23542
-
#3580 Hogy készülsz rá? -
#3579 tudom, havernak is szorta azt fele %-os szobra volt... de igy egy küldetéssel kevesebb :)
állatos az soká lesz meg, sajnálom bepakolni a kis drágákat :D
remélem husvéti event jo lesz, és nem hiába készülök már most rá :D -
#3578 Az szép!Én csak 12-nél járok,bár ez a szobor dolog elég érdekes.
Amikor volt az ufós event a kisebb farmomon volt 8-8%-os szobor.Asszonynál aki szintén olyan szinten volt mint én egyik szoborra sem gyúrt sosem(azóta sem)és neki jóval előbb meglett minden mint nekem!
Szóval nem vagyok meggyőződve arról,hogy a szobor olyan sokat számít. -
#3577 okés köszi...remélem hogy kapunk meglepit hogy az 1. helyen végez :)
most lett meg a 15%-os kukorica-szobrom :D -
#3576 A számláló szerint még 9 napig tart.A 2.-nál nem is fogunk előrébb lépni,mert tegnap még "csak" 7000 volt az előnyük,de most már több mint 8000:( -
#3575 szavazás.. meddig tart ? a legnépszerübb cimet megtartja de a sim-nál nehéz lesz elörébb lépnie a 2. helyröl... -
#3574 aha, ha tp-re megy akkor persze h jol termelödik neki, de... én legalábbis ugy vagyok vele, hogy nem az 1. akarok lenni hanem jolérezni magam, persze ahogy irtah h majdnem 1milla tp kell köv szintig, nekem meg kicsivel van most több mint 1 milla, hát igen elég szomoru, ill az föleg h 74es szint felett már semmit sem ad, nincs miért küzdeni, max az olakért gyüjtögetni a hozzávalokat...
meglátom velem mi lesz mire odaérek, de az még 1 év :D -
#3573 A két kertjén viszont csak fák vannak.
Unalmasnak lehet,hogy unalmas,de én a tegnapi szintlépésemtől egy kicsit befordultam,hogy 900ezer TP kell a következő szinthez,szóval lehet,hogy ő csinálja jól. -
#3572 van ijen, nekem ez már szánalmas, de napi 50 sms, és meglesz minden... igaz a hörcsögöt csak kiforgatni lehet szerintem, de a többit megveszi aranyért...
de tök gagyi, unalams a kert... -
#3571 jah... köszönöm. -
#3570 A macska 10 óránként ad 20TP-t ha jól tudom.
A hörcsögről lövésem sincs. -
#3569 Az igen:d
Az a macska meg a hörcsög az mit ad? -
#3568 80-as szint ide vagy oda,ilyet,hogy a túróba lehet összehozni csalás nélkül? -
#3567 Csodálatos, hogy negyedik ajándéknak megkaptuk, azt amit amúgy is odaadtak volna.. -
#3566 nem hiába nincs még senki 100-on
gondolom arra fele már baromi sok kellhet :D -
#3565 Az a gáz,hogy 72-ről 73-ra még "csak" 300ezer körül kellett!De ez!
Megmondom őszintén egy kicsit most elment a kedvem a játéktól:( -
#3564 az nem semmi :O
nekem még csak szerencsére 120 valahány ezer kell csak -
#3563 Szintet léptem,végre megvan a hód,De 911ezer TP kell a következő szinthez! Elmennek a bánatos.... -
#3562 köszönjük azért :D -
#3561 Betettem a FAQ-ba a leírását ennek a gigantikus nyereménynek:( -
#3560 hát ez ultragáz :D
kérem vissza a bárányomad :| -
#3559 Szánalmas?
Erre nem tudok mit mondani,ez nem is egyedi!pff.. -
Ironman2 #3558 Na.Milyen király ez a cimeres dolog -
#3557 Jól mondod!Ahogy arról már volt szó,ez az egész elég gyengére sikeredett.Komolyan mondom inkább a végén odaadhatnák mind a három csíkon lévő tortákat/kirakóst mint inkább a farmcímert.
Bár akkor a franc se küldött volna tortát senkinek. -
#3556 mert lusták átrakni ,vagy direkt elhuzzák keddig :D
az a csik szerintem olyan kamu mint az állat...
100% mertem volna mondani hogy megkapjuk az összes "ajándékot"... -
#3555 Az lehet,hogy végigért,de amíg kérdőjel van ott addig nincs kész. -
#3554 az össz csik már beért kiváncsi leszek mikor teszik ki hogy meglett, meg hogy végülis hogy is lesz ez a logososdi... -
#3553 Köszönöm szépen! -
#3552 Persze, hogy mindenkit elfogadok!
Kicsiből lesz a nagy :) -
#3551 Szavazzatok a farmeramara!Megint jelölték két díjra a játékot!Naponta 3x lehet voksolni!Ha nyerünk,hátha kapunk valami extrát a játékban:)
Itt és itt! -
#3550 Ha elfogatsz egy 36-os szintűt akkor leszek a szomszédod:) -
#3549 5 szomszédot keresek!!!
68. szinten!
andor5512 a név! -
#3548 Sejtettem. -
#3547 Hát elég öregecske mostmár a gépem és az a fórum átalakitó scriptet valamiért nem szereti és eléggé belassitja sajnos a ff-et amig benem tölt igy inkább kilőttem ^.^ -
azesz #3546 sziasztok van valami kód
-
#3545 Sejtem,hogy mi lehet.De neked miért így néz ki a topik? -
#3543 Az nem lehet:D -
#3542 én még látom :D -
#3541 No para,ha ráfrissítesz nem látsz semmit belőle:) -
#3540 nincs kód
és jo lenne ha moderálnád magad köszi ^^