Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl Nálad is ennyi az idõ? <#vigyor2>#vigyor2>
Azzal meg úgyse tudsz mit kezdeni, aki MINDENT tud! De azért megkérdezi, mert tudja, de azért mégis. <#buck>#buck>
olvasd vissza, miket kérdezett eddig
#7444-bõl idéznék: "tudok mindent és csak kérdezek " - ha valaki mindent tud, akkor mi szükség van a kérdezésre?
de biztos én nem értem, úgyhogy most beveszem magam a sarokba, viszek egy kis kukoricát a földrõl és azon térdepelek estig...😄DD addig ne keressetek<#nevetes1>#nevetes1>
Mégis mit gondolsz kivel beszélsz?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
köszi
aki saját erejébõl eljut ebben a játékban 69. szintre, az tuti nem tesz fel ilyen primitív kérdéseket
vedd már észre magad...
az meg miért kiokítás, hogy a leginkább illetékes helyet ajánlottam elsõre? ha visszaolvasol, ezzel kezdtem
a játékot nem az itteni topikolót csinálják, a hivatalos fórumon - ott is fõként a GYIK-ban - minden kérdésedre választ kapsz
szépen nekiülsz, végigolvasod, aztán mehetsz játszani
egy 69. szinten levõ gazdától úgy gondolom, elvárható, hogy az alapdolgokat csípõbõl tudja - márpedig te alapvetõ dolgokat kérdezel...most vagy tényleg átvetted ezen a szinten a farmot, vagy egyszerûen hülyének nézed a másikat
ilyet nem tudni 69. szinten, hogy lehet a játékban csp-t szerezni...
másik, amit már írtam, csak kérdezel, kérdezel, de nem olvasod az ajánlott "mûveket"
mint a pereces...
utána meg háborogsz, hogy miket mondunk...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Anno, amikor bevezették a pilóta pontot mi pl elcsesztük, mert nem olvastunk rendesen utána, honnan is lesz pilóta pont, és jól elszórtuk, permeteztük a fákat, meg ilyenek. <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor>
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Most olvasom, hogy Kacsa Kata nem fog eljuttatni a Bahamarama-ra, mert majd mennem kell a Bölcs Tölgyhöz, kiszopni az odvából 50 csillagért az utat.
Na de most úgy tényleg, ezt komolyan gondolják? Most, hogy már "csak" 800 tetvedék pilótapont hiányozna, és húzhatnék oda, most kitalálják, hogy bocs, de innentõl 50 csillagért mehetsz.
A tarsolyomban lévõ pilótapontokat - gondolom - természetesen feltolhatom magamnak, mert azt nem lehet majd az összeset akár 1 db csillagra sem átváltani. Köszi, kaffa ötlet.
És akkor ha majd lesz 48 csillagom, akkor majd kitalálják, hogy bocs, de most már 6 millió aranylevél kell hozzá? Vagy mi?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
remélem, hogy egységesítik a lóvékat, és kurvajól járunk! 😊
pálma manival nem sokat lehet kezdeni... 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
néha benyögsz egy primitív kérdést, azon kívül meg csak értetlenkedsz
ez nem a hivatalos fórum, nézelõdj ott, ha elsõként akarsz értesülni mindenrõl!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
egyébként ahol hallottál ilyenrõl, hogy Apák napja, akkor ugyanott felteheted ezeket a kérdéseket...talán több szerencséd lesz
(egyáltalán...elõször megkérded, mi lesz a következõ, utána meg konkrétan nevesíted a dolgot, akkor valamit már csak tudsz róla...ezért nem értem, mi ez az óvodás stílus)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A böngészõdben töröld a sütiket és a gyorsítótárat!
a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő...
csery, grat a pörgetéshez, ez elég komoly összeg lesz júliusban😄
Hurrá, tennap nagy mázlim volt! 😊
Végre valami értelmeset is sikerült kipörgetni. Nagyon jól jön, mert hamarosan (júli elején) megszûnik a pálmapengõ, 1:5 arányban átváltják csp-re. közelítek majd a millióhoz. Végre 😊
MAxi: 71/69 lettem. Köszi!
(Mostanában nem volt idõm fórumozni 😞 )