15
Vajon hól?
-
#15 fájör in dö hól -
#14 ? -
#13 Szoktam látni hagyaték felvásároló hirdetéseket, neten, újságban...
Mondjuk sz.ré-h.gyé akarnak felvásárolni mindent, vagy ingyen, de hátha kifognál valakit aki értékeli az "árud". -
#12 vigyázz kocsikocsikocsi -
#11 ecseri piac -.- -
#10 Kivanom, hogy ez legyen elted legnagyobb problemaja.
Koszonom a spam-et, meg mindig tele van idiotakkal ez a forum.
Zarhato. -
n3whous3 #9 érzed, első hozzászólás ok, erre a másodikban tökre kifelejtette az ékezeteket -
n3whous3 #8 :DDDDD -
#7 hól :D -
#6 Hát,szerintem ilyen régi cuccokat esetleg gyűjtőktől lehetne szerezni,nem sok lehet a nem gyűjtőknél,esetleg pár darab ami megmaradt.Próbálj meg hirdetést feladni. -
#5 Probaltam, de a vateran nincsenek ennyire regi cuccok, nem tudom mennyiert lehetne felrakni.
A google meg nem dobott ki konkret helyet, hogy hol lehetne ezeket ertekesiteni.
-
#4 Vaterát próbáld meg,vagy esetleg van még pár hasonló,google kidobja mindet. -
#3 -
#2 Ja, azt elfeledtem hozza tenni, hogy regi ruhakrol van szo, tehat a negyevenes evekbol. -
#1 Sziasztok,
Régebben volt dolgom a Polgár Galériával de ok ezeket a tárgyakat most nem tudjak értékesíteni.
Az lenne a kérdésem, hogy vajon tudtok e mondani olyan oldalakat/aukcios hazakat, melyek régi Kígyó és Krokodil bőr ruhákkal és táskákkal foglalkoznak. Külföldön nem sikerült semmifele információt szereznem. Koszi!