Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Helló mindenki!
Jó nagy férgek ezek tényleg, ha ilyet meg mernek tenni. Szerintem ebbõl "parasztfelkelés" lesz, mint reggel volt. <#idiota>#idiota>
We will never forget! WTC
Próbáld meg összefoglalni 1 hozzászólásba a mondandód,persze lehet több is,de ne 1-2 perces eltéréssel,ez nem chat!
A másik,ha reagálsz valakinek a hozzászólására használd a fejlécében a válasz erre gombot!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
bár engem aztán nem izgat mit barmolnak magokkal, mert mindent magamnak termeltem eddig is, csak amikor szintet léptem és új növényt tudtam ültetni akkor vettem 100at de azt is piacon mert ott olcsóbb 😄
bár ha marad összevonás után a szigetes magvas baromság ott lesz rendesen szívás 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
hogy FA-ért idõszakosan eltörölhetõ lesz a napi 100as limit, vagy legalábbis növelhetõ lesz idõszakosan.
Ugyanis nehezen hiszem, hogy olyan jótét lelkek lennének, hogy egy kis FA-ért tartósan feloldanák a korlátokat.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ilyen egy pénzéhes, kapzsi bagázst...<#levele>#levele>
kajakra csinálhatna más is valami hasonlo játékot és ezeket a szemétkedéseket kihagyhatná belöle még sikere is lenne , akkor néznének ám nagyot 😄
()() (^^)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekbõl. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha vásárolnak farmaranyat,akkor kiválthatják az adott feladatot.Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés."
Valami ilyesmi kellett volna írniuk
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
vegyél FA-t erre megy ki az egész most is <#taps>#taps>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekbõl. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés."
Úgy van ahogy leírtad,nehogy már a répáért,salátáért kapott TP-vel gyorsabban lépjek szintet.A másik meg,nem igazán foglalkoztak eddig a játékosok sirámaival,most meg egy ilyen átlátszó dumával jönnek,hogy
nehezen megy a szintlépés,nevetséges <#levele>#levele>
És nehogy már beszabályozzák,hogy az ember,hogy játszon,hol vásároljon😞(
Remélem olyan lesz a következõ idõszakos event, amibe 170.000 db salátát kell szállítani a teljesítésért.
A saláta, búza, répa, stb. az a termék, amit már lvl 1-n sem éri meg termelni, ezért sztm, boldog - boldogtalan veszi, illetve vette eddig a gazdaboltban (vagy a figyelmetlenek a piacon többért), ha valahova kellett. Az az 1 tp, amit meg ad... na ne hogy már azzal jussak fel a fa tetejére.
Ha ilyenek lesznek, hogy nem ott és nem annyit veszek, amennyit akarok, akkor lassan vennem kell egy teszkó gazdaságos egeret, amivel külön csak a farmerama-ban kattintgatok... vagy hagyni kell a f...ba az egészet.
Következõ mi lesz? Minden gazdának elég 1 állat, meg 1000 minden növénybõl a többit elhajtják, elviszik?
Meg lesz ellenõrzés Pobedával, meg jönnek padlást söpörni? Meg aki rossz volt nem a Bahamakra megy, hanem Sziberiama-ra? Heh?
Lassan nevet kellene változtatni, TSZama-'ra b+.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
<#shakehead>#shakehead>
leszarom a konfigod...
Next PC upgrade: 2022
úgy látszik egyesek túl hamar lépkedtek fel a fán csillagok tekintetében 😊
De ez milyen már! Itt is diktatúra van már, hogy megmondják, hogy a pénzedbõl mennyit vehetsz max..
milyen jó, hogy gyûjtöd a CSP-t és el sem költheted arra amire akarod <#boxer>#boxer>
"" Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés.""
Nekik meg meg sem fordul a fejükben, hogy én meg nem hagyom üresen addig a szántót és mást termelek?
leszarom a konfigod...
2.<#eljen>#eljen>
Újabb két változásról van szerencsénk tájékoztatni Benneteket, melyek várhatóan a holnapi napon, tehát 2011-06-21-én lépnek majd érvénybe.
1.
A magtár tulajdonosa egy rendkívül mogorva figura úgy döntött, hogy mivel már jól megtollasodott, korlátozást vezet be.
Ez annyit tesz, hogy a változásokat követõen egyféle magból csak 100 db-ot tudtok egy nap megvásárolni.
A mogorva magtáros döntését az alábbival indokolta:
A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekbõl. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés.
Ekkor hozta meg váratlan döntését, hogy a vásárlásfüggõ gazdákat termelésre sarkallja.
2.
Az egyik új állandó küldetés, nevezetesen az " Éjszakai látogató " a játék készítõi szerint kissé nehézre sikeredett.
Ezért azt a döntést hozták, hogy kedvenc felhasználóik nagy örömére lecsippentenek a szükséges tételekbõl innen-onnan.
Reméljük, örömötöket lelitek majd az új változásokban.
További jó szórakozást kíván Nektek
a Farmerama csapata
a legrosszabb esetben is 5x lesz csak, és még akkor se vesztettél semmit.
leszarom a konfigod...
én mióta tudom, hogy átváltják, azóta nem adok el semmit ott..
5x-ére váltják át, közbe 10x ér rakod ki. nem éri meg 😊
leszarom a konfigod...