Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
Hmm..ezt nem találtam meg sehol sem😄

Let the good times roll.

Maximus4
Alanyi jogon jár 74-es szinten😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Honnan a hódfarm?
Igen jó a taktikád,ha pénzre megy valaki,én a zabbal csinálom ezt néha,40 perc alatt 5K pengõ,ez sem rossz,de most a TP kell,így marad a spenót 105 tp/4*4es föld,igaz 17h az érése,de megfelel így is 😛

Most találtam:
Üdv Gazdák,
Sajnos az utóbbi idõben feltûntek olyan oldalak, melyek megszólalásig hasonlítanak a Farmerama oldalára, viszont a böngészõsávban lévõ url más, mint a Farmerama hivatalos elérhetõsége. Ha ezeken keresztül léptek be, akkor az adataitok illetéktelenek kezébe fognak jutni.
Tehát!
SOHA NE JELENTKEZZETEK BE OLYAN OLDALON KERESZTÜL, MELYEK NEM AZ ALÁBBI FORMÁBAN SZEREPELNEK:

www.farmerama.com
www.farmerama.hu
www.farmerama.de

Vigyázzatok erre nagyon és figyeljetek kicsit oda milyen oldalt nyittok meg. Pár másodperc az ellenõrzés, de hosszú hónapok munkáját menthetitek meg vele.

A Farmerama csapata

és ezt is:Változások!!

Let the good times roll.

Maximus4
A lótüdõt!
Nekem összesen 3 ólam van.Hód,hódfarm és rénszarvas.Pár darab fa (30-40)a többi föld.Kb. egy hónapja napközben csak kukorica megy nálam.Ezresével rakom ki a piacra max áron és viszik mint az állat.Ha kitartó vagy több 100ezret lehet így összeszedni,úgy,hogy nem szakadsz meg.Beállítom a cooktimerem és 1/2 óránként szól,és ránézek😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Mi a célja a birkáknak,eladni õket,aztán?
Nem látom sok értelmét..nem is raktam le a házat,minek? :s
Kétlem,hogy nagy sikere lesz ennek a "fejlesztésnek"..
Én már szívem szerint a mûhelyeket is felszedném,de soha nem lehet tudni mikor mi kell véletlenül valahova,így hagytam,ha lehetne egész idõ alatt csak spenótoznék,jól "fizet" 😄

Let the good times roll.

egy kis bõvítés nem ártana
Maximus4
Szerintem nincs.Nem ráérsz?😊

Ez az egész szupertáposdi,+ a birkás marhaság csak arra próbáll sarkallni,hogy vegyél minél több FA.-t😞

Bezzeg ami pletyka szinten elindult,hogy kapunk új földterületet,nem lesz semmi😞
Így még venném a mûhelyes ólakat,de sajnálom föláldozni a helyet rá.

SitatiS
Azt nem lehet,úgy is kiszedné belõlem😄
Más:van értelme a szuper tápot gyártani?
Drága is,idõigényes is,de rövidebb az érési idõ,ellenben a sima táp rövidebb elõállítást igényel,igaz hosszabb az érési idõ,de ócsóbb' 😄

Let the good times roll.

Maximus4
Változtasd meg gyorsan a jelszavad😛

SitatiS
Az biztos<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Let the good times roll.

na akkor tuti nem marad semmi belõle<#nevetes1>

SitatiS
Valami tuti van,hogy így dobálja több embernek is😄
Nem költöm el,majd az asszony odaver neki<#nevetes1>

Let the good times roll.

annyi a car a farmon, hogy sorban beleléptek?<#nevetes1>

tessék okosan használni😊

SitatiS
Köszi!😊

Let the good times roll.

Maximus4
Na most már aztán elegem van belõletek😄
Nagy grat!

SitatiS
<#buck>

Let the good times roll.

67-es lettem.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
<#worship><#law>

azért tartalékolj egy kicsit😊
tudod, milyen szép a mandulafa?

kipucoltad...aha...<#nevetes1> tényleg...

nagyon jól néz ki<#eljen>

#5310!!!!

itt nem kell senkinek, láthatod

kell is a csp, amióta bejött ez az új birkás dolog azóta nekem egyfolytában fogy. Én most vettem ki 150 datolyát mert kellett a hely a birkaólaknak.
Nemtudom mikor javitják ki azt az õsi hibát,hogy ezüstöt ir ki az aranykupára.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Az szép!Akinek telik rá😊
Én most szántam rá magam,és kipucoltam az egész kerge kertemet😊

Na,elköltöttem vagy 100 ezret.Beruháztam 33 olajfára.Szépen fog jövedelmezni

tonyr
<#eljen><#hehe><#smile>

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

hy all Akit érdekel egy 52 es farm az irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#integet2><#integet2>

Maximus4
"A mai nappal kezdõdõen a Farmeramania egy 25 részes videosorozatot fog megjelentetni információkkal és tippekkel a játék egyes részeit illetõen. Majdnem minden nap egy új résszel jelentkeznek."

tonyr
köszi 😊

Maximus4
Kicsit lemaradtam a F.A.Q. frissítésével,de most pótoltam <#wave>

tonyr
na tudnék letenni pulykafestöt... de a nehezen öszeszedett kalapácsokat érdemes e ebbe fektetni ? ill kell e husvéthoz tojásfestéshez ?

tonyr
valaki tudja hogy van a baris olak ?
a 4 bari-ol az mennyi idö alatt adják az alap (?) barikat, ill a 4 barinyiro ol idejei, ill azok is alap birkagyapjut adnak ?

tonyr
😄 nade most aztán lehet shoppingolni 😄

Elötte volt 200 csp-m<#nevetes1>

Maximus4
Ó,hogy kapnád be😛 <#law>
Gratula!

tonyr
gondolom nem sok pénzed volt alapbol igy naon jol jött ez a nyeremény 😄

tonyr
grat !!! 😄

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Olyan csuda történt most velem gyerekek! Mindjárt megmutatom,csak még nem térek magamhoz

Maximus4
Ha valakinek pénz kell a szigeten,az ültessen csak szõlõt,és keverjen papagájtápot!Jó ára van a piacon.

Köszönöm. A szomszédhelyek elfogytak.

Hali!
Keresek 2 új szomszédot (inaktívok miatt).
Nevem: Ékszerteknõs
70es szintü vagyok.
Minden 3. nap küldök barkácscuccot. 😊

nézz be ide - itt szoktak keresni

hy all Akit érdekel egy 52 es farm az irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#integet2>

közben nekem is "nõtt" egy😊

SitatiS
Már van köszi!😊

angee71 néven,neki is köszi!😊

Let the good times roll.

rendben😊

yes
te vagy DonFlack?

nálam is volt hely, szóval bejelöltelek..