23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ToCsEk
    engem csak az idegesít hogy minden eventet hétvégére raknak, pont amikor nem vagyok.. :D rakhatnának valamit hétköznapra is..
  • Nikol0411
    sziasztok szükségem lenne még szomszédra vegyetek fel
    cukor0411
    köszi:)
  • Ironman2
  • Maximus4
    Szia!
    Próbálj meg csinálni pl. most egy képet,és várj, mert elég lassan készíti a képet!
  • szjuca

Én is kedvellek.
  • gettobuxa
    az miért van, hogy nem tudok új fényképet készíteni a birtokomról?
    tán van vmi limit, h hányszor lehet? tegnap csináltam új képet, mert már tök másképp néz ki a birtokom, de nem mutatja, csak a régit... pedig az újnak már őszi kerete is lehetne elvileg...
  • Ironman2
    A szüreten lehet beváltani a különleges terményeket aranymakkokra,dehát ezt itt mindenki tudja.
  • Maximus4
  • megas
    Sziasztok!

A holnapi napon a hírekben újra közzétesszük a szüreti fesztivál Top500 helyezettét.
    Ezen felül újra lehetőségetek lesz aranymakkokat találni aratáskor 2010. november 13. 12:00 (szombat dél) órától egészen 2010. november 14. 12:00 (vasárnap dél) óráig.

Jó szórakozást kívánunk a makkok gyűjtögetéséhez!
  • Maximus4
    Szerintem a játékhoz nem kell hg.De úgyis el kell mennem nemsokára egy kis időre,aztán meglátjuk.
  • Picar77
    elöször kapd meg a jogokat a többivel ráérünk utána is , ismerve az sg házigazdajog osztásának sebbeségét... X'D
  • Maximus4
    Köszi srácok a bizalmat,akkor írok a megfelelő helyre:)
    De jó lenne ha együtt találnánk ki a játék lebonyolítását,meddig tartson,hány kérdés legyen stb.
  • Rosszkutya
    +1
  • Picar77
    +1
  • szjuca
    Mégegy!
  • megas
    +1 szavazat Neked.
  • Maximus4
    Köszönöm,de nem muszáj nekem lenni lehet más is,szóval jöhetnek a jelentkezők:)De szívesen elvállalom ha nincs más:P
  • DIESEL DOG #560
    Ez nem rossz ötlet!

Ami pedig a házigazdát illeti... 1 voks neked... :)
  • Maximus4
    Arra gondoltam,hogy itt is lehetne csinálni fórumjátékot megfelelő létszámú résztvevőkkel.Persze a díj az max 1-2 napi ajándékküldés a nyertesnek a részvevőktől!+ jó lenne választani ide egy hg.-t,mert nem ártana kiírni a fejlécekbe a játékosneveket(már nincs kedvem állandóan írni a modiknak,hogy rakjanak be valamit ide),az aktuális szintet,stb.Így a játékban is tudnánk,hogy kitől jött az ajándék!Szóval szavazni kellene a jelentkezőkre,persze ha vannak rajtam kívűl:)
  • szjuca
    Az is nagyon jó.
    Asszem a következő "éjjeli" mókán én is denevérbarlangra hajtok. Van még valamennyi cuccom amit akkor megtermeltem, kicsit többről indulok.
    Múmiamedvém lett.
  • Picar77
    én denvért szoktam 220 helyet adni 350 de 2 másodpercen belül elviszik:D
  • Maximus4
    Nyugi van srácok!

#555:én azt hiszem megint trugyiágyúra fogok hajtani:)
  • Picar77
    azért nehéz volt :D
    épp hogy sikerült
  • szjuca
    Ha te ennyire értesz a játékhoz, legyél szíves és áruld már el, hogy hol lehet beváltani ezeket a terményeket aranymakkra.

És legyél szíves visszavenni az arcodból, nem a te kenyeredet eszem.
  • Ironman2
    Ha értenél egy kicsit a játékhoz,akkor tudnád hogy aranymakkokra lehet beváltani őket,mert kellenek az aranymakk küldetéshez,és a szüret-hez is.Ezért nem lehet találni a piacon,felvásárolják gyorsan bármilyen áron.
  • szjuca
    Bocs, hogy ennyit postolok, összeszedetlen vagyok.

Ám nem értem, hogy mi a fenét csinálnak ezekkel a terményekkel, hogy viszik, mint a cukrot. Meggazdagodni nem fog belőle, hisz 50%-al többért teszem ki. Leadják a Gazdakörben? De hát úgy sem éri meg szerintem ekkora összegért megvenni.

Hn?

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs déltől indul a szögfafűrészdömping!
  • szjuca
    Pehelytollat 600 helyett 899-ért vitték, mint a sicc. Hihi
  • szjuca
    (ték)
  • szjuca

Csillagos ötös, leülhetsz. :-)
  • Maximus4
    Az szép,jól jártál!
  • megas
    Üdv.
    A piacon érdemes szemfülesnek lenni, mert a mi nap találkoztam olyannal, hogy valaki feltett 100 db őszibarackot 5csp/db áron, ami ugye 50cspbe került nekem, utána eladtam 50csp/db áron mind a 100db-ot, tehát valaki figyelmetlensége miatt lettem gazdagabb 4450csp-vel. Ez is azt bizonyítja, hogy ha mi adunk el valamit, akkor oda kell figyelni, mert szerintem az illető csak elírta az árát, ami ugye velünk is előfordulhat.
  • szjuca
    Üdv Farmerek,

A holnapi napon betakarításkor nagyobb esélyetek lesz arra, hogy gyarapítsátok meglévő barkácscuccaitok számát.

Az akció holnap, várhatóan 12:00-kor kezdődik és 24 órán át tart.

Jó gyűjtögetést

A Farmerama csapata

Ma 12 órától indul!
    (Hivatalos közlemények)
  • szjuca
    Na ezt már csakugyan nem hiszem el.
  • Maximus4
    Aztán majd lesz a 60 hal
  • Maximus4
    Na ezt nem tudtam,köszi az infót,majd figyelem:)
  • szjuca
    120e csp-s ikon nincs. Sima csp-s ikon van, csak az a nem mindegy hol áll meg. Én legalábbis úgy vettem észre, hogy 12, 3, 6, 9 óránál megálló tárgyak az értékesebbek, a csp is. HA ott áll meg, nagyobb a buborék körülötte.

56 tehééééééén? Attyaúristen.
  • Zero07
    hát, de nem értem. egy script véletlenszerűen.véletlenszerűen mi?! egy büdös lófaxt! :@ mindig ugyanarra a 3-4 helyre wááá
  • Maximus4
    Ezért írtam azt itt valakinek,hogy nem olyan könnyű kiforgatni a bőregeres cuccot.Én meg még nem is láttam a keréken se ezt,se a 120ezer csp.-s ikont:(
  • Zero07
    hmm..2 nap alatt szerencsekeréken 65 próbálkozás ebből mind szupertrágya trágya tp minimális pénz víz vagy extra pörgetés és 1 barackfa. szánalom. 65-öt kellett pörgetni egy barackfáért.
  • Maximus4
    Sajnos mostanában elég sok a hiba,de még jó,hogy bármikor újrakezdheted az elbukott küldetést.