23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #8992
    azt mondod?
    de ez már nagyon régen így van...mármint hogy a kukorica is elég jól hoz felröppenőt
    igazából ami nálam szinte egyáltalán nem ad semmit, az a rövid érésű cucc (saláta, búza, répa, széna)
  • Why
    Nekem 4 labda kell még a Neggyedöntőhöz az még meglessz
  • Rettenthető
    ...mert eddig voltál k... (kellően) szerencsés, most meg az átlagba tartozol.
  • Gólya #8989
    én most azon dühöngök (nem, nem vagyok függő...), hogy eddig a sima szántóra és a tisztásra vetett kukoricára adott 5-6 labdát, most a reggeli első aratásra kaptam EGY!!!! lasztit...
    még kellene így 24 a macsekhoz...
  • Gólya #8988
    alig négy óra van az eventből - este már szerintem nem mész vele semmire...
  • gettobuxa
    áá, még 82 labda hiányzik... már tuti nem lesz meg, mert mennem kell... ültetek egy hosszút, hátha az esti aratást még beszámolja majd... :(
  • mannarino
    Hali! Elértem a +6 szomszédot! Aki akar felvehet míg van helyem!:D
    69 és bahama 14 szint! Famrnevem: mannarino1
    Előre is köszike!
  • Why
    CoD 6 az CooL! Én mielőtt kijött volna előrendeltem és azóta nyomatom : )
    Te mióta? Hány órát játszottál már vele?
  • matrixlife
    mindegy megyek COD6-ozni Online.Ott kidühongöm magam.Majd ha holnap lehiggadok befejezem a levelet.Lehet átadom az accot 300FA 300.000csp 102 csili stb.Itt a levél eleje:
    T BP!

Délután voltam FA-t vadászni.A farmerámán belül bementem a bankba stb.Leszedtem ezt azt az önök szponzoraitól.Nézegettem az ajánlatokat.Aztán gondoltam kapálok kicsit.Felugrott 1 ablak és valami Java frissitést akart.Megengedtem.Ekkor jött a meglepi.Ugyanis az önök által ajánlott szponzori oldalról jött le 1 progi.Abba az időben mást nem is böngésztem.A Progi:1 piaci árakat jelző script.Kiléptem letiltottam.A mozillához csatolta magát, a chrome-ot és explorert nem érintette a kérdés.Sajnos kérernyőképet elfelejtettem csinálni arról ,hogy a létrehozás időpontja pont akkor volt amikor FA-t vadásztam.Sajna valami mást is akart variálni a én erre gyorsan mappástól megettem a vírusirtóval nem kockáztattam a gépet.Szeretném ha nem dobnának ki ,mert azért irtam a "beismerő vallomásom script használatról" mert meguntam a játékot és szeretnék stílusosan távozni.De véleményem szerint ha úgy néz ki a dolog ,hogy csak pénzért szabad FA-t venni mert különben jöhet olyan progi amiért tilthatnak..Kérem mielöbb vegyék fel velem a kapcsolatot a részleteket megírom .A progira visszatérve azóta utánanéztem mi az pontosan.Sem a BP-ra sem a szponzoraira nem vet jó fényt nálam ez az eset.Nem tudom mi történt lehet ,hogy hekkerek variáltak valamit a szonzori oldalon nem tudom.
  • matrixlife
    De Maxi a BP olyan oldalra visz fel ahol olyan progi települ amit 2 perc alatt kiböknek a BP-nél és végleges bannt kapsz.ez undoritó.arra terenek hogy ne ingyé hanem pénzért legyen FA-t.vagy nemtom.lehet túlkombinálom de az időpont stimmel semmi más oldalon nem jártunk akkor fent
  • Maximus4
    Ezért kell vigyázni a letöltős ajánlatokkal én ezeket soha nem csinálom meg.
  • tonyr #8981
    a rémséges tyúkól, ill tehénistállo-t megszerezte vki már az éjszakjai látogató küldetésben ? mit ad ? köszi
  • matrixlife
    Na ha farmaranyszerzésről lenne szó azt letojnám.De lejött déután 1 olyan script suttyomba a szponzoroktól amiért tilthatnak.ennyire tetvek nem lehetnek.ekkora rizikó lenne az ingyé fa-ba?akkor települt mikor a FA-t vadásztam.kibuktam nem kicsit.értek a gépekhez,progikhoz de nem is volt egyszerű leszedni a kis G-t.1 tucat vírust raktam a mappába és ráuszítottam a vírusirtot .alapba nem volt törölhető,áthelyezhető, stb.

• Maximus4
    Azt csak a játékon belül tudod megtenni,de a farmaranyszerzéssel kapcsolatban nem fognak tudni segíteni.Tuti,hogy ilyen választ kapsz majd,előre szólok:(
  • matrixlife
    Maxi!Hogy tudok irni a supportnak?
    folyton visszadob
  • hpelte
    Kösz!
  • Maximus4
    Írsz neki egy levelet és így fel tudod venni barátlistádra.
  • hpelte
    nem szomszéd gazdának hogyan tudok ajándékot küldeni?
  • matrixlife
    HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ!Rohadt nagy gáz van!!!! Voltam farmaranyat vadászni és letöltött 1 háttérscriptet piachoz a mozillához!!!Ilyet nem is akartam és nem is szedtem le.se most se máskor!Ha felmész azonnal kiszúrják és kivágnak!!!Nem dobtak ki ,letiltottam a mozillába, eldaráltattam a vírusirtóval. Explorerre nem ment rá!Írok a supportnak hogy nézzenek utána. Farmerix 0.04 a neve Tool für farmerama.Vigyázzatok!Na megyek puffogni.Szélmalomharc lesz :(
  • Why
    Nekem is megvannak
  • grebber
    Akkor RAJ vagy és legalább 75-ös szintű!
  • Slimdave
    Ennél egy fokkal okosabb válaszra számítottam. MI van ha már végeztem az eventtel?
  • grebber
    Add be őket és nem marad ennyi!
  • Slimdave
    Nem tudjátok, ha marad meg labda azokért kapunk-e valamit, vagy mi lesz a sorsuk?
  • grebber
    Ez az új + TP-t adó földterület a fán csillagokért beváltható +10% TP-s cuccal egész barátságosan hangzik majd!

Reggel átjutok az elődöntőbe!És ott elég is volt!
  • Maximus4
    Nekem is ezek vannak.
  • benoken93
    Nekem megvan minden ágyúm: A trutyiágyú , a hóágyú , a tortaágyú és végül de nem utolsó sorban a konfettiágyú! Vanaki másnak is megvannak ezek? Csak érdekesség képpen jelzem!
  • benoken93
    Ha sokáig nem léptek be a farmotokra kaptok egy spurit! Mondjuk én inkább nem próbálom ki mert tönkre megy a jó kis farmom!
  • cspedro
    a farmarany ingyennél lehet magyar ajánlatba is kapni aranyat? abba segit vki?
  • Vikoo15
    akkor mér van ott az új logo és mér most hirdetik ???????????? én eszt nem értem
  • Maximus4
    Ez megy most:P
  • Vikoo15
    aszt írják a hírekbe ,hogy állat vb jön hamarosan : júni 27 és júli 17 között ez most akkor hogy van mikor lesz ?
  • emese1979
    Köszönöm, akkor talán köv. alkalommal összejön a denevérbarlang :)
  • Maximus4
    Igen.
  • emese1979
    Egy gyors kérdésem lenne: amit elvetek most (szellem), azt ha a halloween után aratom le, hozzáadódik a pajtában a db számhoz?
    Néztem a hivatalos fórumot is, de nem találtam rá infót :(

köszi
  • Why
    az
  • matrixlife
    baráti ajánlat Why. Slimdave van segítség farmaranyhoz de néha elég babrás.van hogy 2óra alatt 80FA van hogy 5.illetve nehéz hogy mire kapsz mert van pár cég akik nem 15perc hanem 3 nap után adják meg a FA-t.ezt sakkozgassa a ....... .nyomom ha van időm vagy kell a FA. Maxi leírta szépen én is lassan 300 FA-nál járok.max. 300 felett költekezem legyen "farmaranytartartalék" ha kéne valami.
  • Why
    Pl most nekem olyan ajánlatot dobott hogy 1000 ft-ért
    3 nap farmmunkások
    20 szupertáp
    50 szupertrágya
    150 farmarany
  • Slimdave
    1 napom van csak :DD amit felajánl ajánlatot az alig 1-2. MIkor változnak az ajánlatok?
  • hpelte
    tegnap 85 Fa-t szereztem két ajánlattal