23542
-
Why #9592 Igeeeen!
Veszem is meg 2 Euro-ért mind a két Farmomom az egyiken a Pékséget a másikon a Lekvárüzemet -
#9591 ja nemszoltam :D megláttam térképen :D -
#9590 hol ? nálam semmi...
reptér helyén ? -
#9589 Elindult a mesterségek földje!!! -
#9588 hehe :D -
Ironman2 #9587 Kapáljon a fene ilyen időben! -
#9586 igen biztos vagyok benne h tudod, csak féreértelmezhetö lehetett másoknak azért irtam... :)
jo kapálást :D -
Ironman2 #9585 Azt tudom. -
#9584 *
+50% tp -
Gólya #9583 gondolom, négy...de nem teszem tűzbe a kezem...viszont ha Katatrágyázod, akkor +50% -
Ironman2 #9582 Mennyi mangó terem a fán,mert a trópusi bulinál van egy feladat hogy 48 óra alatt kell 5 mangót összeszedni? -
Gólya #9581 annyira fölösleges találgatni, amíg nincsenek konkrét információk... -
#9580 de ha választok, a másikat is csak el lehet kezdeni majd... pl ha szerszámba kerül a ház, és van sok szerszámom, akkor csak fel lehet épiteni a másikat is... -
sata75 #9579 GYIK? az a kis négylábú állatka nem? de azt hosszú í-vel írják nem?
vagy csak egy sima ikes ige?
akkor a GY egy ige? énGYé, teGYé, öGYé? -
#9578 igaz :D
én szerintem a lekvárkészítés felé megyek majd, minden fámból van 10, lassan 2k mindenből csak elég lesz -
hpelte #9577 nem biztos, hogy tudsz vele majd kereskedni, a barkáccsal se lehet -
#9576 lehet az jár jobban majd aki nem választ semmit, így repül minden és eladja :D -
Gólya #9575 mi az hogy...
volt szerencsém (???) olyanhoz, aki azt se tudta, mi az a GYIK...de azért "játszik" - utána meg előadja a bazári majmot...
(itt még csak-csak, de előfordulok egy másik fórumon...na hát az mindent visz...már elnézést kérek, de hogy mennyi ostoba ember él a világon...) -
Gólya #9574 egyelőre ennyi az infó - biztos lesz majd részletes leírás, mindenképpen érdemes megvárni és nem Hűbele Balázst játszani -
hpelte #9573 hajjaj lesznek ebből még problémák... -
#9572 és vajon később lehet megtanulni a másikat? -
Gólya #9571 "Üdv Farmerek!
Nagyon szépen megkérünk mindenkit, amikor a Mesterségek völgye a játékba kerül, mielőtt bármit is tennétek, olvassátok el a részletes tájékoztatót a GYIK -ban.
Első lépésként egy komoly döntést kell meghoznotok, melyik irányban szeretnétek elindulni.
A választást jól gondoljátok meg, nem tudjátok a döntéseteket a későbbiekben megváltoztatni, és ebben mi sem tudunk segíteni a számotokra!!!"
-
#9570 Ekkora szopást!!
Az 1ik farmom(79-es),én marha még anno IWIW en regeltem,3napja nincs Farmerama iwiw alkalmazás!!!!!Maradok a másik farmnál! -
Why #9569 nah nemsokára otthonvagyok és folytatódhat a TENYÉSZTÉS! Rem. több sikerrel mint tegnap -
Why #9568 hmm elgondolkodtató -
#9567 a nyulasat meg a tyúkosat meg marhára nem éri meg nyomatni.. csak a legdrágább ad 2 terményt.. ráadásul olcsók is azon termények.. -
#9566 bocsánat..
210, 220, és 250 ért vettem a csillogókat úgy,
hogy előző eventnél 4 pulcsisból lett egy vattacukor akkor a pulcsis kb 60-70k volt...
szóval nekem elég jól hozza vissza az árát..
meg amit nézni kell még, hogy igen több TP-t ad -
#9565 ha szupertápot adsz neki, akkor napi 4-et ad már.. én így csinálom, és piros van.
amugy 250 ért vettem a csillogókat.. -
#9564 Igaziból NEM éri meg. Báránynál még csak-csak, ott a narancs birkanyíró talán vissza hozza, de pl a piros birka nyíró soha. Kell hozzá 3db csillogó juh, jelenleg 530.000 a szerveremen, igaz, régebben volt 250.000 is, de annyi már nem nagyon lesz. Mostanában tutira nem. De legyen montjuk a 3 1 milla. A birka gyapju max ára 1137,5. Azaz 880 darab hozná vissza elvi síkon az árát, de ha hozzá vesszük, hogy helyette egy alap birka nyíró IS termel, csak hosszabb ideig, akkor lehet, dupla annyi kellene a megtérüléshez, azaz kb 1760 nap.
Remélem, jól számolok. Igaz mondjuk, hogy több TP-t is ad. -
Why #9563 +ra gondolt -
Why #9562 kösz a választ
eddig nem volt szerencsém nagyon -
#9561 én is csak akkor amikor ehhez hasonló event van -
#9560 vagy mégis +ra gondolt :D
#9559 hm micsoda taktika :D:D:D:D
én még nem tenyésztettem semmit mióta berakták :D majd1x :D -
#9559 sok fehéret beraksz
és várod mi lesz belőle :D
nincs igazából trükk.. de akkor mínuszba leszel, ha bájitalokat vásárolgatsz..kéne neked is fa..én előző ilyen tenyésztős event óta gyűjtöm, aztán mindig elhasználom az összeset ilyenkor..
na de visszatérve..
legjobban a fehéret éri meg tenyészteni, mert az a legalacsonyabb amit visszakapsz..és akkor majdnem ugyanott vagy.. közben meg hátha véletlenül kisül valami jó biznisz az egészből.. utána mész felfelé egészen addig amíg elérsz egy olyanig amiből sok ajánlat van a piacon.. na azt már nem tenyészted ki, hanem egyel előtte eladod ami van.. vagy még előtte..
ez csak akkor müxik ha ilyen speckó event van..amugy nem..
és akkor lehet azt is csinálni, hogy amiből sok van azt megveszed, ha viszonylag olcsó és azt tenyészted tovább..pl bahamás átváltás előtt pulcsisat kb annyiért lehetett venni mint göndört.. közbe 4 göndör ér 1 pulcsisat.. aztán lesz belőle csillogó szerencsével vatta..(nekem pont így volt)
-
Why #9558 hehe -
#9557 -ra gondolta nem +ra :D -
Why #9556 hogy kaszáltál rajta 700.000 CSP-t? magyarázd már el,mert nem értem. -
Why #9555 jaaaah dejómár neked -
#9554 Jaja, meg érné, csak az nekem még 160 csillag. -
#9553 wááá... 4 alap bariért barna ill vattacukor barit kaptam :D
megérte a tenyésztös ágat kiváltani :)