítani, attól hogy leírja valaki még nem lesz igaz.
Na de hogy idevágjon, biztosan, sõt remélem meg fog jelenni PC-re továbbra is a Half-Life minden epizódja, nem lesz itt gond a kontroller kérdéssel! Na lássuk a Lambdát!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

pedig de. A pár millió játékos elvan, vagy nem ismer mást, és van néhány elvakult hülye, akik azt mondják jó, pedig inkább csak megszokható de az egérhez képest akkor is szar :)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

megjelent végre a half life három
installálom
Azta, micsoda sokat mondó jel! <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Macccy
A szarba lehet ennyit szarozni egy szaros mondatban? Amúgy én is ezt hittem, de nem ... Akkor én és még pár millió játékos nincs is benne a 'mindenki'-ben? A szarba! :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Fresh Duke
Miért szar konzolra jelentenék be? Konzolon szarok az FPS-ek, ezt mindenki tudja.

A heavy cost. I pay it gladly.

Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pisztoly csõre tölt...

valószínûleg ez lesz

" sokak által nagyon várt Portal 2-t nem hozzák ki az expóra."
Senki nem mondta, hogy nem viszik ki az expóra. A külön Portal 2 Event-et törölték csak, - helyette lesz meglepi - ettõl még várhatóan valamilyen szintû bemutatója lesz a Portal 2-nek, tessék elolvasni az eredeti nyilatkozatot.
Narxis
Bejelentik a konzol exkluzív HL3-mat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pedig, de jó lenne már az Episode 3...

www.adamexdesign.hu

Zomil
Az a tf2-es kép van legalább fél éves :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ravkin
2 dolgot biztosan tudhatunk :

1. Az epizódikus megjelenéssel a valve már befürdött
2. A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítõ legyen.

Windows 7

hiszem ha látom. a Valve már csak egy bohóc csapat.

https://twitter.com/foodlfg

psishock
confirmed fake.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2