On the Spot a Spektrumon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
le a kalappal, nagyon kellemesen csalódtam
attól féltem hogy ennek a két riportercsemetének nagyon nehéz lesz egy ilyen nagyon "problémás" témáról objektív képet bemutatnia, de nagyon jól sikerült, 5 csillag
a natgeon pl. ilyen témában bármennyire látványos, igényes mûsorokat készítenek, a történelmi és aktuálpolitikai témák nagyon "ofszet"-tesek
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy nem csak az afgánoknál forgattak, voltak irakban, izraelben, törökben, stb...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ennek fordítottja elég kellemetlen, ha az embert csak az érdekli amit már eleve tud😊
Nekem személy szerint tetszik az iszlám kultúra sok része. Vannak normális országok is, pl Törökország.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hát ez nagyon tetszik! Akiknek az ismeretterjesztõ dokumentumfilmek bejönnek, azoknak ez kötelezõ darab..
Ez a 2 fiatal, hogy mire képes a trailer alapján, egyszerûen hihetetlen számomra!
Nektek mi a véleményetek errõl?
Csatlakozzatok a facebookon, hogy elsõ kézbõl értesüljetek a hírekrõl