23542
-
Ironman2 #3259 Szerintem a sütivár,meg a habostorta többet fog majd adni,mint azok az ajándékok középen -
#3258 na meg középre pakoltam a kirakosba pár sütit
meg is lett az elsö, ill a csik elindult ujra.. én okos gondoltam h na ha mégecce körbeér akko jön a 2. rész.. de véletlenül nem a + jelre henem az elsö kirakosdarabra kattintva tettem be a sütit és a csik is lenullázodott ill a süti is elveszett.. baze... külön lehet kattingatni a 4 kirakos darabra ill középre a + jelre ? :S -
#3257 én megvehetném azta a baris izét de nem látom semmi értelmét sem , kár rá költeni szerintem :D -
#3256 6 ollo ? eddig az 52 szintem során 3-at kaptam, ugy h szinte minden nap 3-5 szerszámos ill ufos-nál xxl-es láda.. na a 6 ollo tuti meglesz 7-9 nap alatt :D -
Gólya #3255 valami nagyon nem stimmel...
látod, én eggyel lejjebb vagyok, mégis mindenkinek 1900-ast tudtam küldeni
másik helyen írja egy ismerős, hogy 13-szor!!!!!!!!!!!! tudott elküldeni egy ajándékot - és meg is kapta a címzett mindet... -
Ironman2 #3254 Nálam az 1500-as a legnagyobb torta amit küldhetek.Amugy köszi a tortákat.Ékszerteknősnek is -
#3253 Ittegy kis német ismertető. :)
"alle Items auf höchster Stufe 147.000 Kalorien!"
147.000 kalóriába kerül az összes megszerezhető dolog?
Szuper!! :S
Valahol mintha olvastam volna arról,hogy aratáskor is lehet majd találni tortaszeleteket.. -
#3252 Nyugodtan arathatsz,nem kapsz érte semmit:(
-
#3251 Én csak ebből gondoltam:
-
#3250 Ez igen! :D
Nem értem én ezt az egészet :S
Itt ülök a farm előtt minden kész,full rózsa minden,de nem merem leszedni,most aratásnál is lehet találni,vagy csak kapni/venni lehet ezt a tortát? -
hpelte #3249 a szülinapos birka ólnak eléggé durva "ára+ van -
nagyhege #3248 Extra barit ?? Nem tudom milyen barika lehet ,mert most a juh ára a béka seggénél van. HA még több lesz a piacon még jobban csökken az áruk. Kinek adjuk el ??
Nem jobb lett volna a meglévő állatokat ,és terményeket ,bedobálni valami extra ajándékért ?? HA már szülinap durranjon nagyot.
A játék készítői oda figyelhettek volna ,hogy izgalmasá tegyék a játékot.
TAlán jelezni kellene valahogy nekik ,és átgondolnák. -
#3247 Nem szivatlak!Neked köszönhetően már 2 és felet megcsináltam:D -
#3246 Na jól van!Már megint kaptam egy 1500-ast:) -
#3245 Ne szívass most nem is küldtem,már nem engedi! -
Ironman2 #3244 De jó hogy nem ma kezdtem a játékot. -
Gólya #3243 úgy tűnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal...
mint írtam előbb, 57. szinten van 1900 kalóriás tortám, amit ajándékba küldhetek, itt pedig azt idézed a hiv. oldalról, hogy csak a 70. szinttől van... -
#3242 Ezt,hogy csinálod????
Most kaptam tőled egy 1500-ast! -
Ironman2 #3241 Pedig most nagyon szükségem van barkácscuccokra.Mindegy,felőlem küldjetek tortákat -
#3240 Ez vicces..2x küldtem 1500kal-os sütit,és 1x barkácsmotyót,de 110-es nincs is :D
A tortákat, vagy a darabjaikat csak az 5. szint után tudod küldeni a szomszédoknak vagy a baráti listádon szereplőknek. A küldhető sütik szintekhez vannak kötve:
5. szinttől 500 kalóriás
15. szinttől 800 kalóriás
25. szinttől 1100 kalóriás
50. szinttől 1500 kalóriás
70. szinttől 1900 kalóriás (forrás: német hivatalos) -
Gólya #3239 na igen...
szólhattak volna, hogy most társasjátékot fogunk játszani:) -
Gólya #3238 hát ha ez így marad, akkor ezzel bizony nem fognak nyulat...
amit eddig okosodtam: csak úgy jutunk tortához, ha a szomszéd/barát küld
DE
az sem mindegy, milyen szintű a szomszéd...
44-es szintű ismerős írta, ő csak 1500 kalóriást tud max. küldeni - én az 57-es szinttel 1900 kalóriást
na most, van egy viszonylag kezdő csapat (előfordulhat ugye), akkor megszívták - sose lesz elég kalória, vagy ki tudja mikor?
ezért kár volt reggel elhanyagolnom az aratást
-
#3237 Ja és az alsó csíkon pedig az összes játékos össz torta növekedést lehet látni.Ha megtelik akkor mindenki kap valami extra dolgot! -
#3236 Nem.Extra TP-t és extra mennyiségű barit kapsz érte!
Szóval,én arra gondoltam,hogy össze kellene fognunk valahogy nekünk SG-seknek,hogy tutira megkapjuk az ajándékokat.Egymásnak küldözgetni,stb. -
nagyhege #3235 Mi lesz a birka ólaknál ? Én ott sem kaptam semmit :( JA de ,, hidegrázást ,hogy vártam valami frankó dologra ,és kaptunk egy nagy semmit.
Lehet ,hogy a barkács cuccal jobban járunk ha azt kapunk ?? Azzal ólakat fejleszthetünk. -
#3234 Először egy barkácscuccot,aztán egy 110 kalóriás sütit:)
De én már csak holnap tudok küldeni:( -
hpelte #3233 ahhoz képest amekkora várakozás előzte meg, eddig eléggé gyengére sikerült -
#3232 Sziasztok! :)
Elég érdekes ez az ajándékozás téma,ugyanis,egy szomszédnak tudok küldeni bármit,de másnak csak kiírja "ezt meg ezt küldtél ennek a gazdának..",de nem vonódik le a mennyiségből,már kiléptem,aztán vissza de ugyan az..
Max mit kaptál tőlem?? -
#3231 Ja és ne feledjétek a szülinapi birkaólat! -
#3230 Egyetértek.Ha csak ennyi marad ez elég gyenge eresztés.Túlságosan nem erőltettek meg magukat. -
Ironman2 #3229 Akkor most csak ajándékozással jönnek a kalóriák? -
nagyhege #3228 Az előjelek alapján eddig ez a leggyengébb feladatsor amit produkáltak. Akinek jó sok pénze van az eredményes ,és büszke lesz. Sok FA vásárol ,és azon sok sok édességet.
Azt hiszem nem fog különösebben a géphez kötni ez a játék :(
HA lehetne , terményeket ,állatokat bedobálni mint eddig a többi feladatnál ,akkor értelme van a termesztésnek az állat tenyésztésnek.
Így reggel elküldöm az ajándékokat ,és ennyi. -
#3227 Én meg vártam az aratásnál a sok szart:)
Azért egy leírás nem ártana. -
nagyhege #3226 Nekem a vetemények ,és az ólak alol nem jön fel egy morzsa sem :( Jó hogy vártam az aratással :) -
farmeramahu #3225 hi fejlöttem szintet 38-vok:) -
#3224 mert gyökerek :D -
#3223 jah.. eléggé FA gyűjtésre megy nekik a szülinap..
amugy, nem értem miért van összeszámláló, ha egyszerűen ki lehet számolni, hogy ha eventen mindenki küld mindenkinek akkor hány kalória jön össze... -
#3222 pfff hát ez igy fura lesz ha csak küldeni lehet , na meg ugye a farmarany :| -
Ironman2 #3221 Már megjelent a torta!!!! -
hpelte #3220 goooooo