23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • cspedro
    mi ez a tréfarépa??
  • Gólya #2256
    nekem igen - most piacozok két helyről is

• SHADOWEYES7
    nektek megy a farm most?
  • cspedro
  • cspedro
    felvesz valaki barátnak?
  • Maximus4
  • cspedro
    Sziasztok.Most regisztráltam tegnap és megtetszett ez a fórum én 34 es szintű farmer vagyok eddigi főnyereményeim:pocok,XL es barkácscucc,kandúr meg még ami nem olyan értékes.Ez a nevem farmeramán is.Amúgy nekem is rossz a farmerama mert megnyomnán a városnál akármeiket csak a kerekkerék jön be többi nem :( nemtom mi baja.......
  • grebber
    Nektek jó most a farm? Bejön és minden helyén azok a napraforgók vannak és pörögn ek magyarán tölt de már elég rég hiába frissitgetek nem jó :(
  • Maximus4
    Akkor topikbant kapsz:P
  • PttM Fa
    Holnap XXL barkácscuccot nyerek!
  • Maximus4
    Azt hiszem ez a megfelelő topik a számodra. ?A:S:_D?A?:S:_D
  • PttM Fa
  • zmeor
    Nah akkor leírom én is tapasztalataimat.

Én néha amikor unatkozom, szoktam FA-t venni. És akkor elpörgetem az egészet.
    Eddigi nagyobb nyereményeim:
    120k CSP, Jávorszarvas istálló, Denevér, Különböző fák és hozzá tartozó XL, XXL fejlesztések, XXL barkácscucc, meg egyéb ólak , + Lara díj, + X% TP, X% termés, X% CSP

De hát mondanom sem kell, hogy ez az esetek 7%-ka. A maradék 93% az víz, trágya, táp, újrapöri, kevés csp, tp, és néha egy kis szerszámosláda.

Ezt a 7%-t már elég sok pörgetésből számolgattam ki szóval vegye egy iránymutatónak, aki esetleg gondolkodik ezen.
  • Maximus4
    Most már aztán állítsd le magad!:P
  • grebber
    Baszki de irigyellek most :(

30-as szintű vagyok eddig ezeket forgatom állandóan de mindig és már felkúrja az agyam: 2x szupertáp, újrapörgetés (na ennek mi értelme) , xy szupertrágya, sima trágya , xy csengőpengő és ennyi ezek váltakoznak soha nem pörgettem semmi értelmeset :(

De most már legalább van pénzem mert elkezdtem piacozni sokkal olcsóbban adom mint más egyből el is megy mindig a cucc.Nekem megéri mert én csak kattintok és az nem kerül pénzbe :D
  • Ropi07
    sziasztok
  • ToCsEk
    én is nyertem maaaa
  • SHADOWEYES7
    Sajnos!
  • grebber
    Igen mint mindig! Kb aratógép óta nem volt normális cucc!
  • SHADOWEYES7
    szinte 0
  • grebber
    100 csengőpengő + változó mennyiségű víz!
  • SHADOWEYES7
    mai kód: joy17
  • Picar77
    apád :O
  • PttM Fa
    és ma mit nyertem?
  • Maximus4
    Csak holnap tudom betenni,mert dolgozom és itt nem férek hozzá az ftp-hez.
    Gratula a szintlépéshez!
  • ToCsEk
    meglett lvl44 :)
    a hozzáértő berakná képnek nekem ezt?

köszi
  • Maximus4
    Bocs az off-ért,de ha van köztetek web programozó az keressen meg legyen szíves privátba.Szeretnék feltenni pár kérdést,nem a játékkal vagy a topikkal kapcsolatban!Köszönöm!
  • Maximus4
    Én is szeretnék már szintet lépni,de baromi lassan megy:(
  • PttM Fa
    Reggelre nekem is meglesz a 47 :D
  • Maximus4
    Neked is grat!:)
  • szjuca
    Hi!
    33579 csp.

Maxi! 47-es lettem. Köszi a kódokat, meg a kvízt is megírtam, de nem volt időm írni. Látom mindenki jól van, van akinek szerencséje van, örülök.
    Nyugodalmas jó éjszakát kívánok minden gazdának.
    Aludjatok ügyesen, mert holnapig ha nem pihenitek ki magatokat, hamar megfájdul a derekatok!
  • Maximus4
    Gratula!
  • Gólya #2225
    Max kérek egy javítást 51-re:) köszi

• Ropi07
    nekem csak 43340
  • Maximus4
    Szia!

295674:)
  • Ropi07
    kinek mennyi csengőpengője van
  • Ropi07
    sziasztok
  • Maximus4
    Utánanéztem.Úgy néz ki marad egy darabig lerakva nálam a 30 strucc ól:D

"Jelenleg a stuccos az utolsó feladat, amit ebben a küldetéssorozatban teljesíthetsz."
  • Maximus4
    Közben rájöttem,hogy nekem helyette van ott.Tudtommal a szamaras az utolsó a noéban és tegnap megcsináltam a 60 struccot,úgyhogy nem értem.
  • SitatiS