23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Alien69
    Bakkják meg, az asszony Bahama kertjét begazosították! Pedig erre semmi oka nem volt a rendszernek, mert éjfél előtt be lett ültetve, és még a 9 órát meg se közelítette.
    Ezen kívül, most el is váltunk, hogy ha kell, újra házasodunk. Remélem lesz olyan event rész, ahol farm aranyat lehet szerezni, és akkor arany gyűrűst kötünk.
  • tonyr #6461
    jah eszmeraldának szemmütétre ill a rabszolgák felszabaditására gyüjtöttek.. sok birka :D
  • Jafa
    Szia!
    J5903 farmon van egy üresedés
  • Gólya #6459
    jaja:) az valami nagy szám volt:D

sokszor már csak fetrengek a röhögéstől...ráadásul amilyen szemét vagyok, nem is tudom sajnálni az ilyeneket...
    ma pl. olvasom, hogy egy illetőnek a rokona mlm-ezik jónéhány éve, inge-gatyája már ráment, tartozik fűnek-fának, erre most az illető anyja is elkezdte, merthogy annak a rokonnak milyen jól bejött...igaz, hogy ami látszik, már semmi sem az övé...no ez is a no comment kategória...
    meg amikor elhiszik egy ügynöknek, hogy az a bizonyos termék (alig párszázezer forintocska...) a félvak-sánta-púpos ügyfeléből egészséges embert csinált...s ezek komoly, felnőtt embereknek tartják magukat

na ennyi elég mára, mert megvadulunk...:D

menjünk tojást szedni:)
  • Krezga
    Hehe:)

Szerencse, hogy kilakoltattam a tévét a szobámból, tuti agygörcsöt kapnék.
  • Maximus4
    Iszonyatosan meg lehet vezetni a rengeteg buta embert!(tisztelet a kivételnek)Tudom ez nem kapcsolódik szorosan ahhoz amit te mondasz,de emlékezz például az Izaurás szappanoperára.Gyűjtöttek neki az emberek,mert a sorozatban megvakult.No comment:(
  • Krezga
    Két napos event lesz?
    És pénteken pont egész nap melózok...dejó.
  • Gólya #6455
    hehehe...:DDDD

na fogd a görbebotot öregapó, aztán menjünk...
  • Maximus4
    Mintha ezt valaki nem olyan rég mondta volna nekem,olvasd csak:

"milyen vagy már...mindenre magyarázat? hát hol élsz ember?" :P
  • Gólya #6453
    na akkor mehetünk a nyögdíjas klubba:DDDD

de nem csodálkozom, hisz mostanában figyeltem fel pl. egy telefonos reklámra, miszerint akkor vagy menő, ha egy lépéssel a többiek előtt jársz (ez az egy lépés lenne a reklámozott telefon) - hát csoda, ha tényleg elhiszik az emberek, hogy csak így számítanak értelmes lénynek?

• hpelte
    pöpec pont 66-os vagyok
  • Gólya #6451
    no már meg is van a pontosítás...mi lett volna, ha helyből így kezdik?
  • Maximus4
    Én is az vagyok,ne izgulj.Bárhol meghallom azt a szót,hogy facebook,idegrángást kapok:(
    Az a "trendi" a mai világban,akinek nincs az FB-n profilja,az már nem is ember:(
  • Gólya #6449
    erre "harap" az ifjúság:) ez kell...(kell???)

aztán jön a sirám, hogy jaj istenem, a pucér sejhajom kint van az akármilyen oldalon...

jajj, de vén vagyok én már ezekhez:DDD
  • Maximus4
    Az értékeléseket és a képeket törölték,de arra a retkes FB-re,twitter-re és a yotoube-os szarságra volt eszük:(
  • Gólya #6447
    lehetséges...

nem látom, hol van az ilyen félinformációkban az értelem...biztos bennem van a hiba...

olyan kicsit, mint a mesebeli lány a királlyal...jött is, nem is, hozott is, nem is...
  • Maximus4
    Szerintem ez úgy lesz,hogy a 66-os szint felettiek minden feladatot meg tudnak majd csinálni.66-ig pedig csak korlátozással.Szerintem!
  • Gólya #6445
    értelmezné valaki a "4-66.szintű farmert" bejegyzést

ebben a kis szösszenetben ???

nekem ez most úgy tűnik, hogy csak azok, akik a kettő között vannak, tehát 3. szintig, illetve 67-től kezdődően kizárja a gazdákat...

vagy csak értelmezési gondjaim vannak?
  • Maximus4
    A jó édes anyjukat,komolyan mondom!Ezért gürcöltem az SG-s farmképemmel??

"Mint azt bizonyára észrevettétek, a régi farmképeket és az értékelésüket törölték. Erre sajnos szükség volt technikai okokból."

• Maximus4
    Én is így szoktam,de most valahogy nem érdekelt:)
  • Gólya #6442
    ettől sokkal smucigabb vagyok:D

ha egyszer megszereztem valamit, ülök rajta, mint kotlós a tojáson...:)))
  • Maximus4
    Én se akartam áldozni,de jól esik a májamnak,hogy megcsináltam:D
  • Gólya #6440
    nekem még most megy az első 12 órás gépem (most van rá időm, hogy a kifogyott rövidebb idejű cuccokat pótoljam), holnap reggel elindítom a másodikat - a harmadikat nem tudom megcsinálni, mert még fám nincs, meg jamszgyökér és kakaó se, FA-t nem áldozok erre, annyit nem ér, inkább megtartom másra

a többin még eddig sem jutottam - egy helyen foglalkozom csak a szigettel

a hímeseket még bedobálom oda, ahova érdemesnek látom, a maradékot elsózom a gazdaboltban - a 10 tp/db nem hozott lázba...
  • Andrea770422
    1 szomszédot keresek az elhullott helyett.

Gazdanevem:Andi770422
  • Maximus4
    :D Lefogadom,hogy a hülye fényképezési hibához van köze:(

Befejeztem az összes húsvéti feladatot.A jamszgyökereshez 23 FA kellett,annyit meg összeszedtem a feladok alatt:)
  • Gólya #6437
    csak úgy...

milyen vagy már...mindenre magyarázat? hát hol élsz ember?
  • Maximus4
    Sziasztok!
    Miért kellett elvenni az értékelést????
  • cspedro
    Am... elég szemetek a Halloween is elmaradt most ,,okok miatt'' remélem pótolják legalább boldog fa nappal vagy valamivel. lesz halloween jövőre is szerintetek?
  • Gólya #6434
    ha jól rémlik, valami 10 tp-t adnak majd érte...

inkább megyek a gazdaboltba és ami belefér, megveszem...
  • tonyr #6433
    aha itt is...
  • Gólya #6432
    na hallod...készülnek az esküvőre:)
  • Ironman2
    Elszállt az értékelésem is.0.00-t mutat
  • tonyr #6430
    aha... az ujitások annyira "fontosak"...
  • Ironman2
    Ja.Volt az elöbb megint karbantartás
  • tonyr #6428
    grat

am megen ajjaj gazdák :(
  • Ironman2
  • Alien69
    Most ha kapnál érte 80dbx20TP, az jobb-e, mint 20 óránként 250?
    Lógika! Van akváriumod? (Hofi)
  • vidu01
    Én is hanyagoltam a küldiket, viszont a húsvéti tojgli helyett a csibékre mentem rá amik 250 tpt adnak naponta.
  • Alien69
    Jó ötlet, KÖSZI! Akkor még gyűjtök tojglikat.
  • grebber
    Azt lehet már tudni jár-e valami a megmaradt tojásokért?

Mert ha alig pár tp akkor inkább elvásárlom tp-t adó cumokra!