10
PowerPlay Manager - Labdarúgás (online)
-
pilboy #10 2. osztály 9. hely :) -
score #9 http://fogadastipp.blog.hu -
pilboy #8 megnyertem a rangadót vasárnap. tegnap a 90. percben nyertem. megvan a meccsen az első 8as osztályzatom (nem kapus)
védés 19
csapatmunka 15
egyéni 12
átlag 15
ma szintet lépett a kapusom, a legjobb védőm és a csoport gólkirályjelöltje is :) -
pilboy #7 ma rangadót játszok az eddig 100%-os első helyezett ellen, ezért először állítottam magas intenzitásra a taktikát :) -
#6 elég hülye vagy... -
pilboy #5 hülyeség! keverni a hokit a focival???
akkor mehetne a téli olimpia 2010 vancouver topicba a foci-vb 2010 is -
Blum #4 Van már neki topik. Labdarúgás is mehet oda. -
pilboy #3 ??? -
#2 :) -
pilboy #1 Elindult a PowerPlay csapat legújabb menedzserjátéka a labdarúgás!!!
Aki szereti az online focimenedzseres gameket, annak itt a helye, próbálja ki!
Sziasztok!
A cím önmagáért beszél. Elindult a foci végleges verziója. Kezdődhet a harc.
Ahogy azt korábban ígértem, a szezon jövő héten hétfőn kezdődik, az első bajnoki mérkőzésre pedig másnap kedden kerül majd sor. 51 ország rendelkezik saját bajnoksággal. Angliának és Skóciának szintén van saját bajnoksága. A többi csapat kontinensenként került besorolásra. A wales-i és északír csapatok így az európai bajnokságban szerepelnek.
Köthetsz le barátságos meccseket, építheted a stadiont, a létesítményeket, vagy piacozhatsz is. Most szerdán viszont nem kapsz szponzorpénzt. Az ok egyszerű, a szezon még nem indult el. Ugyanebből az okból ifik, és alkalmazottak sem lesznek még ezen a héten (kivéve a kezdéskor azonnal érkezettet).
Természetesen a fejlesztés folytatódik. Igaz, hogy végleges verziónak hívjuk, sok funkció még nem érhető el, mert nincsenek még elindítva. És vannak persze olyanok is, amelyeket még csak tervezünk megvalósítani.
Jó játékot!
Szerző: Fordítók vezetője vlady - Fordító: Nemzeti csapatkapitány Magyarország Kityusz
PowerPlay Manager oldala