Half-Life 3 vagy Episode 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem fejlesztik. Pár hónapja volt itt egy hír, hogy senki sem dolgozik rajta mert mindenkit átvezéreltek a L4D frontra.
A 'mindenki' nevében pedig hülyeség általánosítani, attól hogy leírja valaki még nem lesz igaz.
Na de hogy idevágjon, biztosan, sõt remélem meg fog jelenni PC-re továbbra is a Half-Life minden epizódja, nem lesz itt gond a kontroller kérdéssel! Na lássuk a Lambdát!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
installálom
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A heavy cost. I pay it gladly.
Senki nem mondta, hogy nem viszik ki az expóra. A külön Portal 2 Event-et törölték csak, - helyette lesz meglepi - ettõl még várhatóan valamilyen szintû bemutatója lesz a Portal 2-nek, tessék elolvasni az eredeti nyilatkozatot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.adamexdesign.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Az epizódikus megjelenéssel a valve már befürdött
2. A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítõ legyen.
Windows 7
https://twitter.com/foodlfg
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2