10
3820T(G), 4820T(G) és 5820T(G)
  • franc0
    #10
    Na végre valaki átlátja a dolgokat és nem csak fröcsög. :)

    Nem (csak) a márka számít.
    Acerben a TimelineX meg a Gateway teljesen vállalható. Dell Inspiront nem vennék, míg pl. a Latitude über cucc. Ahogy a HP-nál is van szar konzumer fényes műanyag kacat, meg EliteBook is. És a Lenovonak sem csak a kiváló T/W sorozatból áll a portfoliója.
  • 5c0rp330n
    #9
    a marka nem garantalja onmagaban hogy kifogastalan a cucc, valoszinuleg a legolcsobb consumer fost vetted meg, de ra volt irva h dell es neked ennyi eleg is volt. legfeljebb a jo szervizhatteret tudja garantalni, az sem elhanyagolhato mondjuk. dell nagy ceg, van kb minden kategoriaban laptopjuk, olcso szart is csinalnak, mert arra is van igeny. pl. a latitude szeriabol nem is tudsz szart venni. ellenben a topic cimeben emlitett gyartonak nincs olyan szeriaja ugy egyaltalaban, ami megbizhato lenne, a szervizhatteruk, tamogatasuk egy nulla. de olcso mi meg csorok vagyunk ezert szeressuk, ertem en, nincs ezen mit magyarazni :)

    #8: elkopott BENNE egy kabel egy ev alatt? az azert nem hangzik olyan nagyon kicsi bajnak :o
  • Hegi90
    #8
    Az enyém már több mint egy éve megvan, és eddig a legnagyobb baja az volt, hogy elkopott benne egy kétezer forintos kábel :)
  • Terensz
    #7
    "Miért ne vegyünk márkátlan szart?"

    Múlt év decemberig volt egy dell laptopom. Annyira borzalmas volt, hogy soha többé ezektől semmit. Most acer-em van, és problémamentes.
  • skyli991
    #6
    Amúgy tegnap óta sztem már kopott az újjamtól vmennyit :)
  • skyli991
    #5
    Pixel: van egy kis foghoz való csiszolóm :) az tuti elég finom méretű :)

    scorpeeon: ??? Ezen kívül semmi baja nincs a laptopnak, a Pro Duo-t meg nem is viszi hivatalosan mert nincs ráírva!!! Az ACER mióta márkátlan?

    Más: az Acer honlapján kétféle touchpad driver van, ne használjátok az ALPS-ot :D ami eredetileg is rajta volt, Synaptics az sokkal jobb :)
  • Gibor
    #4
    Én 50 vagy 40 essel adnék neki... minek 200, túl finom.
  • 5c0rp330n
    #3
    ..avagy "miert ne vegyunk markatlan szart" rovatunkat hallottak :)
  • pxxl
    #2
    jah csiszoljad csak :D 200as csizolópapírral ha lehet
  • skyli991
    #1
    Sziasztok!
    Ezt a témát azért nyitottam, mert nem akarom spammelni a többi laptopos topicot :)
    Van egy észrevételem: MS Pro DUO-t ne dugjatok a kártyaolvasóba, mert elég nehéz kiszedni. Nekem egyszer beolvasta, de egyszer eléggé beragadt és akkor csak két nagyon vékony csavarhúzóval tudtam kiszedni :D
    Nektek is vannak apró porszemnyi kiálló bigyók a tapipadon? Az enyémen van 2, de csak az egyik zavaró egy kicsit, a másikat tényleg alig érezni. Ezek le fognak kopni vagy le lehet csiszolni?