23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #11555
    gyönyörködni benne:D

a szivárványfa meg tp-t ad
    a mostani event két fájából az egyik farmon sikerült behúznom az ötödiket:( - egy szerencsétlen tojásfa bezzeg nagy ívben kerül...
  • Ironman2
  • Balázs 17
    nagy f@szság, hogy pékségben mindenhez 10tojás kell
    csak az első szinten lévőket termelem, mert szerintem nem éri meg annyi tojást elb@szni, de így meg nem lehet haladni:S
  • Maximus4
    A szivárvány olyan optikai jelenség, melyet az eső- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerűen megtörik rajtuk, és spektrumára bomlik. Az ív külső része vörös, míg a belső ibolya. Előfordul az ún. dupla szivárvány is, amelynél egy másik, halványabb ív is látható, fordított színekkel.
  • Ironman2
    Nekem lett 1 szivárványfám,még a 2 titokzatos csemetéből,amit a 2.szinten ad az őszi küldetés.Mire jó a szivárvány?
  • Slimdave
    Megy az majd még max áron is, az a jó ár! Amúgy az egyik csemete nekem is tojásfa lett.
  • matrixlife
    Ha végeztem az eventel akkor a megmaradt aranymakkokért jár majd valami az event végén?
  • Maximus4
    Akinek van papagájtolla az most jó áron eladhatja!
    Nálam most 1700-ért megy!
  • hpelte
    mázlista..bár én se panaszkodhatok, az egyik bájitalfa lett.
  • Maximus4
    Mázlista!
  • Alien69
    Két kis csemetéből az egyik tojásfa lett.
  • Why
    Köszi
  • Maximus4
  • Why
    Nah most szántam rá magam hogy elköltsek majdnem 1 millát hogy meglegyen minden küldetés és megis VAN!
    Úgyis maradt még 4 millkám
  • matrixlife
    10 eurón nem problémáztam sokat. kényelmes ha nincs időm vagy nincs kedvem kattogtatni. a BP akkor cseszte fel az agyam amikor FA-ért kiváltottam a vető-aratógépet és fél nap után nem került a pajtába a cucc. ugyanúúgy 350 répám volt. közbe megcsináltam a másik accomom is az eventet.
  • Maximus4
    Csak megvetted?:P
  • matrixlife
    Az egyik accomon megvan a maci tök jópofa
  • matrixlife
    Lóóóóógika Szóval az van. ugyanis répát vetek és a befolyt léből olyanokat veszek (pl. datolya) ami a piaci ár 5x-öséért beadható az eventhez. reggelre megvan az egész. Ja! Szemét dolog, de robotprogram vet arat helyettem reggelig... Még a piacra is kiteszi helyettem a cuccot az előre beállított áron A kalapácsos csávós eventben lett annyi fejlesztésem ki se tudom tenni. a csillagokkal állok csehül de most belehúzok csak építkezünk perpill
  • Alien69
    Nézd, lógika. 1 milla anyagot kirakom a piacra. Mennyi lé jön belőle? Minimum, ha 1 saláta 1 píz, 1 tp(/4-s terület). Ergo, nem éri meg, még qrva hosszú távval számolva se, mert veszek belőle fejlesztéseket, vagy tenyészállatokat, és sokkal többet hoz vissza a konyhára.
  • matrixlife
    Nekem még van 1 rakat gazdakörim és kellenek a csilik. Kell az uccsó 5 is beadom az 1millát. mondjuk ha tele leszek már csilivel akkor tuti én is arra várok bárcsak "nőne" a fa hogy tudjam majd mire költeni.
  • zmeor
    meg jöhetne már valami amire a kb 600 csillagomat elkölthetem..
  • zmeor
    és akkor mit csinálsz a makkokkal?

mert tavaly is megmaradt...ezek szerint
  • matrixlife
    Lehet letölt valaki az egyik gépen. Én a zombis sorozatom feliratát várom :) a film má megvan.
    nagyon nagy film!
  • lalabirtokos
    Igen.Főleg ha egyszerre megy .Nagyon tud lassítani.Valóban meghatározó a sávszélesség is.
  • Alien69
    Szerintem, az utcsót tuti nem éri meg beadni. 1 milla pont, és kap érte egy kirakható macit az ember. Igaz, a legtöbbet adó TP-t ez adja eddig, asszem, mert 2 mezőt foglal csak el, 400 tp, de 20 (!!!) óra kell neki, ami qrva sokk. Pontosabban, kevés az 1 milla pontért cserébe, szerintem.
  • matrixlife
    Nálunk 3 gép megy 1 netről. Mondjuk a sávszélességtől is függ de a haver 100kb-os netről is elfarmozik.
  • Maximus4
    Szerintem nem.Nálam 3 megy és nincs gond.Próbáld resetelni a modemet/routert ha van.Lehet elég lenne egy újraindítás is.
  • SHADOWEYES7
    2 gép megy 1 netről,az is lehet hiba?
  • Slimdave
    Igazán beválthatnák a makkokat 4000/db áron...
  • lalabirtokos
    Val színű gyengécske a gép,vagy le van terhelve.
  • SHADOWEYES7
    Lépkedek a sima farm és a bahama között és a bahamán a sima szántó alapja jön be!
  • lalabirtokos
    Nálam is rendben van.
  • benoken93
    Nálam is!
  • Maximus4
    Nálam jó.
  • SHADOWEYES7
    Nektek nem akadozik a játék?
  • Maximus4
    Ha valaki elfelejtette volna:

A szüreti kosár tartalma a következő:

50 Aranymakk
    50 Szupertrágya
    10 Kacsa Kata szupertrágya
    5 almás cukkinis pite (miután az új recept)
    5 sárgarépás-almás csatni (miután az új recept)

622 Ft
    750 Ft sms-el.

A gazdaboltban vehető meg.
  • Maximus4
    Nekem is csak ezért volt belőle 12 ezer.Remélem nem jön majd egy olyan event most,amihez kell:)

Gratula!
  • Balázs 17
    eddig is csak azért ültettem, mert "gyors" és jó a tp:)

közben falunapokkal is végeztem végre
  • Maximus4
    Nézd meg el tudod-e adni a piacon jó áron.Vagy van-e mozgás egyáltalán a rózsánál.Gondolom nem nagyon akartál vele eddig sem kereskedni,szóval ha nem éri meg eladni akkor add be nyugodtan.
  • Balázs 17
    lett 30makkom, de viszont van 9000rózsám, inkább rózsát adjam be?