23542
-
benoken93 #11795 Én sem vettem észre de mostmár köszi mindenkinek!:) -
#11794 tényleg :P -
#11793 Szerintem, NEM éri meg termeszteni, kivéve a koponyafát. -
hpelte #11792 az ott van a termeszthető növények között -
#11791 Koponyafát most hogy lehet termeszteni ha nincs az átválto gomb ??? -
#11790 Ráadásul szupertrágya nélkül teljesíthetetlen. -
Balázs 17 #11789 nekem így elsőre elég gyengének tűnik az event:S -
benoken93 #11788 -
hpelte #11787 sehol, úgy tudom csak a tgc tagok kapták meg őket -
Ironman2 #11786 Amúgy a denevértenyésztés lehetősége lesz a fő jutalom! Most olvaom:
A Helloween event 2011/10/27 14:00-kor startol és egészen 2011/11/01 14:00-ig lesz elérhető.
Az event nem a szokásos oldalsó menüből érhető el hanem a besötétedett városban a gazdakör előtti téren.
A játék menete:
A Főtéren belépve a játék kezelőfelületére, négy szobába lesz lehetőségünk bemenni, mely szobákat a különféle jutalmakért cserébe kell feltöltenünk az ott kért hozzávalókkal. Erről részletesen is beszámolunk később.
Két új növényt is kell termesztenünk, melyeket majd itt kell leadni, valamit egy új felreppenő ajándék is szerepet kap, szintén a szobák feltöltése során.
Nagyon fontos: a 2 új növény és a felreppenő csak és kizárólag a sima farm területen aktív, vagyis ültetni a növénykékből csak oda lehet, és a felreppenők is csak ott jönnek elő!
Viszont aki már megtermelte a hozzávalókat, az a sima farmra is ültethet nagyobb értékű növényt, vagy bármi mást, hogy megsokszorozza a felreppenők számát!
A feladat, mint írtuk már, 4 szobából fog állni, ezért 4 különféle ajándékot kaptok, valamit a fődíjat: a Denevértenyésztés lehetőségét!
A tenyésztést csak az kaphatja meg, aki végigvitte a teljes 4 szintet, de aggodalomra semmi ok: a 2 új növény és a tenyésztés megnyerhetősége megmarad a játékban, és a következő (rendszeres) halloween eventek alkalmával a küldetés befejezhető/folytatható.
Először is nézzük a két új termeszthető növényt, a Gülüszem-bokrot és a Vénusz légycsapót:
Mint írtuk már, ezek csak a fő farmterületen ültethetőek!
Megszerzésük módja: minden játékos kezdetnek kap belőle 5-5 darabot, hogy elkezdhesse a termelést, tehát ne adjátok be azonnal, mert nem lesz mit elültetnetek!
Akinek mégis elfogyna, az 2 óra hossza elteltével ismét megkapja az 5 darabot a hiányzó növényből, persze ehhez frissítenetek kell majd, esetleg ki-be lépni a játékba.
Mindkét növény adatai megegyeznek:
Érési idő: 2 óra (víz és trágya nélkül)
Tapasztalati pont: 12 (2x2-es területen számolva)
Természetesen, mint minden más növénynél az érési idő tovább csökkenthető szupertrágyával, illetve a hozam növelhető Kacsa Kata trágya segítségével, illetve a megehető lekvárok, péksütemények is a segítségünkre lehetnek.
A másik nagyon fontos játék elem, a felreppenő Csúf Csemege.
Mint minden ilyen jellegű ajándék, ez is aratáskor bukkan fel, de most csak és kizárólag a fő farmterületen!
Ezen kívül küldhettek egymásnak ajándékba a megszokott módon, az Ajándékozásnál a Szezonális fülre kattintva.
Valamint aki hiányt szenvedne benne és megteheti, hogy megvásárolja az a Gazdaboltban az alábbi árakon juthat hozzá:
1 Csúf csemege - 2 FA
50 Csúf csemege - 85 FA (15% kedvezmény)
150 Csúf csemege - 220 FA (27% kedvezmény)
375 Csúf csemege - 500 FA (33% kedvezmény)
Ezeken kívül szükségünk lesz még némi Koponyafára, de azt már ismeritek, és az eddig megszokott módon termeszthetitek továbbra is, hacsak nincs elég belőle a Pajtában a régebbi eventek maradékaként, tehát erre nem térünk ki külön.
Más halloweenes növény nem ültethető! Ez a 3 féle bekerül a sima növények közé, hagyományosan tudjátok elvetni és learatni őket.
Itt megtalálhatjátok a szintenkénti nyeremények részletes leírását.
Első szint: Vénusz légycsapó
Érési idő: 12 óra
Amit ad: 180 CSP
Második szint: Boszorkánykunyhó
Érési idő: 15 óra
Amit ad: 300 TP
Harmadik szint: Gülüszem-bokor
Érési idő: 13 óra
Amit ad: 170 TP
Negyedik szint: Halloween varjú
Érési idő: 14 óra
Amit ad: 220 TP
Halloween matrica
A gyűjtőalbumotokba kerül (posta épületből elérhető)
És természetesen a legszorgalmasabb gazdák jutalma a Halloween matricán kívül: a Denevértenyésztés lehetősége!
Farmeramamania -
benoken93 #11785 Aha értem!
De akkor hol lehet megkapni? -
hpelte #11784 gülüszemzselé vénusz légycsapójának lakomája (csak addig jeleníti meg hogy "lak" gondolom lakoma lehet) de se recept se semmi nincs hozzá -
benoken93 #11783 A golyószem és a valamilyen süti! De most látom , hogy a termékek közül eltűntek! De4 nem tudom , hogy miért! -
Gólya #11782 milyen termékre gondolsz?
-
#11781 Én még nem találkoztam vele. -
benoken93 #11780 Ápropó a 2 új terméket hol lehet megszerezni? -
#11779 A faq frissítve!
Gyorsan leraktam a maradék 2 denevérbarlangomat is:) -
Ironman2 #11778 Jó neked.Nem baj majd legközelebb hajtok a denevérbarlangra. -
#11777 Nem volt ott.
Most nem lesz Jack boltja.
Még jó,hogy van 200 denevérem:) -
Ironman2 #11776 Akkor leírom mégegyszer : A Guanógyár idáig is ott volt a fejlesztéseknél,vagy most rakták bele azt? És a denevérbarlangot csak Jack boltjában lehet majd kiváltani? -
#11775 Te tulajdonképpen miről beszélsz? -
Ironman2 #11774 Kell hozzá a denevérbarlang.Azt csak a kis halowennél lehet kiváltani,nem? -
Ironman2 #11773 Ez a Guanógyár most került bele a fejlesztésbe? Mert én kapásból ki is tudtam váltani -
#11772 Megint csak a rendes farmon lehet ültetni:(
Ráadásul a nyeremények sem egetrengetők. -
Ironman2 #11771 Meg a város is.áááááááááááááá.Király! -
Ironman2 #11770 De jó lett ez az éjszakai mező -
#11769 Az event elindult! -
#11768 Azért ez a kép brutál jól néz ki!
-
BestCompany67 #11767 szép napot:))
ok
-
#11766 Szia!
Csak egy kérés.Ha valakinek reagálsz a hozzászólására,akkor katt a válasz szövegre.Így átláthatóbb lesz a topik! -
BestCompany67 #11765 szép napot:))
kedves Gólya
köszönet a leírásért:))
-
BestCompany67 #11764 szép napot:))
én is teljes készenlétben vártam a 12 órát
(mind az 5 farmon úgy ültettem hogy pont kész legyen addigra minden)
de sajna késik egy kissé a borzongás...
remélem a végét is meghosszabítják
-
Gólya #11763 és itt a leírása a "halogén"-eventnek:D -
16sziszi #11762 Milyen jó h délutános vok... Fene a fülüket, akkor sikeres kezdést mindenkinek én meg meglesem este, de elötte elolvasom a tapasztalataitokat ;P -
hpelte #11761 ne légy telhetetlen -
Ancika24 #11760 Sziasztok szomszedokat keresek .KuruncziAnna a farm neve.
-
És akkor talán visszaállítják magyarra a gazdaköri feladatokat is -
hpelte #11758 Hátborzongató üdvözlet minden gazdának.
A Halloween event kezdés-ideje pár órát késik.
A várható kezdés-idő tehát ma 14:00 óra.
-
#11757 ok nem fontos, ha ronda az nem jó.
ez így nemrossz -
#11756 A helyzet az,hogy kipróbáltam és baromi ronda lett.
De majd csinálok egy teszt topikot a sajátba és ott megnézheted ha akarod és ott lehet próbálgatni is.