Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudnäl cserelni farmot??????
Maximus4
Persze,hogy tudok,a farmszavazós linken meglátod a banner alatt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

most hannyas szintü vagy
tuc kepet mutatni a farmodrol
Maximus4
Persze,hogy nem😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

meg kaphatom a farmod??????<#nemtudom>
Maximus4
Cserélni?Nagyobbat kisebbre?

tudom hogy nem ide tartozik de ha valaki akar cserelni farmot irjon<#nezze>
Maximus4
A Segíts a Télapónak küldetés már nem sokáig elérhetõ a gazdakörben!
A küldetés teljesítésével igyekezzetek, a küldetés egész pontosan
2011. Február 07. (kb 12 óra) -ig áll rendelkezésetekre.

Maximus4
Kedden 12:00-kor lezárul a születésnapi party.

A megmaradó tortákért TP-t kapunk.

500kcal: 125 TP
800kcal: 200 TP
1100kcal: 275 TP
1500kcal: 375 TP
1900kcal: 475 TP

Maximus4
Le szoktam zárni én is csak addig hagyom nyitva,de mégis zavaró.

zárd le a szomszédokat😊

nekem csak addig látszanak, amíg megnézem, lépett-e valaki

megkértem google-barátomat a szöveg fordítására, de akkora baromságokat ír, hogy még...😊
mintha valami fórum-hozzászólásokkal lenne kapcsolatban ez a dolog...ha mégsem, ne verjetek meg - én sem értem😄

Maximus4
Lesz valami tombolás sorsolás is a tortáknál állítólag.
Itt le van írva(talán) németül.Valaki lemagyarázhatná,mert én nem karattyolok idegenül😊

Maximus4
Ez sem volt valami nagy durranás.

Agyamra mennek a szomszédoknál látszó címerek!

ToCsEk
én nem reménykednék ennyire, úgysem lesz felszálló tojás betakarításkor..
ahogy emlékszem tavaly volt egy új növény amit lehetett vetni,(farmom képénél ottvan 😄) aztán szevasz, termény bedobálós event volt ha jól emlékszem, ajándékok nem rémlenek, egy tojást sikerült elérnem ami 3 percenként ad 2 tp-t 😄

hm megtaláltam a tavalyi küldetéseket:

Frühlingshase -> Erreichbar durch: Quest/Farmausstatter -> Nutzen: Alle 12 Stunden 120 Erfahrungspunkte
Osterei -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 5 Minuten 4 Moospennys
Osterei-Upgrade 1 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 30 Minuten 10 Moospennys
Osterei-Upgrade 2 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 5 Stunden 100 Moospennys
Osterei-Upgrade 3 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 10 Stunden 200 Moospennys
Osterei-Upgrade 4 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 20 Stunden 400 Moospennys
Küken -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 5 Minuten 4 Erfahrungspunkte
Küken-Upgrade 1 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 30 Minuten 10 Erfahrungspunkte
Küken-Upgrade 2 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 5 Stunden 100 Erfahrungspunkte
Küken-Upgrade 3 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 10 Stunden 200 Erfahrungspunkte
Küken-Upgrade 4 -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 20 Stunden 400 Erfahrungspunkte
Schokohase -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 12 Stunden 50 Moospennys
Weißer Schokohase -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 12 Stunden 50 Moospennys
Vollmilch-Schokohase -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 12 Stunden 50 Moospennys
Edelbitter-Schokohase -> Erreichbar durch: Quest -> Nutzen: Alle 12 Stunden 50 Moospennys
Ginsterbusch -> Erreichbar durch: Farmausstatter -> Nutzen: Alle 20 Stunden 20 EP

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maximus4
Szerintem tuti,hogy lesz.Megcsókolhatod a monitort😛
Vagy ha két különbözõ ólat közvetlenül egymás mellé teszel,láthatod,ahogy egymásba szeretnek az állatok,aztán indul a....😊

Az a baj,hogy a szülinapos event után én már nem nézek ki sok jót amit kitalálhatnának😞

Picar77
én félek tõle hogy az se lesz egy nagy event de majd meglátjuk 😄
valaentin napra vajon lesz valami ?

()() (^^)

PttM Fa
<#idiota><#idiota><#eljen><#eljen><#taps>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Maximus4
Én meg feltöltöm majd a víztartályomat,mert biztos az kell majd a húsvéthoz,hogy tudjak sokat locsolni <#banplz>

PttM Fa
én minden növénybõl min. 2000el készülök <#idiota>

Maximus4
Hogy készülsz rá?

tonyr
tudom, havernak is szorta azt fele %-os szobra volt... de igy egy küldetéssel kevesebb 😊
állatos az soká lesz meg, sajnálom bepakolni a kis drágákat 😄
remélem husvéti event jo lesz, és nem hiába készülök már most rá 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Az szép!Én csak 12-nél járok,bár ez a szobor dolog elég érdekes.

Amikor volt az ufós event a kisebb farmomon volt 8-8%-os szobor.Asszonynál aki szintén olyan szinten volt mint én egyik szoborra sem gyúrt sosem(azóta sem)és neki jóval elõbb meglett minden mint nekem!
Szóval nem vagyok meggyõzõdve arról,hogy a szobor olyan sokat számít.

tonyr
okés köszi...remélem hogy kapunk meglepit hogy az 1. helyen végez 😊
most lett meg a 15%-os kukorica-szobrom 😄

Maximus4
A számláló szerint még 9 napig tart.A 2.-nál nem is fogunk elõrébb lépni,mert tegnap még "csak" 7000 volt az elõnyük,de most már több mint 8000😞

tonyr
szavazás.. meddig tart ? a legnépszerübb cimet megtartja de a sim-nál nehéz lesz elörébb lépnie a 2. helyröl...

tonyr
aha, ha tp-re megy akkor persze h jol termelödik neki, de... én legalábbis ugy vagyok vele, hogy nem az 1. akarok lenni hanem jolérezni magam, persze ahogy irtah h majdnem 1milla tp kell köv szintig, nekem meg kicsivel van most több mint 1 milla, hát igen elég szomoru, ill az föleg h 74es szint felett már semmit sem ad, nincs miért küzdeni, max az olakért gyüjtögetni a hozzávalokat...
meglátom velem mi lesz mire odaérek, de az még 1 év 😄

Maximus4
A két kertjén viszont csak fák vannak.
Unalmasnak lehet,hogy unalmas,de én a tegnapi szintlépésemtõl egy kicsit befordultam,hogy 900ezer TP kell a következõ szinthez,szóval lehet,hogy õ csinálja jól.

tonyr
van ijen, nekem ez már szánalmas, de napi 50 sms, és meglesz minden... igaz a hörcsögöt csak kiforgatni lehet szerintem, de a többit megveszi aranyért...
de tök gagyi, unalams a kert...

PttM Fa
jah... köszönöm.

Maximus4
A macska 10 óránként ad 20TP-t ha jól tudom.
A hörcsögrõl lövésem sincs.

PttM Fa
Az igen:d
Az a macska meg a hörcsög az mit ad?

Maximus4
80-as szint ide vagy oda,ilyet,hogy a túróba lehet összehozni csalás nélkül?

zmeor
Csodálatos, hogy negyedik ajándéknak megkaptuk, azt amit amúgy is odaadtak volna..

leszarom a konfigod...

Picar77
nem hiába nincs még senki 100-on
gondolom arra fele már baromi sok kellhet 😄

()() (^^)

Maximus4
Az a gáz,hogy 72-rõl 73-ra még "csak" 300ezer körül kellett!De ez!

Megmondom õszintén egy kicsit most elment a kedvem a játéktól😞

Picar77
az nem semmi 😮
nekem még csak szerencsére 120 valahány ezer kell csak

()() (^^)

Maximus4
Szintet léptem,végre megvan a hód,De 911ezer TP kell a következõ szinthez! <#wow3> Elmennek a bánatos....

Picar77
köszönjük azért 😄

()() (^^)

Maximus4
Betettem a FAQ-ba a leírását ennek a gigantikus nyereménynek😞

Picar77
hát ez ultragáz 😄
kérem vissza a bárányomad :|

()() (^^)

Maximus4
Szánalmas?
Erre nem tudok mit mondani,ez nem is egyedi!pff..

Na.Milyen király ez a cimeres dolog

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Jól mondod!Ahogy arról már volt szó,ez az egész elég gyengére sikeredett.Komolyan mondom inkább a végén odaadhatnák mind a három csíkon lévõ tortákat/kirakóst mint inkább a farmcímert.
Bár akkor a franc se küldött volna tortát senkinek.

Picar77
mert lusták átrakni ,vagy direkt elhuzzák keddig 😄
az a csik szerintem olyan kamu mint az állat...
100% mertem volna mondani hogy megkapjuk az összes "ajándékot"...

()() (^^)

Maximus4
Az lehet,hogy végigért,de amíg kérdõjel van ott addig nincs kész.

Picar77
az össz csik már beért kiváncsi leszek mikor teszik ki hogy meglett, meg hogy végülis hogy is lesz ez a logososdi...

()() (^^)

Maximus4
Köszönöm szépen! <#worship>

PttM Fa
Persze, hogy mindenkit elfogadok!
Kicsibõl lesz a nagy 😊

Maximus4
Szavazzatok a farmeramara!Megint jelölték két díjra a játékot!Naponta 3x lehet voksolni!Ha nyerünk,hátha kapunk valami extrát a játékban😊
Itt és itt!