Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>

Picar77
jaja a tehénbácsi fölött picivel 😄

()() (^^)

Krezga
Grat a házigazdasághoz, és a topikhoz!😊
Maximus4
A háttérnél gondolod?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
jó lett ^^
de ha lehet kötözködni akkor jobb oldalt van egy csik ami szerintem nem kéne 😛

()() (^^)

Maximus4
Köszönöm,de ha van esetleg ötlet vagy reklamáció akkor természetesen megváltoztatom,hiszen ez nektek van,nem az én kényem kedvére csinálgatom😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nagyon szép lett a topik! <#eljen>
Maximus4
Egyelõre ennyi a "topikdizájn",persze ha akar valaki egyedi képet az kap😊
Már csak egy visszaszámláló script kellene😞

tonyr
grat !
és köszi mindenkinek a választ

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Picar77
wow csak nem 😄
alig várom ez a háttér már idegesit XD

()() (^^)

Maximus4
Köszönöm srácok a támaogatást!
És persze Shad-nek is a közbenjárást!

Majd nemsokára kicsit feldobom a topikot,de most a gyereknek csinálok mikuláscsomagot😊

egyik helyen barkácscucc, másikon tp - ez se rossz...

köszönet a kódért😊

Maxi grat!

tetszik a hószállingózás😊

Krszti1160
Épp akartam írni az általános eszmecsere/modi topikba, és kérni Maximus kinevezését HG-nek, de amikor néztem a hsz-eket végig, egyszer meg pillantottam felül: Házigazda: Maximus4 <#eljen><#pias>
Jó igazgatást Maximus 😊 <#wink><#worship><#rolleyes>
Krszti1160
áhh lemaradtam xD 😄 face-n találtam meg 😄 xD
nekem is csak 1 pörgetést adott :S
Nekem hozott plusz 490 csp-t... 😄
szjuca
1 plusz pörgetést ad.

szjuca
Kösziiiiiiiii.

Köszi! <#worship>
SHADOWEYES7
A mai kód: snow4

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szjuca
Jaja, küldetés és piac. :-)

szjuca
De megvan. Nekem múmiamedvém van, ott pöndörög a kerge kertemben és adja a TP-t.

szjuca
A kód neve Merkúr.

ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is. :-)

SHADOWEYES7
Még nem találom de keresem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Köszi!

Szia.<#integet2><#puszis>

Jó reggelt! Mi a mai kód?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Tegnap találtam😊

Picar77
nekem is jó
jó lett a havzás 😄

()() (^^)

Maximus4
Sziasztok!

Nálam jó a banner.

tonyr
másik kérdésem amit teliholdkor kiváltok a boltba, pl mumia és TP-t ad, azt mindig adja vagy nincs telihold akkor ezek a vásárolt cuccok se lesznek meg? pl denevérbarlang ? ha jol emlékszem azt is ott lehet venni

tonyr
üdv

Krszti1160
Sziasztok 😛
tonyr
lehet h feljebbi szinteken kell valamihez ? itt sok a 50-60-as feletti gazda, talán ök többet tudnak...
vagy cyber-rántottához kell a cyber-tojás 😄

grebber
Ezt nem értem én se nincs ebben semmi értelem!
Csak a küldetések miatt van értelme akármit is gyártani no meg az állatoknak,de azok is csak küldetésre jók!

Next PC upgrade: 2022

tonyr
a termények, pl tojás, angora gyapju, stb mire jok ? tehát érdemes gyüjteni öket, vagy eladom mind, persze aha semmire se jok max küldetéshez, akkor minek veszik meg ? 😄

szjuca
De van amit lehet. Törölni próbáld, ha kiírja, hogy a "tárgy" végleg elveszik akkor ne töröld. Ha nem írja ki, akkor visszakerül a dolgaid közé.

szjuca
Ám üdv itt Shadow, klassz a farmod.

Üdv: egy megyédbeli :-)

grebber
Nem lehet valahogy átmozgatni egyik szántóról a másikra tárgyakat?

Next PC upgrade: 2022

szjuca
Jó reggelt!
Látom valaki késõn fekszik, valaki korán kel.

Szép napot mindenkinek. <#integet2>

Krszti1160
Vannak növények, de az nem sokat ér (csak max a gyümölcsök amik érnek valamit is):S állatokat meg eladtam, nem baj, majd szerzek pénzt 😛
#1357 <#eljen><#vigyor>
SHADOWEYES7
Népszerû témák
1. Autómodellek
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. V V 4 - (16) éven felülieknek
5. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
6. Battlefield Bad Company 2
7. Farmerama<-------------------------------<#buck>
8. World of Tanks
9. Rise of Flight
10. Anime

SHADOWEYES7
Semmi nincs a magtárban,hogy eladd? 😄

Krszti1160
Kell kp, hogy fát vegyek, szóval majd veszek egyet 😊
Krszti1160
Már nem is tudom 😄 valamilyen megbízásért kaptam a gazdakörben. Az a bal felsõ sarokban a Lara-díj mellette pedig egy Május fa van 😄
SHADOWEYES7
Maximus valami lett a bannerral! <#conf>

SHADOWEYES7
Jó ez! 😊

A szélsõ kis kockákba miért nem veszel fákat,hogy ki legyen használva minden hely?

SHADOWEYES7
Az a Lara díj volt,kb:3 hónappal etelõtt volt a farmerama az év játéka ha jól tudom.

Azokat a szobrokat hogyan szerezted? Bal felsõ sarokban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Krszti1160
Jó estét 😄 várom az aratást, közben csináltam egy képet, az én farmom nem olyan nagy cucc, mert nincsenek jó kis szobrok :S de azé meg mutatom itt 😄
Maximus4
Mindenre!