23542
-
#7585 Van még olyan?Én már nem láttam vagy 1 hete:( -
#7584 na én is megvettem ezt az egy hetes aratógépet, meg a többi joságot :D -
hpelte #7583 csak kezd most meg sok lenni -
#7582 Tényleg nem tétlenkednek. -
hpelte #7581 hétfőtől jön a tyúktenyésztés, szerdától meg két újabb gazdaköri küldetés -
Gólya #7580 Goya61 szorgalmas szomszédokat keres - ajándék kb. 4 naponta -
#7579 Tojástojó:
-
#7578 Nem bosszankodom,csak csalódott vagyok és nem értem miért ilyen szűklátókörű ez az egész rendszer:( -
#7577 Csinálj egy egyszerű bannert, aztatat, ami volt is, "B szétlövőst". -
Gólya #7576 ne is foglalkozz vele - kicsinyes banda, nem ér annyit, hogy bosszankodj miattuk -
#7575 Annyukba, tényleg. Szerintem ezek nem is a földön járnak. Beképzelt majmok. -
hpelte #7574 a hiba nem a te készülékedben van
-
#7573 Igazándiból nem értem mi a bűnöm.Az,hogy nem saját rajzolású bannert raktam be,vagy/és nem írtam át a faq-ot saját számíze szerint?Rengeteg banner és avatar készül az egyik topikba és ott is sokan kérnek farmeramasat és nem mindenki a fórumon használja föl.Mindegy,nem értem mit kell/kellett volna tennem:( -
#7572 kapják be -
hpelte #7571 fook+1 -
#7570 írd meg nekik hogy akkor szopjatok le fáradságos munkával...:) -
#7569 Írtam a supportnak,hogy a hivatalos fórumon kitehessem a topik linkjét az aláírásomba,de zet a választ kaptam:(((
"Kedves Játékos,
Mivel ahhoz sem vetted a fáradságot, hogy saját magad dolgozz például a szövegekkel és a képekkel, hanem egyszerűen a Farmerama hivatalos fórumából másoltad ki a dolgokat, ezért az engedélyt az oldal megjelentetésére nem adjuk meg." -
hpelte #7568 kíváncsi vagyok a pipitenyészállatok mennyibe kerülnek majd -
#7567 Hát abból nekem nem lesz semmi az 5 tojásüzem elviszi az aktuális tyúkjaimat. -
#7566 következő héten, elvileg 20.án berakják a tyúk tenyésztést + ólokat is -
hpelte #7565 most nézem egy-két embernek milyen banner igénye van...szörnyű -
#7564 Túrót vagyok én népszerű:)Biztos a banneres topikba vadásznak az emberre. -
hpelte #7563 a népszerűség ára
-
#7562 Remek.Már a játékon belül is megtalálnak:(
" mit csinalyak hogy legyen csengopengom"
Ráadásul 20 percenként megpróbálnak különböző emberek szomszédnak jelölni,megőrjítenek:(
-
#7561 + csak 1 helyen lehet vetni ami még nagyobb késleltetés -
Ironman2 #7560 A horror event azért megmaradt.Csak sokra nem megyünk vele.Miért nem lehet megoldani hogy csak éjjel jöjjön elő az ültetés? Mindig várni kell rá 4 hetet -
#7559 fórumban 14.30at írtak kezdésre, de hírnél 12.30van :D -
Ironman2 #7558 15h-ig tart vajon a teliholdas event? -
#7557 ááááááááá.........egy gyerek előbb eladott 800 karalábét 0.09 csp/darab ér elírhatta szegényke
jó olcsón meg is vettem -
vidu01 #7556 Végre meg tudtam venni a batman barlangot, csupán 3 holdtölte kellett hozzá. -
vidu01 #7555 Bocsi, nem akartalak összezavarni azt aktiválod amelyik szimpatikusabb. -
#7554 amit ma raktak be az adja :) ad nagyot is
#7538 -
Ironman2 #7553 Én meg most találtam egy izlandi vulkánt az eszköztáramban.Nem tudom mikor került oda,igy már van belőle 6 db -
Ironman2 #7552 De az csak a tanyaházi megrendelésekre vonatkozik.Azokért is jár csillag? -
Ironman2 #7551 Köszi -
vidu01 #7550 Ha a hatékonyabb trágyázás helyett a több TPt választod akkor 20 csillagot spórolsz és előbb jutsz fel a fa tetejére. ;) -
gettobuxa #7549 nekem most jön a magasabb eladási ár :) -
Ironman2 #7548 Nekem mindjárt meglesz a 60,és hatékonyabban termelhetek -
gettobuxa #7547 ezek tényleg kakik voltak, még tp-t sem adtak. most viszont már van csillag, amit ugyebár mindenki gyűjt :) -
#7546 hm :D hát ha ilyen bedobálós lesz ez is kimarad :D