Ősszel jön a Chrome operációs rendszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
LZ forever
LZ forever
A google teljes erteku rendszeret android-nak hivjak es mukodik pc-ken is. Jelenleg az all kozelebb a macos-hez.
LZ forever
játék = konzol
....
Hátõ ha megnézed, akkor világszerte egymilliárd pc van, és a legtöbb ember nem Gamer, de ebben a generációban elment kb 150 millió nagykonzol, és 190millió kézikonzol, tehát aki komolyabban szeretne játszani, az általában -jobb helyeken- vesz egy célhardvert is."
Ennél nagyobb baromságot még nem hallottam ... ezt legyél szíves megmagyarázni a közel _fél_milliárd_ játékost kitevõ browsergame-es MMORPGs társadalomnak!
Cat:
Teljes apache stb. a gépre telepítve - webszerkesztés netkapcsolat nélkül nálam megy ... kinek kell akkor elgondolkoznia?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Barmilyen os jo lenne erre a feladatra, de ez a szoftver azoknak keszult, akik nem akarnak operacios rendszert hasznalni, sot latni sem akarjak. Csak egy bongeszo kell nekik. Az apple is foleg oket celozza, de meg igy is van jopar ember, akinek az apple fele megoldas is tul bonyolult. Joreszt nekik valo a chrome.
ps: Sok sok eve volt a qnx (aka. quick unix) realtime rendszerbol egy kis demo floppy, amin volt par alkalmazas es egy bongeszo. Inditas utan meg lehetett adni a grafikus es a halozati beallitasokat es el lehett erni vele netet. A google is ilyet epit, csak nem a voyager bongeszovel, hanem a chrome-al es nem a qnx kernelre, hanem linux-ra. Akinek meg nem internet terminal kell, hanem szamitogep az rendes os-t rak a gepere.
Nekem tuti nem kell a chrome, a böngészõjük jó, de ez, no thanks...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Valószínûleg nekik készül ez az oprendszer, és ez a 90 valamivel több mint a szerkesztõ 10%
"Igen, suli, beadandók készítése
az lehet ám, pl egy program is..."
Nem hiszem, hogy ezt informatikusoknak, vagy hardcore kockáknak készítenék, inkább a netpolgároknak, akik tényleg csak netes játékokkal játszanak és közösségi oldalakat néznek, vagy egyéb dolgot a neten.
Amúgy számomra elég hihetetlennek tûnik, hogy csak nettel lehessen használni a gépet, ha így van akkor kipróbálni sem fogom. Plusz az eddigi botrányok mellé beszed a google még egy kis adatgyûjtési balhét is, nem érezném magam biztonságban, ha mindenem a neten lenne amit a gépen csináltam.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
az lehet ám, pl egy program is...
http://goo.gl/gd6Zi5
Aha és google docsban fogok forráskódot írni 😄 Jó vicc volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem ezek hiányában alapból kiesik ez a rendszer, nem lesz riválisa a Microsoftnak. Akkor már különben is ott a Linux, ami szintén nagyon jól használható sok mindenre az én 900HA -mon is :I (bár inkább windowsxp a nyerõ).
Így is túl sokat tud már a gugli a netezési szokásainkról...
Most már böngészõn keresztül is szinte mindent meg lehet oldani.
"Ezért egy "átlag" felhasználó nem kifejezetten vesz konzolt." Hátõ ha megnézed, akkor világszerte egymilliárd pc van, és a legtöbb ember nem Gamer, de ebben a generációban elment kb 150 millió nagykonzol, és 190millió kézikonzol, tehát aki komolyabban szeretne játszani, az általában -jobb helyeken- vesz egy célhardvert is. (oké most nagyon beindultak a facebook játékok, és többtízmilliószámra veszik a népek a simset, de ezek leginkább casual játékosok...
A
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Most ez azt jelenti hogy nem a gépen tárolja az adatokat? Ez (legalábbis engem) nagyon zavarna, pl nincs net nem érsz el semmit, vagy van az az új "ötlet" hogy ilyen módszerrel ment egy-egy új játék, hát mit ne mondjak pár nap nem kellett hozzá hogy összeomoljanak a szerverek, pápá mentés. Már csak ezért se használnák ilyent.
"Tudod a legtöbb embernek a számítógép=internet, film = dvd lejátszó, zene= hifi, játék = konzol (legalábbis a jobb helyeken, magyarországon mivel a pcn ezeket lehet, nem fognak venni mást mert nincs pénz)..."
számítógép=internet -nem feltétlenül igaz,mivel még sok dolog idetartozik, pl a suli, beadandók készítése, szakdolgozat/diploma írása hogy csak 1 et említsünk.
És még ezernyi más dolog, sõt ismerek olyanokat is akik alig interneteznek...
Szal ez anyagon sántít PC (NEMegyenlõ)internettel...
zene= hifi Ha van egy számitógépen, amihez (általában) van hangfal, hangrendszer is, ráadásul a több gb-nyi zenét bármikor lejátszhatom, miért is hifiznék?
Ismerõseim 99% biztos így hallgat zenét. (van ahol a hifi van összekötve pl a pc-vel...)
Ez szerintem így nem feltétlenül igaz. ahogy TE állítod. (legalábbis a többségre)
film = dvd
Nos ez, általában valóban így van. Vagyis nem monitoron nézik a filmeket, többnyire, a filmeket. Viszont ennek ellenére sem elhanyagolható az, hogy számitógépen is néznek sokan filmet, még az is akinek van dvd lejátszója, tv-je.
Én speciel a számitógéprõl szoktam nézni, ami össze van kötve a tv-vel, igy ebben az értelemben én a géprõl nézem a filmeket, nem dvd lejátszóról. DE nem monitoron hanem Tv-n. (és szeritnem nem vagyok egyedül)
játék = konzol
Ez sem igaz, teljesen, még az "indok se hoyg nincs rá pénz" Mert nézd csak meg az eladási listákat, külföldön is nagyon jól megy a biznisz Pc-n is. És sok ember nem használ/vesz konzolt. Egyik ismerõsöm pl vett, késõbb pedig eladta...
és maradt a Pc-nél. Ezért egy "átlag" felhasználó nem kifejezetten vesz konzolt.
Sõt nagyon sokan vannak akik csak pc-n játszanak. De kinek a pap kinek a papné...
DE azért azt nem jelenthetjük ki hogy "Pc-n csak a szegények játszanak" Ez baromság.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
LZ forever
A
IGN: Zaraki
Youtube.
"mert a tó mellett nincs net?"
Nyilván letölthetsz bármit a gépre.
"hogyan szerkesszek zenét kedvemre?"
Az Adobe meg más nagy cégek kiadnak erre is egy verziót, mint ahogy létezik Win mellett Macre/Linuxra is a legtöbb dolog.
"A pasziánszon és egyszerû logikai játékokon kívül nem tudok majd mással szórakozni?"
Mac/Linux alatt most se tudsz nagyon játszani. (Persze most jönnek a nagy fanok, de ezen rendszerek piaci részesedése marginális a játékok terén.)
"Net nélkül nem tudok weblapot tervezni?"
Na ezt a kérdést gondold át még egyszer 😄
Aki többet akar az majd mást használ vagy az már eleve power user.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.