23542
-
#1377 Jaja, küldetés és piac. :-) -
#1376 De megvan. Nekem múmiamedvém van, ott pöndörög a kerge kertemben és adja a TP-t. -
#1375 A kód neve Merkúr.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is. :-) -
#1374 Még nem találom de keresem. -
#1373 Köszi!
Szia. -
Ironman2 #1372 Jó reggelt! Mi a mai kód? -
#1371 Tegnap találtam:) -
#1370 nekem is jó
jó lett a havzás :D -
#1369 Sziasztok!
Nálam jó a banner. -
#1368 másik kérdésem amit teliholdkor kiváltok a boltba, pl mumia és TP-t ad, azt mindig adja vagy nincs telihold akkor ezek a vásárolt cuccok se lesznek meg? pl denevérbarlang ? ha jol emlékszem azt is ott lehet venni -
#1367 üdv -
#1366 Sziasztok :P -
#1365 lehet h feljebbi szinteken kell valamihez ? itt sok a 50-60-as feletti gazda, talán ök többet tudnak...
vagy cyber-rántottához kell a cyber-tojás :D -
#1364 Ezt nem értem én se nincs ebben semmi értelem!
Csak a küldetések miatt van értelme akármit is gyártani no meg az állatoknak,de azok is csak küldetésre jók! -
#1363 a termények, pl tojás, angora gyapju, stb mire jok ? tehát érdemes gyüjteni öket, vagy eladom mind, persze aha semmire se jok max küldetéshez, akkor minek veszik meg ? :D -
#1362 De van amit lehet. Törölni próbáld, ha kiírja, hogy a "tárgy" végleg elveszik akkor ne töröld. Ha nem írja ki, akkor visszakerül a dolgaid közé. -
#1361 Ám üdv itt Shadow, klassz a farmod.
Üdv: egy megyédbeli :-) -
#1360 Nem lehet valahogy átmozgatni egyik szántóról a másikra tárgyakat? -
#1359 Jó reggelt!
Látom valaki későn fekszik, valaki korán kel.
Szép napot mindenkinek. -
#1358 Vannak növények, de az nem sokat ér (csak max a gyümölcsök amik érnek valamit is):S állatokat meg eladtam, nem baj, majd szerzek pénzt :P
#1357 -
#1357 Népszerű témák
1. Autómodellek
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. V V 4 - (16) éven felülieknek
5. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
6. Battlefield Bad Company 2
7. Farmerama<-------------------------------
8. World of Tanks
9. Rise of Flight
10. Anime -
#1356 Semmi nincs a magtárban,hogy eladd? :D -
#1355 Kell kp, hogy fát vegyek, szóval majd veszek egyet :) -
#1354 Már nem is tudom :D valamilyen megbízásért kaptam a gazdakörben. Az a bal felső sarokban a Lara-díj mellette pedig egy Május fa van :D -
#1353 Maximus valami lett a bannerral! -
#1352 Jó ez! :)
A szélső kis kockákba miért nem veszel fákat,hogy ki legyen használva minden hely? -
#1351 Az a Lara díj volt,kb:3 hónappal etelőtt volt a farmerama az év játéka ha jól tudom. -
Ironman2 #1350 Azokat a szobrokat hogyan szerezted? Bal felső sarokban. -
#1349 Jó estét :D várom az aratást, közben csináltam egy képet, az én farmom nem olyan nagy cucc, mert nincsenek jó kis szobrok :S de azé meg mutatom itt :D -
#1348 Mindenre! -
#1347 A gyümölcsfa betakarításra is érvényes az " Aratás mestere" ? -
#1346 Én így kaptam meg az egy darab méhkirálynőmet,hogy a reggeli aratáskor ide-oda rakom és az egyiknél beadta:) -
#1345 Húúúha akkor vissza teszem a termőterületre! :)
Köszi!! -
Ironman2 #1344 Akkor egyértelmü.Az állatok csak egy helyen legyenek,és ott legyen az állatos kupa -
#1343 Ezt olvasd el! -
#1342 Amit a gazdakörben tudsz szerezni a mezőgazdasági és a tenyésztők versenyénél.
Közben frissült a faq. a bahamarama-s növényszintekkel! -
#1341 Nekem a szobrok a kerge kertben vannak.
-
#1340 Mármint milyen szobrokat? -
DIESEL DOG #1339 Én most a pehelytoll gyűjtőre gyúrok. :D -
#1338 A mázlista,nekem még 6 kalapács is kell:(
A szobrokat(ha van)te is pakolgatod ide-oda aratáskor?