Ütős tévésorozat indul a nyáron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja. csak nem kilencen lesznek. és nem egy házban. és nem is film. de egyébként.

(most az a verseny, hogy ki tud mondani frissebb filmet, amiben felhasználták ezt az alaphelyzetet, ami minimum 40-50 éve visszatérõ vendég az amerikai filmekben?😊
Ez inkább egy az egyben a Kilencek háza. IMDB link
"Ennyi erõvel mondhattad volna a Kockát is,"

Mondhattam volna, de a Fûrész ugrott be... 😊

"de mégis a filmek teljesen mások, mert a keret, a történet mégis egész más."

Ezért mondtam, hogy egy pillantást biztosan megér... 😊
" a kiagyalónak nem volt türelme/képzelõereje (vagy úgy ált. tehetsége) vmi használható hátteret kidolgozni."

az nem vall képzelõerõre, hogy egy klasszikus alaphelyzetet vesz, hogy azt úgy dolgozza ki, ami remélhetõleg eredeti? épp itt mutatkozik meg a képzelõerõ, amikor egy ismert hõsrõl, szituációról kell írni és valami újat hozol ki belõle.
a magam részérõl szeretem a sci-fit és a misztikus anyagokat (mind filmben mind könyvben), mert olyan élethelyzeteket, dilemmákat teremtenek, amelyek normál életünkben elképzelhetetlenek.
az ilyen ötletekrõl viszont mindig az jut eszembe, hogy a kiagyalónak nem volt türelme/képzelõereje (vagy úgy ált. tehetsége) vmi használható hátteret kidolgozni.
dobjunk bele egy rakat embert vmi abszurd szituációba, oszt majd lesz vmi. valóságshow a valóság morzsája nélkül.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ennyi erõvel mondhattad volna a Kockát is, mert abban is az az alap; de mégis a filmek teljesen mások, mert a keret, a történet mégis egész más.
A sztori kicsit a Fûrész 2-re hajaz (idegenek egy elhagyott helyen "kirakóst" oldanak meg), de egy pillantást biztos megér