23542
-
#11195 Nekem az tetszik,hogy már megy az event,de hivatalos tájékoztatás az bezzeg nincs. -
hpelte #11194 ugyanaz az elv mint a brazilnál, csak mások a növények és grafika -
#11193 Jaj ne!Már megint ez az 5 órás ültetgetés:( -
Ironman2 #11192 Nálam se -
hpelte #11191 nálam már megy... -
#11190 A piaccal is történt valami.Az állatoknál a méh elöl van és a tápoknál is előre került.Valami nagyon készül:)
LOL
A saját standnál azt jelzi,hogy se méhem,se tápom nincs:((((( -
#11189 10 perc és elvileg indul az event.Szerintem köze van hozzá.Megváltoztatták a térkép tábláját is.Nekem meg 2 ól képét nem tölti be már egy órája. -
Ironman2 #11188 Hát ez nagyon király! És még beszámolja a tp-t is,és etetni se kell.Mindjárt dobom a videót -
Ironman2 #11187 Méhkaptárakat leszedem,pár másodperc mulva újra megjelenik rajta a cumi. DDD Ez valami bug? -
mariann88 #11186 A hivatalosból van... :) -
#11185 Én is rögtön frissítettem a játékot,aztán olvastam el az alját:D -
Balázs 17 #11184 elég megtévesztő, hogy megérkezett :) -
mariann88 #11183 Salut, Gazdák!
Oh là là, a megérkezett a Franciaország- Event!
Miután a Brazília-event olyan nagy sikert aratott, ezért úgy határoztunk, hogy a különleges nemzeti eventek sorát a világ egy másik pontján található országgal, Franciaországgal folytatjuk, ellátogatunk tehát francia barátainkhoz: utunk, a Tour de France a Hâute Couture, a kávéházak, a legillatosabb parfümök, finom croissan-ok és impozáns látnivalók országán keresztül vezet.
Franciaország hív – és mint a Brazília-eventből már ismerhetitek: két újfajta növényt vezetünk be, amelyet aztán termelhettek: az illatos levendula és a büszke zsálya.
És hogy ne is kalandozzunk messzire a csodálatosabbnál csodálatosabb illatoktól: betakarításkor parfüm üvegcsék jelenhetnek meg, amelyeket aztán leadhatsz. Minél több a parfüm-üvegcse, annál nagyobb a kávézó.
Figyelem: Nehogy összekeverjétek a tenyésztés parfümjével!
Az event során tipikus, Franciaországra jellemző nyereményekkel gazdagíthatjátok a farmotokat és természetesen finom receptekkel – ropogós baguette a pékségből és ízletes levendula lekvár a lekvárfőzőből!
Voilà! Ismerjétek meg a francia életérzést…, jó szórakozást kívánunk a francia finomságokhoz és a “Savoir Vivre” à la FARMERAMAhoz!
Az event várhatóan 2011.10.07-én indul, a pontos indulásról mint minden esetben itt tájékoztatunk benneteket.
A bientőt,
A Farmerama csapata -
dzs86 #11182 Hali! Szomszédhelyek kiadók. Nevem: hörbald 70-es szint -
Ancika24 #11181 Sziasztok szomszedot keresek meg ancika24 farmra. -
#11180 "Nem rég múlt el az Októberfest, máris elcsicseregték a madarak, a következő eventet.A grafikák alapján azthiszük Franciaországgal lesz kapcsolatos.
Itt az animáció:
További képek is lesznek.A rendezvény részlete nem ismert, de gyanítjuk, hogy hasonló lesz mint a Brazil event."
-
#11179 "Kedves Gazdák!
Hamarosan lesz egy új épület városba,értékelni fogják a filmek szerelmesei.
A városban tudjátok majd megnézni a filmeket.
Valószínűleg ott is egy további esemény alkalmával fog bevezetésre kerülni.
Kedves Gazdák, Kedves Farmerek!
Nézzetek filmeket és gyűjtsétek össze a díjakat.Semmi sem jobb ennél.A filmekért melyeket már láttál, díjakat kapsz érte.Minden nap 10 filmet láthatsz.
MEGJEGYZÉS:Csak akkor kapsz díjjat, ha végignézted a filmet.
Te is filmet szeretnél nézni?Ha a szomszédaid adnak jegyet minden bizonnyal kipróbálhatod, de persze viszonozd!Jó szórakozást!"
Erről sem tudok többet:( -
hpelte #11178 pedig a brazil giliszta után, stílusosabb lett volna a béka vagy a csiga -
#11177 Megváltorott a kukorica ára .Eddig volt 4,60 CSP,most 0,10 CSP-vel drágább.Az új ár:4,70.
"Új növények lesznek a gazdaságban.Zsálya és Levendula.
Talán az új növényekből lehet majd készíteni valamit a Mesterségek völgyében.Minden jel arra utal, hogy a növények, mint korábban a Manióka és a Bromélia, a Brazil eventhez, ez az egész megismőtlődik a Franciaországos eventel, a Zsályával meg a Levendulával.
A Franciaországos esemény, 10 fordulóból áll majd.Mit kell gyüjteni......nem békát, sem csigát, hanem parfümöt."
Még nem tudni mikor lesz az event. -
#11176 Kezd éledezni a piac:) -
Ironman2 #11175 Ez volt a legjobb event idáig.Köszönjük Bigpoint! -
Balázs 17 #11174 jól -
Why #11173 Ha jól látom automatikusan átváltották a megmaradt pereceket CSP és TP-re. Jól látom? -
Balázs 17 #11172 30ezer és sziget 17. szint vééééééééégre:D bár ez is lesz egy hét kb:DD -
Janoooo #11171 A megmaradt perecekért mikor kapjuk meg a jutalmat?
Eddig úgy látom, hogy még nem kaptam meg. Maradt több mint 600 perecem. -
#11170 Nem volt egy rossz event ez a sörös!
Elég sok mindent kaptam,nem lehet egy szavam sem.Végül 4500 pereccel zártam,nem is értem,hogy lehetett-e egyáltalán eljutni 8000. FA nélkül.
Remélem a piac lassan helyre áll,mert eladhatatlan minden a terményeken kívűl. -
Why #11169 Maximus a mili27 farmomon 76.szintre léptem -
Why #11168 Nah végre ma van a sörfesztivál ucsó napja
Bedobtam 2048 perecet és hagytam 1120-at amit befogok váltani CSP-TP-re -
hpelte #11167 ezért nem lépek az 5000csps szintre mert mire meglenne az ajándék, arra csödbe mennék és nagyon nem érné meg. Mondjuk a fákra nem is hajtottam annyira -
hpelte #11166 nekem az elötte lévő szinten kb 100-120 volt mire a sörös barilűny vagy mi meglett... -
Janoooo #11165 Én ugyan így jártam. :( -
#11164 Igen tudom, csak hát 70 ütésből nem jön ki?? -
hpelte #11163 amíg nincs meg a körhinta addig ne is reméld, hogy fát kapsz... -
#11162 Hát jó is lesz, most felhúzott egy kicsit ez az event. Végre elértem az 5000 csp-s szintet, ütöttem kb. 70-et és nem adott semmi értelmeset, csak csp-t, szupertrágyát, csillagot stb...
Mellé még le is gatyásodtam :) -
#11161 Szia!
Felvettelek! -
Janoooo #11160 Elfogyott a szomszédhelyem.
Köszönöm. -
Ancika24 #11159 Sziasztok szomszedokat keresek .ancika24 a farm neve73 as szinten vagyok. -
Why #11158 Nemsokára vége a sörfesztiválos küldetésnek végre és megint lehet rendesen piacolni pénzcsinálni -
Janoooo #11157 Elvileg még 2 szomszédhely kiadó.
Nevem: Ékszerteknős
77es szintű vagyok.
Ha lehet 60as szint fölötti komoly játékosok jelöljenek.
Előre is köszi -
Balázs 17 #11156 még jó hogy egzotikus növényeket tudok eladni, 111ütés még :D
de mindig bájital vagy perec:_)