Alien Breed Impact

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jah, de fasza, paráztatós, szép graf.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Carlos
Ez olyan felülnézetes mászka rászáradsz a tüzelõgombra és irtod ami szembejön jóság?

Þór vígi þessi rúnar

Phoenix007
Üdv mindenkinek!

Kéne kis help, single-ben elakadtam. Jön valami alien boss, kis cinematic mutatja, hogy áttöri a falat, ledózerol egy senyrty gun-t, aztán átgyalogol rajtam is. Mit kéne itt csinálni? Nem nagyon van idõ semmire...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

úúúristen de jó
egy kis ratatata-bumm ratatata-bumm COOP-ban!
😄

fotográfik kolomp edisön :D

Sir Quno Jedi
Nem hiszem, én nem találtam benne. Régi Amigásban volt, de ennek vajmi kevés köze van hozzá. Viszont a single jópofa így is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Van benne Hot seat játékmód?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sir Quno Jedi
Jah, így kb. semmi értelme. AZ eredeti Alien Breed-et full végig lehetett tolni ketten. Ez így gáz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Mondjuk megcsinálhatták volna úgy, hogy a campaign-t is lehessen tolni co-op-ban, nem pedig csak 3 külön co-op-hoz tervezett pályán... remélem egy patchel megoldják ha sokan sírnak érte.

Narxis
Én megvettem, nagyon fasza co-op-ban.

Van demója ki tudod próbálni.<#kacsint> Én kíváncsiságból letöltöttem a demót a Steam-rõl.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pluhi
Megközeliti az Alien Swarm UT2K4 modot? Mai napig nem játszottam jobb co-op felülnézetes shootert (nehezebbet se).
Mennyit toltuk ezt 2 joystick-al régen Amiga-n omg <#vigyor3> meg kéne venni biza 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

grebber
Akkor gondolom megvetted!

Next PC upgrade: 2022

Rowlend
Én már játszok vele. Multiban nagyon is szórakoztató 😊

GET OVER HERE!

Jakuza001
Megjelent a Team17 csapattol a regi nagysikeru Alien Breed felujitott valtozata.

← ElőzőOldal 2 / 2