23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • topi007
    van már valakinek mozija kérem jelezze-
  • Ironman2
    Milyen jó lenne már a szomszédokkal kereskedni.Ez bezzeg ne jut eszükbe!
  • Ironman2
    Vazze! Én meg már azt hittem hogy ilyenek lesznek a játékban.DDDD
  • topi007
  • zmeor
    nah eladtam szinte az összes max áros terményt.

egyből lett 7,5 millám :)
  • topi007
  • ToCsEk
    ha belegondolsz egyértelmű, hogy van különbség a szerverek között. nyilván más a kirakott áruk száma, ezért is változik :D
    nyilván most az jár jól akinek a szerverén sokan játszanak, sok termény megy piacra alacsony ár, de ez sem helytálló, mert ott is ugyan úgy 0 van csomó terményből :D

erről eszembe jut annó régen counter strikeba is bevezették ezt a rendszert :D érdekes volt mikor m4 meg ak47 12kba került :D
    képet is megtaláltam róla :D ez volt első nap mikor bevezették :D:D:D
  • zmeor
    mármint az után működik...
  • zmeor
    nah persze hogy akkor működik a dinamikus piac amikor eladtam a szaros tenyésztett állatokat...

buktam rajta így rendesen..

viszont az 1000 tojáson meg angórán meg most így dől a lé :D:D:D
  • Andrea770422
    Hát én sem tudom,nem jó ez így!! A tenyészállatoknál is hatalmas különbségek voltak a szerverek között. Az egyiken nem volt érdemes pulcsis barit a piacra dobni a másikon meg szinte nem is volt kínálat!!
  • Maximus4
    Na de ezt milyen jogon,vagy,hogy képzelik?Hiába bogarászom a hivatalost,nem találok erről semmit.
  • Andrea770422
    Ez így van már én is észrevettem!!!
  • Maximus4
    Amúgy ez barmi homályos.Különbség van a szerverek,piacok között max áron?Ha ez így van,akkor tényleg takarodjanak!
  • ToCsEk
    nála is változott :D

töklekvár 9400volt régen most 12,7k nál jár :D:D
  • Maximus4
    Ezt sem értem.Van akinél 706 a tojás,nálam 692.
  • Andrea770422
  • Maximus4
    Frissítsetek!Már dinamikus lett a piac,a tojás pl. 692!
  • Maximus4
    Van akinél működik a dinamikus dolog.Nálam is csak félig:)
    A tojás alapára 300,+75% 525.Egy ember felrakta 593-ért!
    Nálam ha nincs a piacon,akkor 395 alapárat ajánl föl,de a max akkor is csak 525,nem igazán értem.
  • Maximus4
    Idéznék egy hozzászólást a hivatalosból:P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rohadás jöjjön rátok.Nagy rakás fos ez az új piac!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kinézete mindenképp változott.
  • ToCsEk
    A maximális ár még nem dinamikus.

akkor mi változott? SEMMI

fck yeah bp love
  • Maximus4
    Üdvözlet Gazdatársak!

Jelen pillanatban a következő Piaci hibák ismertek (és állnak javítás alatt):

Egyes felhasználók olyan Bahama szigeti termékeket is meg tudnak venni, amelyekhez nincs megfelelő szintjük.

Nem minden tétel található meg a választékban.

A maximális ár még nem dinamikus.

• 16sziszi
    Megnyugtatlak topi nálam sincs mozi és barátnőmnél sincs, szal türelem. Érdekes msot h átáll a piac fejreállt nálam és van midnenhol más odanemillő pl növényeknél lajhár, sőt LICSI meg PAPAJA is pedig nincs a szintem közelébe a licsi, persze senki se tesz fel licsit :D
  • topi007
    oké maxi várunk türelemmel
  • ToCsEk
    mikortól indul be a dinamikus ár?
    pl ha nincs piacon akkor elkezd folyamatosan nőni?
    kiváncsí leszek én erre, ráállok töklekvár árára, semmit nem változott még.
  • Maximus4
    Írj a supportnak!
  • Maximus4
    Nem vagy te loser.Szerintem végigmennek a szervereken,a tiéd biztos később kerül sorra.Türelem.
  • topi007
    köszi nagyon jol néz ki mindenkinek bejött ez a mozis vagy csak én vagyok 1 loser........
  • lalabirtokos
    Eltünt a terményeim közül sok dolog.Már nem annyi van mint amivel zártam tegnap délelőtt.
    Mi van ilyenkor? Ja és nem volt kirakva piacra !
  • Maximus4
    Ezen jót nevettem:)Mitől lennék én bennfentes?Ugyanolyan mezei játékos vagyok mint más:)

3 közül választhatsz,mit kérsz cserébe ha megnézel egy videót.

• topi007
    maxi te bentfentes vagy nagyon mert nekem 1 farmomon sincs mozi és amugy mi megy a moziba köszi a választ
  • Maximus4
    Biztos,hogy nem bug.Mind a két farmomon ott van és egy szerveren vagyok mind a kettővel.
  • zmeor
    jah meg amiből nincs piacon azt nem is látod... ez is mekkora szar már
  • zmeor
    annyira gagyi ez a piac így hogy semmit nem látni át benne.. minek ekkora kép neki, aminek a fele ráadásul üres.
    egyedül a max áron gomb a jó újítás a többi egy kalap szar.

ja és azt is mondták hogy azon termékek amikből kevés van annak az ára magasabb lesz.. hát a lófaszt, ugyanannyi maradt
  • hpelte
    sztem is csak vmi bug
  • gettobuxa
    tegnap még nekem is volt mozim, ma már nincsen. nem lehet, hogy beragadt vmi a rendszerben, és azt hiszi, hogy angolországból írsz? (a sok ip buzergálás miatt)
    tegnap a farmaranyat is néztem, hogy mennyiért lehetne szupertápot venni, de az árat fontban írta, és az sms szám sem magyar volt
  • newlmatch
    köszi:)
  • hpelte
    a piaci rendszer átalakulása nevü hely az aktuális megbeszélések témánál
    közben:

Üdvözlet:
    Köszönjük a rengeteg meggondolatlan és nem megfelelően megfogalmazott hozzászólást.

A piaci rendszer reformja szükségessé vált. Ahogyan korábban is, most is folyamatosan továbbítjuk a gazdák reakcióit az új dolgokkal kapcsolatosan.

Véleményeteket nyugodtan írjátok le, de hangsúlyozom nem mindegy, miylen módon teszitek azt.

A topic újra nyitva.
  • newlmatch
    ezt hol látod?
  • Gólya #13637
    ez is igaz
    de eddig sem láthattunk mindent egyszerre a növényekből - nem fért el, csak kb. fele, a másik feléhez gurulni kellett
  • Balázs 17
    de én még mindig nem értem, hogy fog működni a piac