Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedüli szépséghibája az ÁRA, mert az 7 fölött is kirakható. Tehát buta okos. Vagy fordítva. Vagy mittomén. <#ravasz1>#ravasz1> Legyen inkább ostoba. <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ready Player One
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Most fogok venni rodeo ranchet mert venni kellett sajnos lovaglóórát.De állítom most hogy vettem 3 évig nem lesz ilyen event amihez kell 😄 Tehenészetet akartam venni ,de már nincs barkácscucc 😞
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ügyi vagy! Én soha nem leszek képes ennyit összeszedni, ahogy jön, úgy megy a zsé.
#8546:A tenyészállatokkal nem foglalkozom,már a bevezetésük óta😊
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Azóta hozzátettem még 65 ezret😊
én 300k-nál járok még csak, de hamarosan elköltöm mindet 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ready Player One
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sajna muszáj elszórni õket de bukom az idõ 90%-át 😞
Next PC upgrade: 2022
"Üdv Farmerek!
A nyári fesztivál Konfettiágyú nyereményét nem mindenki kapta meg, aki teljesítette a küldetést.
A hiba javításra került, azonban egy kis idõre van szükség ahhoz, hogy utólagosan ez mindenki számára jóváírásra kerüljön.
Türelmeteket kérjük ez ügyben.
A Farmerama csapata"
miért nem lepõdünk meg?<#rolleyes>#rolleyes>
kilép-belép-töröl-mindent csinál...mégse<#nemtudom>#nemtudom>
Akárhogy is nézem a táblázatban 12 õrült nagy tûzijáték van nekem pedig 48!<#wow1>#wow1> Konfettiágyút pedig nem kaptam!
Valaki esetleg valami hasonlóval találkozott?
ahogy nézem, visszakaptam a pénzt, amit ginkora, magnóliára kellett adnom😊
egyik farmon ez hiányzott, a másikon az😊
Ready Player One
csak kicsit elméláztam😊
mert ha gazdaköri, akkor ugye elvileg bármikor (és bármeddig) meg lehet csinálni, ha meg event, az ugye megadott ideig elérhetõ
na mindegy, úgy látszik, már ezt is összevonták😊
inkább megyek, megcsinálom😊