23542
-
Gólya #19933
ha valaki úgy gondolja, hogy felröppenő-hiánya lesz, most szóljon
Shadow neked nem kell - már ment egy kör:)
-
#19932 event on -
#19931 ajándékok:
a hireknél alul ajándékok áttekintése, látod kitöl kaptál, kijelölöd ajándék küldése gomb és viszonozhatod is azonnal. -
Why #19930 7 sorsjegyfa nőtt ki csak felőlük -
Why #19929 Na jó ez most nem jön össze :) -
Why #19928 [IMG]http://[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_08/2012.08.17. 30. zerencserfát pörgettem.png[/IMG][/IMG] -
Why #19927 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_08/2012.08.17. 30. zerencserfát pörgettem.png[/IMG] -
Why #19926 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_08/2012.08.17. 30/[IMG] -
Why #19925 Na mit pörgettem ki ma ahogy hazaértem munkából :D -
#19924 A felár,csak a FA vásárlásra vonatkozik. -
#19923 Bocsi, egy láma kérdés. Van ez a mostani akkcijó, (munkások féláron). Rá kattintok a vételre, ott a szokásos rendes árat, 4400-t ír. Viszont, 15 helyett 7-re írja ahol külön-külön lehet megvenni. Ez így rendben van? nem lenne jobb a 4400 feléért megvenni? -
BestCompany67 #19922 szia
köszönöm szépen
-
#19921 Simán jött az oldalról de meg y a gépről is. -
#19920 Az oldal nem elérhető. -
#19919 reggel a nielsennel jött 75FA a ghostolás után megint mehetek ujból annyiért :) -
#19918 Illetve az easy hide ip program szűz gépre 1x települ, azaz előtte le kell ghostolni a gépet, és ha a 3 nap letelik, az elmentett ghostolt gépet visszatenni. Fél órás macera de 3 napig lehet aranyra vadászni. -
#19917 Majdnem teljes egy írást hoztam össze, segítségnek, privátba ment a link -
#19916 Akkor a felrőppenők miatt érdemes hagyni a fákat meg a hosszú tenyészidejű növényeket az event kezdetéig! -
#19915 Nem,nem akarom,főleg azért,mert fogalmam sincs,hogy mi változott rajta. -
#19914 Nem akarod a farmarany szerzést frissíteni?
Ez már nem megy amit oda írt valaki. -
Gólya #19913 a híreknél az ajándéklistán meg tudod nézni, kitől és milyen ajándékot kaptál -
#19912 Megtaláltam.
"Üdv Farmerek!
Igen jó hírem van a számotokra: az ajándékokról nem fogunk többet felugró ablakban értesítést kapni!"
Jó hír?Nem tudom ki mit gondol erről,de erre miért volt szükség?Minden kutyaszarról jön felugró,de ami fontos lenne arról nem.
-
#19911 Tőlem hiába kérdezed,én sem tudok többet. -
BestCompany67 #19910 Maxi!
kérlek segíts (már megint tudatlan vagyok)
az utóbbi 2 napban nem jöttek meg a nekem küldött ajándékok
miért???
köszönet -
BestCompany67 #19909 Váratlan vendégek toppannak be a Cukorünnepen! Édesítsd meg az életüket, teljesítsd a legédesebb feladatsort a Gazdakörben, gyűjts bonbonokat és szerezz édes jutalmakat!
Adjisten, Gazdák!
2012. augusztus 17-től 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep!
Az ünnephez méltóan a farmotok is különleges pompát ölt magára.
Ültessetek Ti is illatos sárkányfüvet, és gyűjtsétek össze a betakarításkor felröppenő baklavát!
Ha teljesítitek a Gazdakörben a vadonatúj (és édes-ragadós) feladatsort, bonbonokat kaptok cserébe. Az összegyűjtött bonbonokat édes jutalmakra válthatjátok, amelyek örök emlékül ott díszítik majd a kerge kerteteket vagy az égig érő paszuly új felhőjét.
Kezdődjön a Cukorünnep… és az édes élet!
-
#19908 Na,most már a turbómalom is előfizetéses lett:(
2012. augusztus 17-től 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep! -
#19907 Szerintetek mi lesz a következő tenyészállat, van valami hír róla? -
Why #19906 Alapvető problémákkal nem foglalkoznak! Pedig azokat kellene megoldani először.Pl.: a piacra belépve ne kelljen már azt a tőltést jelző virágot néznem másodpercekig amikor vásárolok valamit.Nem mindig fordul elő de idegesítő.S ez csak 1 példa -
Why #19905 Igen.Ezt gondolom megkülönböztetésként készítették így,hogy még a leghülyébbek is lássák mi a főfarm
1ébbként szebb lenne ha mind 2 helyen lenne új grafika -
Why #19904 Azért nem csak szupertrágyát adott -
#19903 Ebbe az új grafikába mi a ráció,hogy a csak a főfarmon van és szédültön nincs? -
#19902 ennyire hiányzik a 10 szupertrágya? -
Why #19901 Maximus a maxi farmomon a szintem 78. Köszi :) -
Why #19900 De régen volt már ajándékkód -
Gólya #19899 jajj...most nézem, hogy van ám rózsaszín design is....ide egy főbelövős smileyt... -
Gólya #19898 na ja, csak tudod, amit már ezerszer elmondott ezernyi ember...a hetek, hónapok óta fennálló kisebb-nagyobb hibákat fütyülnek javítani, pedig nagyrészük elég csekély beavatkozást igényelne - korántsem akkorát, mint mondjuk egy ilyen változás
nem a változás ellen vagyok (az magánügy, hogy valami tetszik vagy sem), de amíg hibás, addig kegyeskedjenek már azzal foglalkozni, utána lehet törni a buksit az újításokon
(az a szerencséjük, hogy már edződtem más játékon...nem nagyon lep meg, hogy a játékosok kérése smafu) -
#19897 semmi gond ha ilyen napod van az velem is megesik
a szédült szántón látszik valóban a táp és a szupertáp
de legalább valamit változtatnak
persze nem a BP seggét nyalom mert elég keményen lehúzzzák az embereket akik áldoznak rá pénzügyileg... -
Gólya #19896
a sima szántón nem látom a szupertáp/szupertrágya mennyiséget
és csak a sima szántón változott
nekem változatlanul nem tetszik
most annak örüljek, hogy a malom milyen szépen hastáncol?
bocs, ma ilyen napom van... -
#19895 tök jó az új dizájn :D -
#19894 nekem nincs olyanom