17
Kíváncsi vagy, milyen egy igazi gerilladoku? Akkor nézd meg, hogy mit élt át a kétszemélyes, magyar low-profile stáb Afganisztánban! \"On The Spot\" premier június 3-án, Csütörtökön, 22:30-kor a Spektrumon! További vetítések: Június 5. Szombat 22:00-kor Június 6. Vasárnap 23:30-kor Június 11. Péntek 22:30-kor
-
#17 Szerda este jön új rész 9-kor az M1-en
Erbore törzs lesz a téme -
Petko #16 legközelebb megnézem a Gázait részt is, de szerintem arról objektívan tudósítani szinte lehetetlen feladat, annyira gennyes téma, de ne legyen igazam -
Petko #15 na megnéztem én is az Afganisztánról szóló részt
le a kalappal, nagyon kellemesen csalódtam
attól féltem hogy ennek a két riportercsemetének nagyon nehéz lesz egy ilyen nagyon "problémás" témáról objektív képet bemutatnia, de nagyon jól sikerült, 5 csillag
a natgeon pl. ilyen témában bármennyire látványos, igényes műsorokat készítenek, a történelmi és aktuálpolitikai témák nagyon "ofszet"-tesek -
#14 Magon fent van az összes eddigi 7 rész, beleértve a tegnapit is. -
#13 Valaki tudna adni egy epizódlistát. Az a gondom, hogy most kezdtem el nézni, az első rész volt ugye Gáza, annak a végén azt mondták, hogy Izrael következik, de most néztem meg és Svalbard(északi sarkkör) volt. Hogy van ez? -
#12 Rosszul fogalmaztam: én ezt nem is kívánom megérteni. Sokkal inkább érdekelnek más kultúrák, mint ők. Ez van... -
karajjj #11 gerilladokunak gerillareklám? :DDDD -
#10 de nem meghalni akarnak, csak veszélyhelyzetben párat forgatni :) -
#9 elég lett volna kimenni olaszliszkára. -
#8 van ilyen a paprika tv-n is asszem, csak ők a gasztrodokuban nyomják :D
amúgy nem csak az afgánoknál forgattak, voltak irakban, izraelben, törökben, stb... -
#7 akkor nemis nézem ha nincs benne sok dirrdurr -
#6 -
#5 -
Petko #4 hát átlag emberek általában pont arra kiváncsiak amit nem értenek, mert vágynak arra hogy megértsék
ennek fordítottja elég kellemetlen, ha az embert csak az érdekli amit már eleve tud:) -
#3 A műsornak szerintem pont az az egyik célja, hogy ne csak a fundamentalista oldaláról ismerjük meg ezeket az országokat.
Nekem személy szerint tetszik az iszlám kultúra sok része. Vannak normális országok is, pl Törökország. -
#2 Hát én személy szerint utálom ezt meg az ehhez hasonló országokat és népeket a számomra fel nem fogható idióta fanatizmusuk miatt. Nem is nagyon érdekel ennélfogva a téma. De sokaknak biztos érdekes. -
szlivike #1 Igazi gerilladoku a Spektrumon!
Hát ez nagyon tetszik! Akiknek az ismeretterjesztő dokumentumfilmek bejönnek, azoknak ez kötelező darab..
Ez a 2 fiatal, hogy mire képes a trailer alapján, egyszerűen hihetetlen számomra!
Nektek mi a véleményetek erről?
Csatlakozzatok a facebookon, hogy első kézből értesüljetek a hírekről