Visszahozzák Magdi anyust a Barátok köztbe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Who you gonna call?!
Addig szúrnám, amíg össze nem esek eszméletlenül.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A fenéket elég, ez semmit sem ér, nem reprezentatív.
Meg felesleges itt "erõlködnöd", amíg lesz jó nézettséges úgyis menni fog. (az pedig még egy jó darabig biztos lesz...)
Mit keres ez a hulladék a tv-be?
Aki nézi: MIÉRT nézitek? Mi értelme a 12345. epizódnak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
...és ha már idézetet raksz ki a hozzászólásod alá, legalább helyesen írnád.
Vagy ha netán poénnak szántad (biztos hogy nem), akkor talán így:
Magyar lenni büszkeség, szélsõjobbos lenni nem az!
stargate-t meg a többi hasonló színvonalú mûvet is
Neked is problémáid lehetne....
Ha nem nem tudod felfogni... :D
Az Sg-vel nincs semmi baj, akkora különbség van a kettõ között mint ide a Pegazus min.
Azonkívül nagyszerûen integrálja a történelmet, régi korokat (mitológia, mítosz legenda stb), különbözõ tudományokkal, kultúrákkal ismertet meg és még folytathatnánk.
Nincs semmi gond az Sg színvonalával.
Viszont a megértéséhez már több kell mint egy barátok közt-höz...
Pl nem árt ismerni az elõzményeket, mert bár viszonylag különálló részek alkotják, azért gyakran vissza csatolások is vannak.ÉS egy egy "lényegtelennek" tünö dolog késõbb nagyon fontossá is válhat, csak egy apró részlet...
Ha még egyszer szidni mered mások hozzátartozóit, akik nézik, én megkereslek, és ki.elezlek!
Most lehet megsértõdni, de te is ilyen szinten beszélsz másokhoz, és másokról.
Igen, valljuk be, ez nem egy BSG (végignéztem <#wow1>#wow1> ), vagy Sargate, nincs is sok közük egymáshoz, de sokaknak, akiknek nincs lehetõségük más adókat/sorozatokat nézni, azok ezt nézik. És ha tetszik nekik, akkor nézzék. Úgyis addig fogják csinálni, amíg lesz rá igény. gomabácsi: Betiltás duma meg tényleg unalmas már.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
ahogy a lostot, stargate-t meg a többi hasonló szinvonalú mûvet is
Esetleg majd a végén elfogják a Szellemirtók. :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jó pár sorozatba tért vissza már többszörösen meghalt szereplõ is pl. Stargate :D
Amig van rá igény csinálják a sorit.
Én maradok a TVDnél és a House Md.nél :XD