23542
-
#1697 A páromnak köszönhetem én is,hogy ennyi %,én inkább eladok,de ő mindig besunyizza a kupákba mikor nem vagyok itthon,és az ideg öl meg ha a piacon valaminek magas az ára,de nem tudom eladni mer' nincs! -
#1696 hm most néztem meg, még egy csomó kupa küldetés :D pedig azt hittem megcsináltam mindet -
#1695 Hidd el jobban fogja adni a gomba!(reméli) :)
12%-13% a két kupa. -
#1694 nah 80 db 4x4es napraforgón EGY ajándák xD
most kipróbálom gombával,
amúgy honnan van 25% dupla drop esélyed? nekem 3-3%ot ad a két kupa :S
betakarításnál meg kattingatok mint egy őrült nem várok semmit sem :D
-
#1693 Szívesen! :)
-
#1692 köszönöm szépen :) -
#1691 a reklámokat meg a farm kérős hsz-eket szerintem törölni kéne
nem kell az nekünk
jol van akkor :D -
#1690 Katt a HÍREK-re bal oldalt fent,itt jobb oldalon láthatsz egy bárkódot,katt rá,és írd be a mai kódot:) -
mondragon01 #1689 Sziasztok, keresek FARMERAMAS accokat átvételre, hogy folytassam a játékot vele, ha meguntad vagy nincs, időd írj, átveszem és folytatom a játékot, írj -
#1688 Sziasztok ujj vagyok a játékba. Segítsetek abba létszíves hogy ezt az adventi kódot hova irjam be. (: köszönöm -
#1687 "az emberek szeretik a meglepetéseket"
Én ezért nem mondtam semmit! :P -
#1686 jah bocsi nem igy értettem :D nem is feltételeztem hogy az vagy :P
megprobálom mondani akkor máshogy
az emberek szeretik a meglepetéseket legalábis én és ezért jobb ha változik a nyeremény mértéke, és mivel te csinálod tőled függne :D
nem tudom igy érted-e már hogy értettem
ha nem akkor mindegy :D -
#1685 Nehogy azt hidd,hogy ennyire határozatlan vagyok,csak úgy szeretném csinálni,hogy nektek jó legyen. -
#1684 na ezt majd kiprobálom hátha :D
én összevissza szoktam és nem várok semmi rebbenésére
lehet akkor ez a baj, bár akkor az vicces :D -
#1683 Na még egy kérdés!:))
Hogyan aratsz?
Én soronként,és megvárom ameddig felreppen valami,aztán következő sor,és így tovább(elég idegőrlő,és lassú),de nekem így bejött a dolog! -
#1682 Állatos 7% van
a növényes meg 9% (majdnem 10 csak elfogyom a cherry-m :D) -
#1681 Tudom mindig ezzel jövök mostanában,de a kupáid milyen %-ra vannak fejlesztve?
Nekem +25% a találati esélyem,különleges tárgyakra:) -
#1680 szerintem mindkettő ugy nem lesz olyan unalmas egy idő után
néha ez néha az , ahogy a topik gazda gondolja :D -
#1679 Akkor már csak egy kérdés.Egyszeri ajándék a résztvevők között vagy esetleg több napi legyen? -
#1678 szerintem 1 hét bőven sok, annyi idő alat aki akarja kitöltheti -
#1677 Ez szerintem is jó.Akkor ha gondoljátok hamarosan(ma vagy holnap) belevágunk.
Mennyi ideig tartson? -
#1676 de csak elvileg :D
én 50 megfelelően tököt ültettem és mint emlitettem 3 db mert adni XD
de azért szurkolok hátha -
#1675 41-es szintnél a legmagasabb(ezt előbbi hsz-ben kihagytam..bocsi!),ha jól emlékszem a gomba?!
Tehát elvileg ennél fogja Neked a legjobban szórni. :) -
#1674 hm köszi az infót :D
lvl41es vagyok mit ültessek? :D
ültettem kb 50 napraforgot 5x5es területen kíváncsi leszek :D -
farmeracc #1673 Hali!
Érdekel valakit egy pár farmeramas account? -
#1672 A szintednek megfelelő növényt ültesd! :)
Nekem mindenhol mogyoró van,és a mai aratásomkor(beleértve az állatokat is!!) 28 ajándék reppent fel,aztán utána fórumon olvastam el ezt:
"Fontos! A megtalált (illetve megvásárolt) ajándékok mennyiségét, amit még nem dobtatok be, a pajtában tudjátok megnézni, az egyebek menüben.
Tehát aki arra kíváncsi, mennyi ajándékkal rendelkezik még, annak a pajtába kell menni, az egyebek menüpontra."
Itt még volt 16 kis ajándék! -
#1671 ahogy néztem a forumot sok embert szivat
nálam is hasonló problémák vannak
kukorica adot 1 db két szántora
tök 3 két szántora
ugyhogy szerintem mindegy hogy buza vagy egres mindkettő rosszul ad jelent pillanatban... -
#1670 hali, nektek is lassan adja az ajándákokat? vagy csak engem szívat? esetleg van valami trükk? hogyan adja jobban? ha pl bevetem 24x búzával vagy 1x bevetem egressel? -
#1669 10 kérdés /2 perc szerintem reális :D
azt kijavitanod se tart sokáig és akkor nem kell sokat várni az eredményekre -
#1668 Még nincs,de nem tart sokáig megcsinálni a kérdéseket.Viszont meg kellene beszélni,hogy hány kérdés legyen,mennyi ideig tartson 1 kvíz,a jutalomról már nem is beszélve,stb. -
#1667 Kész is? -
#1666 Azt hiszem megtaláltam azt a helyet végre ahol elindíthatom a kvízt!Remélem jól fog szuperálni és lesz elég érdeklődő,mert akkor még akár ma is belevághatunk vagy legkésőbb holnap.Persze puskázni lehet majd,de én látni fogom az időket és természetesen a leggyorsabb fog nyerni:) -
#1665 Általában akkor jön,ha nem várod! :P
Na végre beengedett.. -
#1664 Köszi -
#1663 Rámész a Hírek-re, és ott rákattintasz a vonalkódra. -
#1662 Hova kell beírni ezt az adventi kódot? -
#1661 Ma se kaptam méhkirálynőt:( -
#1660 Szia neked is:)
Szerintem nem buktad,de lehet,hogy mégis:P -
#1659 Szép napot hölgyek/urak! :)
Kidobott..pont a mogyorót arattam,most buktam a felreppenő ajándékokat is?
Azért kérdem,mert ilyenkor mindig újratölti az előző állást a játék.. -
#1658 Szia!
Engem is most dobott ki:(