23542
-
#6462 Bakkják meg, az asszony Bahama kertjét begazosították! Pedig erre semmi oka nem volt a rendszernek, mert éjfél előtt be lett ültetve, és még a 9 órát meg se közelítette.
Ezen kívül, most el is váltunk, hogy ha kell, újra házasodunk. Remélem lesz olyan event rész, ahol farm aranyat lehet szerezni, és akkor arany gyűrűst kötünk. -
#6461 jah eszmeraldának szemmütétre ill a rabszolgák felszabaditására gyüjtöttek.. sok birka :D -
Jafa #6460 Szia!
J5903 farmon van egy üresedés -
Gólya #6459 jaja:) az valami nagy szám volt:D
sokszor már csak fetrengek a röhögéstől...ráadásul amilyen szemét vagyok, nem is tudom sajnálni az ilyeneket...
ma pl. olvasom, hogy egy illetőnek a rokona mlm-ezik jónéhány éve, inge-gatyája már ráment, tartozik fűnek-fának, erre most az illető anyja is elkezdte, merthogy annak a rokonnak milyen jól bejött...igaz, hogy ami látszik, már semmi sem az övé...no ez is a no comment kategória...
meg amikor elhiszik egy ügynöknek, hogy az a bizonyos termék (alig párszázezer forintocska...) a félvak-sánta-púpos ügyfeléből egészséges embert csinált...s ezek komoly, felnőtt embereknek tartják magukat
na ennyi elég mára, mert megvadulunk...:D
menjünk tojást szedni:) -
#6458 Hehe:)
Szerencse, hogy kilakoltattam a tévét a szobámból, tuti agygörcsöt kapnék. -
#6457 Iszonyatosan meg lehet vezetni a rengeteg buta embert!(tisztelet a kivételnek)Tudom ez nem kapcsolódik szorosan ahhoz amit te mondasz,de emlékezz például az Izaurás szappanoperára.Gyűjtöttek neki az emberek,mert a sorozatban megvakult.No comment:( -
#6456 Két napos event lesz?
És pénteken pont egész nap melózok...dejó. -
Gólya #6455 hehehe...:DDDD
na fogd a görbebotot öregapó, aztán menjünk... -
#6454 Mintha ezt valaki nem olyan rég mondta volna nekem,olvasd csak:
"milyen vagy már...mindenre magyarázat? hát hol élsz ember?" :P -
Gólya #6453 na akkor mehetünk a nyögdíjas klubba:DDDD
de nem csodálkozom, hisz mostanában figyeltem fel pl. egy telefonos reklámra, miszerint akkor vagy menő, ha egy lépéssel a többiek előtt jársz (ez az egy lépés lenne a reklámozott telefon) - hát csoda, ha tényleg elhiszik az emberek, hogy csak így számítanak értelmes lénynek?
-
hpelte #6452 pöpec pont 66-os vagyok -
Gólya #6451 no már meg is van a pontosítás...mi lett volna, ha helyből így kezdik? -
#6450 Én is az vagyok,ne izgulj.Bárhol meghallom azt a szót,hogy facebook,idegrángást kapok:(
Az a "trendi" a mai világban,akinek nincs az FB-n profilja,az már nem is ember:( -
Gólya #6449 erre "harap" az ifjúság:) ez kell...(kell???)
aztán jön a sirám, hogy jaj istenem, a pucér sejhajom kint van az akármilyen oldalon...
jajj, de vén vagyok én már ezekhez:DDD -
#6448 Az értékeléseket és a képeket törölték,de arra a retkes FB-re,twitter-re és a yotoube-os szarságra volt eszük:( -
Gólya #6447 lehetséges...
nem látom, hol van az ilyen félinformációkban az értelem...biztos bennem van a hiba...
olyan kicsit, mint a mesebeli lány a királlyal...jött is, nem is, hozott is, nem is... -
#6446 Szerintem ez úgy lesz,hogy a 66-os szint felettiek minden feladatot meg tudnak majd csinálni.66-ig pedig csak korlátozással.Szerintem! -
Gólya #6445 értelmezné valaki a "4-66.szintű farmert" bejegyzést
ebben a kis szösszenetben ???
nekem ez most úgy tűnik, hogy csak azok, akik a kettő között vannak, tehát 3. szintig, illetve 67-től kezdődően kizárja a gazdákat...
vagy csak értelmezési gondjaim vannak?
-
#6444 A jó édes anyjukat,komolyan mondom!Ezért gürcöltem az SG-s farmképemmel??
"Mint azt bizonyára észrevettétek, a régi farmképeket és az értékelésüket törölték. Erre sajnos szükség volt technikai okokból."
-
#6443 Én is így szoktam,de most valahogy nem érdekelt:) -
Gólya #6442 ettől sokkal smucigabb vagyok:D
ha egyszer megszereztem valamit, ülök rajta, mint kotlós a tojáson...:))) -
#6441 Én se akartam áldozni,de jól esik a májamnak,hogy megcsináltam:D -
Gólya #6440 nekem még most megy az első 12 órás gépem (most van rá időm, hogy a kifogyott rövidebb idejű cuccokat pótoljam), holnap reggel elindítom a másodikat - a harmadikat nem tudom megcsinálni, mert még fám nincs, meg jamszgyökér és kakaó se, FA-t nem áldozok erre, annyit nem ér, inkább megtartom másra
a többin még eddig sem jutottam - egy helyen foglalkozom csak a szigettel
a hímeseket még bedobálom oda, ahova érdemesnek látom, a maradékot elsózom a gazdaboltban - a 10 tp/db nem hozott lázba... -
Andrea770422 #6439 1 szomszédot keresek az elhullott helyett.
Gazdanevem:Andi770422 -
#6438 :D Lefogadom,hogy a hülye fényképezési hibához van köze:(
Befejeztem az összes húsvéti feladatot.A jamszgyökereshez 23 FA kellett,annyit meg összeszedtem a feladok alatt:) -
Gólya #6437 csak úgy...
milyen vagy már...mindenre magyarázat? hát hol élsz ember? -
#6436 Sziasztok!
Miért kellett elvenni az értékelést????
-
#6435 Am... elég szemetek a Halloween is elmaradt most ,,okok miatt'' remélem pótolják legalább boldog fa nappal vagy valamivel. lesz halloween jövőre is szerintetek? -
Gólya #6434 ha jól rémlik, valami 10 tp-t adnak majd érte...
inkább megyek a gazdaboltba és ami belefér, megveszem... -
#6433 aha itt is... -
Gólya #6432 na hallod...készülnek az esküvőre:) -
Ironman2 #6431 Elszállt az értékelésem is.0.00-t mutat -
#6430 aha... az ujitások annyira "fontosak"... -
Ironman2 #6429 Ja.Volt az elöbb megint karbantartás -
#6428 grat
am megen ajjaj gazdák :( -
Ironman2 #6427 -
#6426 Most ha kapnál érte 80dbx20TP, az jobb-e, mint 20 óránként 250?
Lógika! Van akváriumod? (Hofi) -
vidu01 #6425 Én is hanyagoltam a küldiket, viszont a húsvéti tojgli helyett a csibékre mentem rá amik 250 tpt adnak naponta. -
#6424 Jó ötlet, KÖSZI! Akkor még gyűjtök tojglikat. -
#6423 Azt lehet már tudni jár-e valami a megmaradt tojásokért?
Mert ha alig pár tp akkor inkább elvásárlom tp-t adó cumokra!