Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
tegnp kecsketejböl 400k -t csináltam mivel akik 1,5x-ös vagy kevesebbért tették fel, megvettem majd adtam el 1,75x-ön... 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

fook
Kecsketejjel énis jó profitra tettem szert 😊

Az igen! <#csodalk>

Jól bevásárolt, mikor még occsó vót
Kiváncsi leszek, hogy a másik 2 feladatot mikor teszik majd be.

Maxi: Bocs, elfelejtettem szólni, de azóta 69 és 67 lettem. Köszi!

Krezga: végleges feladatok, úgyhogy nem kell sietni vele.
Krezga
Ha bent marad véglegesen, akkor én szép nyugodtan megcsinálom, pénzráfordítás (csp) nélkül😊
Vargakomyha event elindult.Bár én a felét már megcsináltam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Ez a nem gyenge!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nézd meg a korábbi linkeket, egybõl rájösz (#7034)
jön a gyereknapi event, ahhoz kell majd

mindenesetre megint kibukott az üzleti szellem - a salátás gazdaköri feladat a 4. szintnél bukik - már akinek nincs paprikája...márpedig sokaknak nincs...

Miért fogyott el a kecske tej a piacról?
fook
vettem is 36 darabot kevesebb mint féláron 😊

grebber
Hát akkor nem gyengén rágyúrnak a terményekre megint 😞
Már hiányoltam a lovaglóórákat hogy az minek van erre tessék mostmeg kell!

Next PC upgrade: 2022

a linkek neve direkt ezért az, ami
egyébként google a barátunk, ugyan elég "érdekesen" fordít, de a lényeg kihámozható - szerintem

cspedro
ezzel egy baj van hogy lengyel és nem értem

jönnek az ufók

ezek teljesen beindultak...<#wow1>

rémtermények, denevér
a szigeten termelhetõ növények
múzeum - korábbi eventekbõl megmaradt cuccok

hogy eventek lesznek, vagy gazdaköri feladatok, még nem tudni
mint ahogy azt sem, mikor lesznek - de a jelek szerint tervbe vették õket😊

bár tudnék...sajna nyelvtehetetlenség vagyok😞

ilyen jól tudsz németül?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jön az új Bahamás feladatsor: Tiki bár lesz a neve,7 szintbõl fog állni.És lesz teliholdas event:Brakula néven.(nem elirás!) 8 szintbõl fog állni,és csak teliholdkor lesz elérhetõ

egy elfogadható fordítás hozzá:

Ujjé! Itt a vásár.. A mottója: mint nagymama idejében.

Itt kapható a legfinomabb palacsinta, mellette a tojájástojó területrõl származó friss tojás. Frissen tojták a tyúkok mindjárt a tésztába.

Saját készítésû kecskesajt. A vásári sajtkészítõnél a látogatók maguk fejik a kecskét, és készítenek a tejbõl sajtot. Aztán crepes készül kecskesajttal és fügével. Jaj de finom.

A gyereksminkelõnél a festõpaletták és pehelytollak segítségével a gyerek különleges lénnyé alakul át. Néhányan mindjárt a szellemvasúton is kísérthetnének.

Az egyik vásári bódéban a fonóhoz is ülhettek, és magatok készíthetitek a fonalat. Ehhez elõször is rengeteg birkagyapjúra van szükség.

Hurrá, pónilovaglás! A vidám lovacskákat minden gyerek imádja. Még akkor is, ha csak körbe mennek, a lovaglás csodás.

Sushi? Nem! A lápi póc nem a rizsbe kerül, hanem a nagy akváriumba. Nem simogatni, csak nézni. Tessék csak jönni!

Trüffelkrém mézzel! Õsrégi recept. Tessék csak tessék, kóstolják meg!

Egzotikus ételek a világ minden tájáról: A bódéban még strucctojásból készült óriáspalacsinta is kapható, mogyoróvajjal megkenve. Micsoda finomság!

Milyen lenne a vásár játékok és nyeremények nélkül? Hódfából és papagájtollakból szerencsekerék épült. Ki nem pörgetett még, ki szeretne még?

gyereknapi event

valószínûleg hét végén

Krezga
Én júniusban pl 13 napig nem leszek internetközelben😊

amúgy ajjaj gazdák van.
Szerintem ez nem akkora probléma.Nem a középkorban vagyunk.Manapság már mindenhol van internetelérés.Nem hiszem hogy valaki 1 honapig az erdõben piknikezne<#idiota>

Maximus4
Ja,így már érthetõ😊

Nincs semmi "büntetés".Max annyi,ha ültetsz elgazosodik.Sõt.Ha egy jó darabig nem lépsz be,kapsz egy emailt,amibe felajánlanak x farmaranyat ha újra belépsz.De ezt nem tudom pontosan.Talán egy hónap....

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rettenthető
Uhh, nagyon fáradt voltam, ezért jött ki ez az irdatlan fárasztó gondolat korábban... elnézést kérek érte.
(ami fent van, az oldalszám mellett és a kedvencek közé teszi.).

De a másik kérdés továbbra is kérdés, hogy ha hosszabb ideig nem nézek rá a farmomra, akkor az esetleges szomszédvesztésen kívül van más büntetés? Nekem nincs fake, általam generált szomszédom, és most csak ezért nem akarok generálni. A F.A.Q.-t pedig egyszer korábban átolvastam, de nem dereng, hogy részletezné ezt a kérdést.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

fook
Ja nem szóltam , sg-n elakadás háromszög van 😊

fook
gondolom jutalomcsillagok 😊

Maximus4
Milyen csillagokról beszélsz?😮

Rettenthető
És ha szimplán elküldöm magam szabadságra, akkor a szomszéd kihulláson kívül lesz valami hátrányom, vagy lesz valami következménye?
Mert a barátaim nem löknek ki, a spontán szomszédok meg nem hatnak meg, ha kilöknek; majd lesz helyettük másik.

Amúgy ebben a topic-.ban felszedett csillagot nem lehetne valahogy jóváírni ott? :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Maximus4
Persze,hogy nem.Túl sok mindent nem kaptunk ingyen eddig se😞

Krezga
?? azt hittem ez ingyenes sima funkció lesz...
fook
áááá 😄 sárga birkanyírót csak birkanyíróra lehet rakni ?

naná, hogy megveszi...hisz még 100 FA sincs😄DD

Maximus4
Félreértesz.Nekem az a bajom,hogy miért nem 100 arany,miért csak 99😛
Így bárki meg fogja venni <#idiota>

ne mondd, hogy nem akartál...😄DD

Maximus4
"Jön a nyár, a szorgos gazdáknak is kijár némi pihenés.

Hogy ez idõ alatt ne fájjon a fejünk a gazdaság miatt, a Bölcs Tölgynél lehetõségetek van évente két hónap szabadságot elérni anélkül, hogy veszítenétek az aktivitáspontjaitokból.

Ez azonban még nem minden, a mai naptól a gazdaboltban 99 aranyért is megvásárolhatjátok a várva várt vakáció módot a Bölcs Tölgytõl függetlenül.

A vásárlás után ez egy hónapig él majd."

Igen.Biztos 99 FA-ért akart mindenki vakáció módot.

Ma dupla TP napot tartok , úgy döntöttem. 😊 Remélem most sikerül 2x learatni a fákat azzal nagyot lehetne kaszálni, mindent eltelepítettem datolyával.

Alien69
Szintlépéskor 1, azaz EGY csillag jár!!! <#wow3>

tonyr
a lényege h 10 embert kell meghivnod h kezdje el a játékot és jussanak el a 7es szintre.. vagy csinálsz 10 mail-t ill uj farmot...

nyugi, egyelõre csak németül találod meg az új gazdaköri feladatokat - jövõ héten lesz nálunk is az ígéret szerint

SHADOWEYES7
marhára nem vagyok otthon ebben az új feladatokban
hol találom ezeket?

bocsi de megint 1 hét után most van 3 szabadnapom,hogy gép közelben vagyok
telefonon követem a topicot de a farmot nem tudom csinálni

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Alien69

Franc a belüket! NEM enged egyszerre 2 feladatot, hogy degeljenek meg.

SHADOWEYES7
De!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
nem arra gondolsz h uj embert meghivni jáccani ? mivel azért kapsz ajándékokat (tp/csp, fa, mokusok vagy mik) ha meghivott embereid elérnek egy szintig...

Alien69
eL LEHET KEZDENI EGYSZERRE KÉT "küldetést" is? <#fejvakaras><#nemtudom>

SHADOWEYES7
e-mail cím alapján hogyan keressek szomszédot?

vagy van a fórumon ilyen topic is a BP-on?

bocs a <#lama> kérdésért

Krezga
Majd nekem is átírhatod, léptem egyet, és kaptam érte egy csodás csillagot😊
Húha! Akkor lehet hogy mégis el kéne mennem? Már igy is majdnem 100 kg vagyok<#hehe>

csirkehúsleves, sült csirke Jamie-féle sült krumplival...a plusz kaják a csemetéknek: csikós tokány, tejfölös csirke, vadas marha, Raffaello-szelet
csak vége lesz már ennek a félévnek egyszer...<#whatever>

Amugy kösz a meghívást,de csak képzeletbeli vendég leszek nálatok,mert megyek majd este dolgozni jövõ hét vasárnap ha minden igaz

Nálunk most pulykahúsleves volt az ebéd,meg fõtt zöldségeskrumpli grillcsirkecombbal,meg salátával.<#idiota>

a húslevesben fõtt paprikát senki nem szereti nálunk - minden más elfogy...de akkor jövõ vasárnap jöhetsz, mert megint húsleves lesz (akkor a lány tiszteletére😄) és megint lesz paprika😊