23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Szerintem a sütivár,meg a habostorta többet fog majd adni,mint azok az ajándékok középen
  • tonyr #3258
    na meg középre pakoltam a kirakosba pár sütit
    meg is lett az elsö, ill a csik elindult ujra.. én okos gondoltam h na ha mégecce körbeér akko jön a 2. rész.. de véletlenül nem a + jelre henem az elsö kirakosdarabra kattintva tettem be a sütit és a csik is lenullázodott ill a süti is elveszett.. baze... külön lehet kattingatni a 4 kirakos darabra ill középre a + jelre ? :S
  • Picar77
    én megvehetném azta a baris izét de nem látom semmi értelmét sem , kár rá költeni szerintem :D
  • tonyr #3256
    6 ollo ? eddig az 52 szintem során 3-at kaptam, ugy h szinte minden nap 3-5 szerszámos ill ufos-nál xxl-es láda.. na a 6 ollo tuti meglesz 7-9 nap alatt :D
  • Gólya #3255
    valami nagyon nem stimmel...
    látod, én eggyel lejjebb vagyok, mégis mindenkinek 1900-ast tudtam küldeni

másik helyen írja egy ismerős, hogy 13-szor!!!!!!!!!!!! tudott elküldeni egy ajándékot - és meg is kapta a címzett mindet...
  • Ironman2
    Nálam az 1500-as a legnagyobb torta amit küldhetek.Amugy köszi a tortákat.Ékszerteknősnek is
  • SitatiS
    Ittegy kis német ismertető. :)
    "alle Items auf höchster Stufe 147.000 Kalorien!"
    147.000 kalóriába kerül az összes megszerezhető dolog?

Szuper!! :S
    Valahol mintha olvastam volna arról,hogy aratáskor is lehet majd találni tortaszeleteket..
  • Maximus4
    Nyugodtan arathatsz,nem kapsz érte semmit:(
  • Maximus4
    Én csak ebből gondoltam:

• SitatiS
    Ez igen! :D
    Nem értem én ezt az egészet :S
    Itt ülök a farm előtt minden kész,full rózsa minden,de nem merem leszedni,most aratásnál is lehet találni,vagy csak kapni/venni lehet ezt a tortát?
  • hpelte
    a szülinapos birka ólnak eléggé durva "ára+ van
  • nagyhege
    Extra barit ?? Nem tudom milyen barika lehet ,mert most a juh ára a béka seggénél van. HA még több lesz a piacon még jobban csökken az áruk. Kinek adjuk el ??
    Nem jobb lett volna a meglévő állatokat ,és terményeket ,bedobálni valami extra ajándékért ?? HA már szülinap durranjon nagyot.
    A játék készítői oda figyelhettek volna ,hogy izgalmasá tegyék a játékot.
    TAlán jelezni kellene valahogy nekik ,és átgondolnák.
  • Maximus4
    Nem szivatlak!Neked köszönhetően már 2 és felet megcsináltam:D
  • Maximus4
    Na jól van!Már megint kaptam egy 1500-ast:)
  • SitatiS
    Ne szívass most nem is küldtem,már nem engedi!
  • Ironman2
    De jó hogy nem ma kezdtem a játékot.
  • Gólya #3243
    úgy tűnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal...

mint írtam előbb, 57. szinten van 1900 kalóriás tortám, amit ajándékba küldhetek, itt pedig azt idézed a hiv. oldalról, hogy csak a 70. szinttől van...
  • Maximus4
    Ezt,hogy csinálod????
    Most kaptam tőled egy 1500-ast!
  • Ironman2
    Pedig most nagyon szükségem van barkácscuccokra.Mindegy,felőlem küldjetek tortákat
  • SitatiS
    Ez vicces..2x küldtem 1500kal-os sütit,és 1x barkácsmotyót,de 110-es nincs is :D

A tortákat, vagy a darabjaikat csak az 5. szint után tudod küldeni a szomszédoknak vagy a baráti listádon szereplőknek. A küldhető sütik szintekhez vannak kötve:
    5. szinttől 500 kalóriás
    15. szinttől 800 kalóriás
    25. szinttől 1100 kalóriás
    50. szinttől 1500 kalóriás
    70. szinttől 1900 kalóriás (forrás: német hivatalos)
  • Gólya #3239
    na igen...

szólhattak volna, hogy most társasjátékot fogunk játszani:)
  • Gólya #3238
    hát ha ez így marad, akkor ezzel bizony nem fognak nyulat...

amit eddig okosodtam: csak úgy jutunk tortához, ha a szomszéd/barát küld

DE

az sem mindegy, milyen szintű a szomszéd...

44-es szintű ismerős írta, ő csak 1500 kalóriást tud max. küldeni - én az 57-es szinttel 1900 kalóriást

na most, van egy viszonylag kezdő csapat (előfordulhat ugye), akkor megszívták - sose lesz elég kalória, vagy ki tudja mikor?

ezért kár volt reggel elhanyagolnom az aratást

• Maximus4
    Ja és az alsó csíkon pedig az összes játékos össz torta növekedést lehet látni.Ha megtelik akkor mindenki kap valami extra dolgot!
  • Maximus4
    Nem.Extra TP-t és extra mennyiségű barit kapsz érte!

Szóval,én arra gondoltam,hogy össze kellene fognunk valahogy nekünk SG-seknek,hogy tutira megkapjuk az ajándékokat.Egymásnak küldözgetni,stb.
  • nagyhege
    Mi lesz a birka ólaknál ? Én ott sem kaptam semmit :( JA de ,, hidegrázást ,hogy vártam valami frankó dologra ,és kaptunk egy nagy semmit.
    Lehet ,hogy a barkács cuccal jobban járunk ha azt kapunk ?? Azzal ólakat fejleszthetünk.
  • Maximus4
    Először egy barkácscuccot,aztán egy 110 kalóriás sütit:)
    De én már csak holnap tudok küldeni:(
  • hpelte
    ahhoz képest amekkora várakozás előzte meg, eddig eléggé gyengére sikerült
  • SitatiS
    Sziasztok! :)

Elég érdekes ez az ajándékozás téma,ugyanis,egy szomszédnak tudok küldeni bármit,de másnak csak kiírja "ezt meg ezt küldtél ennek a gazdának..",de nem vonódik le a mennyiségből,már kiléptem,aztán vissza de ugyan az..
    Max mit kaptál tőlem??
  • Maximus4
    Ja és ne feledjétek a szülinapi birkaólat!
  • Maximus4
    Egyetértek.Ha csak ennyi marad ez elég gyenge eresztés.Túlságosan nem erőltettek meg magukat.
  • Ironman2
    Akkor most csak ajándékozással jönnek a kalóriák?
  • nagyhege
    Az előjelek alapján eddig ez a leggyengébb feladatsor amit produkáltak. Akinek jó sok pénze van az eredményes ,és büszke lesz. Sok FA vásárol ,és azon sok sok édességet.
    Azt hiszem nem fog különösebben a géphez kötni ez a játék :(
    HA lehetne , terményeket ,állatokat bedobálni mint eddig a többi feladatnál ,akkor értelme van a termesztésnek az állat tenyésztésnek.
    Így reggel elküldöm az ajándékokat ,és ennyi.
  • Maximus4
    Én meg vártam az aratásnál a sok szart:)
    Azért egy leírás nem ártana.
  • nagyhege
    Nekem a vetemények ,és az ólak alol nem jön fel egy morzsa sem :( Jó hogy vártam az aratással :)
  • farmeramahu
    hi fejlöttem szintet 38-vok:)
  • Picar77
    mert gyökerek :D
  • zmeor
    jah.. eléggé FA gyűjtésre megy nekik a szülinap..

amugy, nem értem miért van összeszámláló, ha egyszerűen ki lehet számolni, hogy ha eventen mindenki küld mindenkinek akkor hány kalória jön össze...
  • Picar77
    pfff hát ez igy fura lesz ha csak küldeni lehet , na meg ugye a farmarany :|
  • Ironman2
    Már megjelent a torta!!!!
  • hpelte
    goooooo