23542
-
#2417 Ügyesek vagytok, gratulálok!
Maxi! 48-as lettem. :-) -
#2416 Amúgy valami komolyabb feladatra gondoltam, bár így is jó:) -
#2415 -
#2414 Hóágyú megszerezve:) -
#2413 Már nem,a küldetés kivégezve.Megkaptam az 5 farmaranyamat:) -
#2412 Én is azzal szenvedek:( -
Gólya #2411 nem sok mindent ad ennyi cuccért:(
bár nekem tökmindegy...megvan a hóágyú, onnan nincs tovább, mert mézet még nem tudok csinálni, a piacon meg nincs
-
#2410 Vicces vége van a karácsonyi feladatsornak..
Stufe 12 - Es ist vollbracht
Benötigt: 10 Bananen, 10 Datteln, 1200 Haselnüsse
Belohnung: 5 TG <---Farmarany??!!! -
#2409 Én azokat csinálom.A szigetes feladatnál még csak most van kész az első:( -
#2408 #2404 -
#2407 ÓÓÓÓÓÓÓ, pedig még csak félúton vagyok a szigettől. -
#2406 Eddig csak tp és csp. -
#2405 Milyen dolgokat ad a feladatsor a hóágyún kívül?:P -
#2404 Gazdakörben van 2 új feladat! -
#2403 Azt hiszem ezek az új ólfejlesztések alkatrészei:)
"Ehhez kapcsolódóan megjelennek a játékban a trópusi szigeteken használható első műhelyfejlesztések, az elefántól (10. BAHAMARAMA szint) és a papagájröptető (2. BAHAMARAMA szint) számára. A műhelyfejlesztéseket a megszokott helyen a városban készíthetitek el." -
#2402 Most láttam a tollgyűjtő robotkezet, megnéztem nálam és ott van nekem is, meg fakalapács is.
Mirevalókezek? -
#2401 A karácsonyi ínyencségekből már csak 2 szint van hátra:)
Kaptam egy hóágyút is:) -
#2400 -
#2399 Nekem csak ennyi van:
-
#2398 Ma vettem észre
-
Ironman2 #2397 Igen vedd ki,szerintem akkor rakd be ha lejárt a 3.forduló -
#2396 Nem fogom:)
De azért az döbbenetes,hogy mennyire meg tudtam, vezetni eddig minden kitöltőt egy kérdéssel:P
Az összpontosat kivegyem?Mert azt is szerkesztem folyamatosan és abból ki lehet deríteni,hogy sikerült. -
Ironman2 #2395 El ne áruld! Majd ha lejárt megnézem. -
#2394 Mindjárt meglesem:) -
Ironman2 #2393 Leizzadtam most ezen a fordulón.Szerintem szar lett az eredményem.Majd meglátjuk -
Ironman2 #2392 Köszi! Nagyon jó -
#2391 Hozzáteszem,nálam már elmúlt dél:D -
#2390 Kint van a banner alatt az összesített pontlista -
#2389 Kíváncsi vagyok az új feladatokra és főleg, hogy mit lehet velük nyerni:) -
#2388 Köszi az infót! -
#2387 Na jó, meg én, meg még egy páran. :-) -
#2386 Mint Te. Hihi -
Ironman2 #2385 Farmlakók?
-
#2384 Köszi Max!
Fórumon találtam:
Adj' Isten Farmlakók,
közeledik a karácsony és úgy határoztunk, hogy karácsonyra meglepünk Benneteket még néhány újítással.
Ma déltől (azaz 2010. december 20.) elindítjuk a trópusi szigeten az első feladatsorozatot, amelynek 13 szintje van. A feladatok elvégzéséhez a trópusokon termelhető terményekre lesz szükség. A feladatot, mint már megszokhattátok a városban, a gazdakörben indíthatjátok el.
Ehhez kapcsolódóan megjelennek a játékban a trópusi szigeteken használható első műhelyfejlesztések, az elefántól (10. BAHAMARAMA szint) és a papagájröptető (2. BAHAMARAMA szint) számára. A műhelyfejlesztéseket a megszokott helyen a városban készíthetitek el.
Szintén a mai nap érkezik a már régóta várt karácsonyi feladatsorozat, amelyet a városban, a gazdakörben találhattok. A karácsonyi feladatok egészen februárig maradnak, tehát lesz bőven időtök befejezni őket.
Ez még nem minden, kibővítettük a kerekkereket is. A jövőben lehetőségetek lesz trópusi vizet, trópusi XXL istállófejlesztéseket, pálmapengőt és számos más dolgot nyerni.
Végül, de nem utolsósorban: Ne feledjétek, hogy holnap ismét holdtölte van, így újra elindul a horror event. Az eventet előreláthatólag holnap 15:00 körül fogjuk elindítani - mint mindig, 24 órán keresztül fog a játékban maradni.
Jó szórakozást, valamint kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a
Farmerama csapata -
#2383 köszi, uhh akkor ez nem lesz meg holnap... majd egy honap mulva :)
kár hogy nem árulnak piacon rém-cuccokat... -
#2382 Koponyafa:750db
Sírkő:1000db
Kísértet:1250db -
#2381 de jo neked :)
én is batman-eket akarok gyártani :P
gondolom nem kevés cucc kell hozzá... igaz elözö teliholdkor semmit se vettem igy van alapanyagom, talán most meglesz.. ha nem akkor még 1 honap :S -
#2380 Még jó,hogy szóltál,elnéztem.Nem kell már hozzá semmi,minden megvan:) -
#2379 miböl mennyi kell hozzá kb ? -
#2378 Szia!
Neji_ nyerte és barkácscucc kell neki:)
A gyerekeknek jobbulást!