36
  • JonasSandor
    Gogon újra kapható lett win 10 és felette működik.
  • lostprophet
    Készülődik a magyarítás hozzá.
    Képek itt:
    http://lostprophet.magyaritasok.hu/?q=gallery%2F137%2FAlpha+Protocol
  • IXEMGabeo
    én kijátszottam és semmi bajom nincs vele, nagyrészt. Grafika nagyon bejön főleg az emberkék arca. Játékmenet és a történet is jó, és végre egy játék amit 3-4 nap alatt sikerült kipörgetni (ebben olyan napi 4-5 óra game volt). Egyetlen negatívum, hogy amikor a Clearhouse-ban kutakodtam fegyvert akartam venni baszott lassan töltött kb 5 perc volt mire ott elintéztem a fegyver dolgokat:D igen simán megfelel a gépemnek a cucc mégis akadozott 1-2 résznél (Checkpointoknál). Nagyon bejöttek a kém cuccok a fegyverek mondjuk egyhangúak voltak (Hitman Blood Money-shoz hasonló), de legjobban ezek a választási lehetőségek jöttek be, nem volt mind1 mit mondunk. (nem próbáltam semmi ilyen Mass Effectet, meg Bioshokot) csak a GOWotm Cod 4-et és a Singularityt játszottam ki talán az újtípúsú game-k közül...
  • mindero
    Sajnos elég igénytelen játék lett. Nem bírtam a gyakorlópályát se végigküzdeni, pedig nem vagyok egy grafika mániás.
    De az hogy minden helységbe tölt a játék, gyenge az animáció, nincs egy normális tutorial, nincsenek kiírva a válaszlehetőségek (még igen/nem se), a grafika akad ha fordul a kamera (assasin's creed 2 röccenésmentes volt).
    Hiába jó a történet, nincs annyi időm hogy egy ilyen játékra pazaroljam.

Nagyon sajnálom, mert szeretem az Obsidiant, amit eddig csináltak nekem mind nagyon tetszett.
  • Jimmyke
    A jelenlegi trendnek köszönhetően a piac azokat veszi célba akik nem hajlandóak max. grafikán 40 FPS alatt játszani. :D
  • kalimpa
    Nem tudok átugrani/átlépni egy térdig érő betonkerítést? A pálya közepén? Na ne...
  • bakagaijin
    Ha valóban nem éri meg a pénzét akkor villámgyors zuhanásba kezd az ára... Egyébként erre minden esély megvan, hiszen csak negatív kritika jelenik meg róla. Ettől függetlenül lehet egy jó játék ami nem tetszik a mainstream-nek... demo nélkül nehéz meggyőződni erről. Az mindenesetre biztos, hogy már most 40%-os árengedménnyel kínálja az amazon.
  • Justil
    fail. ezt most inkább gondold át még egyszer.
  • Merces
    teljessen korrekt grafika az szúrja a szemeket hogy teljessen hétköznapi dolgok láthatók rajta , de könyörgöm ki az istennyilának van kedve 30 órát modellezni egy kiba...t pálmafát......
  • Justil
    "Pontosan ez az oka annak, hogy nem igazán törődve a grafikával sokat játszom retro játékokkal, köztük olyanokkal is, amiket még nem ismertem."

ellenben ez pont a jelen cikk tárgyára nem igaz. ez nem egy retro game, hanem egy mainstreamnek, újdonságnak szánt valami, ami azonban rohadtul nem éri meg a pénzét.
  • Justil
    :)
  • Justil
    "Mellesleg a Dragon Age szerintem mind grafikailag, mind történetileg nagyon ott van, nekem jobban tetszik, mint a Baldur's Gate."

hát nem lehet mindenkinek jó ízlése...
  • Sir Quno Jedi
    letehetetlen/10

Nagyon korrekt kis játék, minden bug és grafikai hiányosság ellenére. Az irányításbéli problémák a leghúzósabbak, többi elnézhető bőnyállal.
  • gombost
    Pontosan értem, hogy miről beszélsz és a korábbi hozzászólásomat továbbra is tartom. Egy autó- és egy játékvásárlás között _semmilyen_ körülmények között nem lehet párhuzamot vonni.
    "Az tök más kérdés, hogy manapság szinte csak a grafikára gyúrnak, és minden mást figyelmen kívül hagynak (tisztelet a kivételnek)."
    Pontosan ez az oka annak, hogy nem igazán törődve a grafikával sokat játszom retro játékokkal, köztük olyanokkal is, amiket még nem ismertem. Sok oldal foglalkozik ezzel és ami a mai világban nagyon fontos, legálisan letölthető egy csomó játék.
    Mellesleg a Dragon Age szerintem mind grafikailag, mind történetileg nagyon ott van, nekem jobban tetszik, mint a Baldur's Gate.
  • Voltan
    Miért olyan nehéz felfogni, hogy nem erről van szó??? A Civilisation 1993-ban jelent meg, könyörgöm. Most meg 2010 van. 2010-ben egy saccra 2003-as grafikájú játékot kiadni azért elég gáz. Ha budget-cuccról lenne szó, akkor egy szavam sem lenne, de így, teljes árú premier játékként, amit ráadásul afféle zászlóshajónak szán a kiadó...
    Ja, és nem láttam a játékot, csak a grafikáját tudom megítélni a képek alapján.

És az én egyik kedvencem az Alone in the Dark. Nem a 2008-as, hanem az 1992-es. Mai szemmel az is ocsmány, de annó csúcsnak számított. Az Alpha Protocol grafikája kb 2002-2003ban számított volna jónak. És ez azért gáz.
  • Justil
    ...de felhozok egy másik példát is, hátha úgy könnyebben leesik.

Baldur's Gate II: Shadows of Amn (megjelent 2000-ben)

Dragon's Age: Origins (megjelent 2009 végén, azaz jó 10 évvel rá az előzőre)

Hogy (számomra) melyik a jobb? Egyértelműen a korábbi. Klasszisokkal. De ettől még a Dragon Age jó kis játék a maga nemében, és iszonyat jó értékeléseket kapott szinte az összes off- és online magazinban. Elhiheted, hogy nem csak a grafikája miatt. De, mi lett volna, ha kijön egy 4-5-6 éves grafikai megvalósítással? Megsúgom neked: bukta.

Kezded már érteni, hogy miről beszélek?
  • Justil
    butaságra az vall, hogy nem vagy képes értelmezni, amit mások leírnak.

jómagam is játszom néha a fallout első két részével, tényleg jó. de mi lett volna ha akkor, amikor kijöttek, a már akkor is 4-5 éves grafikai szintet hozzák?

A Fallout első része 1997-ben jelent meg. Vajon világsikerré vált volna, ha így néz ki?

(Dune 2, megjelent 92-ben)

Nem, és ha nem vált volna világsikerré, valószínűleg te sem ismernéd. Pedig lehet, hogy tartalmilag szuper, és remekül játszható. De ha nem hoz egy bizonyos minimum szintet grafikailag, bukta. Az tök más kérdés, hogy manapság szinte csak a grafikára gyúrnak, és minden mást figyelmen kívül hagynak (tisztelet a kivételnek). Ettől azonban még régen is megbukhatott egy játék, ha randa volt a maga korában.
  • sz4bolcs
    http://www.sg.hu/kep/2010_06/alpha4.jpg

Йоси Барат виссзатэр! :Д

Akarom mondani: Joshi Barat visszatér! :D
  • gombost
    Egy autó és egy játék megvételét összehasonlítani igen nagy butaságra vall. A kettőnek az égadta világon semmi köze egymáshoz. A mai gépeken (de főleg a mai játékosoknak) nyilván sokkal fontosabb a grafika, mint tíz évvel ezelőtt, de csak ez alapján lehúzni egy játékot...
    Stratégiában nekem a Civilization viszi a pálmát, még mindig sokat játszom az első résszel is. Sőt, időnként előveszem a Fallout 1-2-t is. Mindegyik klasszikus a maga nemében, amit a mai napig nem nagyon tudtak utolérni, pedig a grafikájuk mai szemmel nézve...
  • Narxis
    ratyi a graf
  • Justil
    Még egyszer mondom, rengeteget játszom régi játékokkal, amik még csak nem is 3D-sek, de könyörgöm, anno, a maguk idejében gyönyörűek voltak, és még ma is kellemesek a szemnek. Ez a darabos, poligonszegény kaki viszont sem most, sem később nem fog szépnek számítani.
  • Justil
    oké, venni akarsz 1 autót, kurvajó minden karakterisztikája, de bűnronda. talán 20 évvel ezelőtt szépnek lehetett volna mondani, de ma egyértelműen rondább a nagy átlagnál. megveszed, csak mert minden másban jó?

vagy akkor adják a játékot féláron, és az ember mindjárt megértőbbé válik. 2010-ben félgrafika féláron...
  • Rage47
    az az igazság, hogy nem a grafika alapján döntöm el, hogy tetszik-e valami. elég szegényes az ízlése annak, aki a grafika szerint játszik valamivel, sztem.
    az új Turok egyébként nem jött be, de a grafikája jó volt:)
  • Renátó1985

igen ps2-őn jó volt ez
  • Zoliz
    Pedig borzalmas a grafja. Ha emlékszel a Turok című játékra, akkor ez is be fog jönni neked. Vedd is meg a játékot! :D
  • Rage47
    tök jó a graf, nem értem mi a bajotok
  • Justil
    nézd, nekem mai napig a kedvenc játékom egy ezredfordulós gamma, izometrikus nézet, semmi csilivili. de ja, ha már alátesznek egy unreal motort, akkor nézzen már ki valahogy a cucc :P
  • nr1ranger
    Az Arab rész után kezdődnek az érdekes dolgok :)
  • Attis38
    Nekem sem igazán a grafika miatt nyílt ki a bicska a zsebemben(egy átlag grafikával megáldott,de iszonyat jó sztorival/feeling-gel megáldott gáma nálam jobban bejön mint egy tucatsz.r techdemo),hanem a játszhatósággal vannak gondjaim.De remélem,beindul a feeling
  • nr1ranger
    Lehet, igazából annyira nem értek hozzá hogy mit lehet kihozni, meg milyen motor, mert nem is izgat, de ha valaki tudja mire képes, akkor megértem a problémáját.
  • Justil
    épp az a gond, hogy ebből a motorból ennél jóval többet ki lehetett volna hozni.
  • nr1ranger
    Lehet velem van a baj, de az én szememben a grafika teljesen rendben van, pedig játszottam csili-vili grafikájú ultrás crysisal, meg hasonlókkal, de valahogy ott sem érdekelt a graf, de a gépem elbírta. A játék története meg a játékélmény sztem mindent visz, jól el lett találva. Mezei fps játékos-nak lehet kimerül abban az egész hogy megy és darál, de aki szereti a szerepjátékokat, játszott anno a Deus ex-el sztem meg sem fordul a fejében hogy darálni kéne. A karakter mozgása engem is zavart, amikor először megláttam én is csak pislogtam hogy ez mi, de nem vagyok az aki egy ilyen láttán már le is törli a játékot. Nem mondom hogy hibátlan, de sztem nem kell rögtön lehúzni, ha a hosszúra nyúlt fejlesztés miatt nem cseréltek motort a játék alatt.
  • Etinger
    Hát nagyon alacsony a poligonszám...
  • Attis38
    Sajna a grafika messze nem hozza az elvárható szintet nextgen masinákon.Ezt a látványvilágot még a PS2/Xbox duó is képes lett volna megjeleníteni.Még ha a vizualitás sokktól el is tekintünk,marad "bónusznak"a röhelyes harcrendszer,a főhősünk "trottyos" mozgáskultóája,pár kiakasztó fealdvány,stb..Az alapötlet nem lenne rossz,és az Obsidian sem kezdő a műfajban,de nem értem,miért nem tudtak összehozni egy Mass Effect-kaliberű akció-RPG-t.
  • JethroHUN
    Mert az is...
  • Justil
    ezeken a képeken valami förtelmesen néz ki az egész