Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem bocs 1 db 1200 csp bocsi!

We will never forget! WTC

Szegényke! Elfelejtettem mondani , hogy délelõtt kb 1000 csp-étr adtak el a piacon 4 db rebarbara lekvárt! Megúsztam mert 2000 csp 1 db nem tévedek ugye? Javítsatok ki légyszi!

Googlen már néztem de semmit nem találtam hasznosnak itt valaki remélem mond valami hasznosat

xD

Sziasztok kérném nagyon szépen a segítségeteket mert én telórol szeretnék rendelni valamit a fam-ról de a teló azt irja hogy emeltdíjas sms-ek le vannak tiltva valaki segítene hogyan kellezekett engedélyezni légyszives <#rinya><#help>

xD

vótmá!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

megas
Ha még nem volt:

friendship

Jutalma 6 repülõs üzenet.

Don\'t worry, be HOPI!

tonyr
Nagyon szépen köszönöm !
grat a 3 milládhoz, nekem is lenne ennyi, csak 1,5m-t befektettem gyümölcsbe de nem akar felmenni az ára hogy eladjam... 😄
küzdök a pékséggel, elég jol haladok de csak a 300 só miatt 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

zmeor
almalekvár pl: 2642,5 CSP ért mehet ki

leszarom a konfigod...

Maximus4
Már amelyiket.Még így is karcsú szerintem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
nah Maxi,

módosították az árakat... egy 0-val megtoldották

leszarom a konfigod...

Szomszédhelyek elfogytak
köszi

2 szomszédhely kiadó!!!
75 -ös szintû vagyok.
Nevem: Ékszerteknõs
Aktív játékosokat várok, ha lehet 60as szint fölött.
Elõre is köszi.

A lekvárfõzõ felépítése könnyebb,mert a pékséghez 2körben 30 tojást kér pl. Szerintem,de utána mind1 is mert 1ik sem éri meg

Ready Player One

Maximus4
Teljesen mindegy.Mind a kettõhöz ugyanúgy kell vagy só vagy zselécukor ami aratáskor repül fel,szóval....

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lekvárfõzõ könnyebb,de egyébbként egyiksem jó

Ready Player One

SHADOWEYES7
Üdv mindenkinek.
Több napi meló után most értem haza és csak lesek mik történnek a farmon. 😊

Mit javasoltok mit érdemes építeni,lekvár fõzõt vagy pékséget?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Boldog szülinapot tonyr!

gratu a 3 misihez, ügyi vagy <#eljen>

zmeor
ezen én is felhánorodtam...

leszarom a konfigod...

Grat <#eljen>

Ready Player One

Totál nem éri meg.
Almalekvár is milyen olcsó már a piacon.
SZerintem én nem fogok vele foglalkozni mert idõt és pénzt is elvesz a játék többi részétõl.

Ready Player One

Maximus4
1 termény elkészítése kb. 2 perc.
Most 1 rebarbaralekvárért kaptam 20 TP-t😞

Maximus4
Közben meglett a 3. millióm 😊

Maximus4
Ráadásul baromi lassan lehet majd haladni,mert mindenhez kell só és zselécukor.De teljesen egyértelmû,hogy FA vásárlásra megy ki az egész.

bár nagyon új még a dolog, de nem véletlen, hogy egy ilyen termék sincs a piacon. én a só/cukor mennyiségét sokkalom egy kicsit
Maximus4
Igazad van.Ez engem is bosszant,hogy milyen keveset ér a piacon😞

zmeor
hát nem tudom
de nekem ez a iparváros eddig nem jön be... az ötlet jó lenne de ezzel az alapzselé meg alaptészta eléggé elcseszi..
a sót és zselécukrot megértem de a másik kettõ tök felesleges és "bonyolítja"

sokkal jobb lett volna ha odaírják mibõl mennyi kell és hozzá a x mennyiségû só/zselé aztán kalács..
meg ez a szintes is béna így....
pláne hogy aránytalanul kevés pénzt érnek a sütik-lekvárok...

bocs hogy már megint károgok de így érzem..<#shakehead>

leszarom a konfigod...

Maximus4
A szigeten is repkednek fel cuccok!

Nah igen most mindenki rendeli rendeli

Ready Player One

Alien69
Kivéve MOST, mert szarakodik a rendszar. <#falbav><#circling>

ha rákkantintasz a másikra akkor megtudod venni ha fizetsz érte 1.99 Eurot

Ready Player One

Kiválasztottam a pékséget amit jelenleg még nem tudok felépíteni mert nincs tehéntejem, mindegy közbe 1-1db-ot tudok venni ugy, hogy nemsokára meg lesz. A másikat csak akkor tudom meg venni ha a pékség fel épült? Mert a banknál nem találtam.
De akkor a megvásárlónak a BigPointhoz kéne fordulnia! Na mindeggy! Ne folyjunk bele ilyesmibe ez nem a mi dolgunk szerintem!

Nem csodálkoznák rajta ha nemsokára jönne a hír hogy a GOOGLE vagy a MICROSOFT felvásárolná a Farmeramat <#heureka><#buck>

Ready Player One

igen a FARMERAMA kitalálói fejlesztõi multimilliomosok. De tudnák kik azok mert GOOGLE-ban semmi nincs róluk pedig kivi vagyok nagyon

Ready Player One

tonyr
info arrol hogy mennyi mester-tp jár ha a fejlesztésbe adom be az elkészitett pékárut/lekvárt ?

tonyr
és ami még jo, h kaptam 300 sót a befizetésért... bár jobb lett volna 150 só + 150 zseléscukor 😊

zmeor
nem szóltam <#vigyor4><#vigyor4>

leszarom a konfigod...

zmeor
amugy csak egy gyors számítás..

500 ft ot sztem kb a gazdák 80%-a simán áldoz erre:

az 12 milliárd Huf

vagy ha tegyük fel csak a 40%

akkor is 6 milliárd

leszarom a konfigod...

zmeor
hogy az istenbe sikerült nektek nekem még mindig üzenetet dob

leszarom a konfigod...

tonyr
sikerült 😄 pár frissités után beadta 😊

Tanuljam ki mégegyszer a pékséget? ÁÁÁÁ<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

biztos a zsúfoltság miatt

ajjajj...reméljük, azért nem felejtõdik el...

én is próbáltam, de annyira lassan töltötte az oldalt, hogy inkább visszaléptem...majd holnap korán megnézem, hátha csökken addig a roham😊

Nálam meg azt irja ki hogy hiba lépett fel,ha rámegyek a lekvárfözõ helyére

bocs Maxi, de egy másik fórumon is olvasgatok és már az agyamra ment a sok siránkozó...<#kuss>

tonyr
na baze... visa-rol kitöltöttem az adataim, kiirja hogy jelenleg nem elérhetö ez a mmesteres csomag... na mondom nembaj... CSAKHOGY a pénzt meg levonta... na kiváncsi vagyok h késöbb megkapom-e a lekvárost...

bendekirálynak és benoken93-nak külön címezve: ctrl+shift+c és utána motherlode

(Ironman te most ne szólalj meg😄)

zmeor
amugy ez a térkép meg borzalom ahogy kinéz

leszarom a konfigod...

zmeor
én amugy úgy választottam elsõre mesterséget, hogy mibõl van nekem temérdek és olcsó.. és ezek a gyümölcsök..
amint látszik ebbõl a sütögetésbõl megélni nem lehet, inkább termelem ki a hozzávalókat a drága cuccokból..

lásd strucctojás a pékeknek..van belõle tarcsiba 250 db és már 1000 felett van az ára.. ha ezt a szakmát választottam volna akkor nem adhatnám el mert kéne nekem is... de így nem 😊))

ettõl függetlenül kiváltom a másik mesterséget is mert kell a gazdaköri feladat..

leszarom a konfigod...