23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Nekem az tetszik,hogy már megy az event,de hivatalos tájékoztatás az bezzeg nincs.
  • hpelte
    ugyanaz az elv mint a brazilnál, csak mások a növények és grafika
  • Maximus4
    Jaj ne!Már megint ez az 5 órás ültetgetés:(
  • Ironman2
    Nálam se
  • hpelte
    nálam már megy...
  • Maximus4
    A piaccal is történt valami.Az állatoknál a méh elöl van és a tápoknál is előre került.Valami nagyon készül:)

LOL
    A saját standnál azt jelzi,hogy se méhem,se tápom nincs:(((((
  • Maximus4
    10 perc és elvileg indul az event.Szerintem köze van hozzá.Megváltoztatták a térkép tábláját is.Nekem meg 2 ól képét nem tölti be már egy órája.
  • Ironman2
    Hát ez nagyon király! És még beszámolja a tp-t is,és etetni se kell.Mindjárt dobom a videót
  • Ironman2
    Méhkaptárakat leszedem,pár másodperc mulva újra megjelenik rajta a cumi. DDD Ez valami bug?
  • mariann88
    A hivatalosból van... :)
  • Maximus4
    Én is rögtön frissítettem a játékot,aztán olvastam el az alját:D
  • Balázs 17
    elég megtévesztő, hogy megérkezett :)
  • mariann88
    Salut, Gazdák!

Oh là là, a megérkezett a Franciaország- Event!

Miután a Brazília-event olyan nagy sikert aratott, ezért úgy határoztunk, hogy a különleges nemzeti eventek sorát a világ egy másik pontján található országgal, Franciaországgal folytatjuk, ellátogatunk tehát francia barátainkhoz: utunk, a Tour de France a Hâute Couture, a kávéházak, a legillatosabb parfümök, finom croissan-ok és impozáns látnivalók országán keresztül vezet.

Franciaország hív – és mint a Brazília-eventből már ismerhetitek: két újfajta növényt vezetünk be, amelyet aztán termelhettek: az illatos levendula és a büszke zsálya.

És hogy ne is kalandozzunk messzire a csodálatosabbnál csodálatosabb illatoktól: betakarításkor parfüm üvegcsék jelenhetnek meg, amelyeket aztán leadhatsz. Minél több a parfüm-üvegcse, annál nagyobb a kávézó.
    Figyelem: Nehogy összekeverjétek a tenyésztés parfümjével!

Az event során tipikus, Franciaországra jellemző nyereményekkel gazdagíthatjátok a farmotokat és természetesen finom receptekkel – ropogós baguette a pékségből és ízletes levendula lekvár a lekvárfőzőből!

Voilà! Ismerjétek meg a francia életérzést…, jó szórakozást kívánunk a francia finomságokhoz és a “Savoir Vivre” à la FARMERAMAhoz!

Az event várhatóan 2011.10.07-én indul, a pontos indulásról mint minden esetben itt tájékoztatunk benneteket.

A bientőt,

A Farmerama csapata
  • dzs86
    Hali! Szomszédhelyek kiadók. Nevem: hörbald 70-es szint
  • Ancika24
    Sziasztok szomszedot keresek meg ancika24 farmra.
  • Maximus4
    "Nem rég múlt el az Októberfest, máris elcsicseregték a madarak, a következő eventet.A grafikák alapján azthiszük Franciaországgal lesz kapcsolatos.

Itt az animáció:

További képek is lesznek.A rendezvény részlete nem ismert, de gyanítjuk, hogy hasonló lesz mint a Brazil event."
  • Maximus4
    "Kedves Gazdák!

Hamarosan lesz egy új épület városba,értékelni fogják a filmek szerelmesei.

A városban tudjátok majd megnézni a filmeket.
    Valószínűleg ott is egy további esemény alkalmával fog bevezetésre kerülni.

Kedves Gazdák, Kedves Farmerek!

Nézzetek filmeket és gyűjtsétek össze a díjakat.Semmi sem jobb ennél.A filmekért melyeket már láttál, díjakat kapsz érte.Minden nap 10 filmet láthatsz.
    MEGJEGYZÉS:Csak akkor kapsz díjjat, ha végignézted a filmet.

Te is filmet szeretnél nézni?Ha a szomszédaid adnak jegyet minden bizonnyal kipróbálhatod, de persze viszonozd!Jó szórakozást!"

Erről sem tudok többet:(
  • hpelte
    pedig a brazil giliszta után, stílusosabb lett volna a béka vagy a csiga
  • Maximus4
    Megváltorott a kukorica ára .Eddig volt 4,60 CSP,most 0,10 CSP-vel drágább.Az új ár:4,70.

"Új növények lesznek a gazdaságban.Zsálya és Levendula.

Talán az új növényekből lehet majd készíteni valamit a Mesterségek völgyében.Minden jel arra utal, hogy a növények, mint korábban a Manióka és a Bromélia, a Brazil eventhez, ez az egész megismőtlődik a Franciaországos eventel, a Zsályával meg a Levendulával.

A Franciaországos esemény, 10 fordulóból áll majd.Mit kell gyüjteni......nem békát, sem csigát, hanem parfümöt."

Még nem tudni mikor lesz az event.
  • Maximus4
    Kezd éledezni a piac:)
  • Ironman2
    Ez volt a legjobb event idáig.Köszönjük Bigpoint!
  • Balázs 17
    jól
  • Why
    Ha jól látom automatikusan átváltották a megmaradt pereceket CSP és TP-re. Jól látom?
  • Balázs 17
    30ezer és sziget 17. szint vééééééééégre:D bár ez is lesz egy hét kb:DD
  • Janoooo
    A megmaradt perecekért mikor kapjuk meg a jutalmat?
    Eddig úgy látom, hogy még nem kaptam meg. Maradt több mint 600 perecem.
  • Maximus4
    Nem volt egy rossz event ez a sörös!
    Elég sok mindent kaptam,nem lehet egy szavam sem.Végül 4500 pereccel zártam,nem is értem,hogy lehetett-e egyáltalán eljutni 8000. FA nélkül.

Remélem a piac lassan helyre áll,mert eladhatatlan minden a terményeken kívűl.
  • Why
    Maximus a mili27 farmomon 76.szintre léptem
  • Why
    Nah végre ma van a sörfesztivál ucsó napja
    Bedobtam 2048 perecet és hagytam 1120-at amit befogok váltani CSP-TP-re
  • hpelte
    ezért nem lépek az 5000csps szintre mert mire meglenne az ajándék, arra csödbe mennék és nagyon nem érné meg. Mondjuk a fákra nem is hajtottam annyira
  • hpelte
    nekem az elötte lévő szinten kb 100-120 volt mire a sörös barilűny vagy mi meglett...
  • Janoooo
    Én ugyan így jártam. :(
  • ftcfan
    Igen tudom, csak hát 70 ütésből nem jön ki??
  • hpelte
    amíg nincs meg a körhinta addig ne is reméld, hogy fát kapsz...
  • ftcfan
    Hát jó is lesz, most felhúzott egy kicsit ez az event. Végre elértem az 5000 csp-s szintet, ütöttem kb. 70-et és nem adott semmi értelmeset, csak csp-t, szupertrágyát, csillagot stb...
    Mellé még le is gatyásodtam :)
  • Maximus4
    Szia!
    Felvettelek!
  • Janoooo
    Elfogyott a szomszédhelyem.
    Köszönöm.
  • Ancika24
    Sziasztok szomszedokat keresek .ancika24 a farm neve73 as szinten vagyok.
  • Why
    Nemsokára vége a sörfesztiválos küldetésnek végre és megint lehet rendesen piacolni pénzcsinálni
  • Janoooo
    Elvileg még 2 szomszédhely kiadó.
    Nevem: Ékszerteknős
    77es szintű vagyok.
    Ha lehet 60as szint fölötti komoly játékosok jelöljenek.
    Előre is köszi
  • Balázs 17
    még jó hogy egzotikus növényeket tudok eladni, 111ütés még :D
    de mindig bájital vagy perec:_)