23542
-
topi007 #13675 van már valakinek mozija kérem jelezze- -
Ironman2 #13674 Milyen jó lenne már a szomszédokkal kereskedni.Ez bezzeg ne jut eszükbe! -
Ironman2 #13673 Vazze! Én meg már azt hittem hogy ilyenek lesznek a játékban.DDDD -
topi007 #13672 van már valakinek mozija kérem jelezze- -
#13671 nah eladtam szinte az összes max áros terményt.
egyből lett 7,5 millám :) -
topi007 #13670 van már valakinek mozija kérem jelezze- -
#13669 ha belegondolsz egyértelmű, hogy van különbség a szerverek között. nyilván más a kirakott áruk száma, ezért is változik :D
nyilván most az jár jól akinek a szerverén sokan játszanak, sok termény megy piacra alacsony ár, de ez sem helytálló, mert ott is ugyan úgy 0 van csomó terményből :D
erről eszembe jut annó régen counter strikeba is bevezették ezt a rendszert :D érdekes volt mikor m4 meg ak47 12kba került :D
képet is megtaláltam róla :D ez volt első nap mikor bevezették :D:D:D
-
#13668 mármint az után működik... -
#13667 nah persze hogy akkor működik a dinamikus piac amikor eladtam a szaros tenyésztett állatokat...
buktam rajta így rendesen..
viszont az 1000 tojáson meg angórán meg most így dől a lé :D:D:D -
Andrea770422 #13666 Hát én sem tudom,nem jó ez így!! A tenyészállatoknál is hatalmas különbségek voltak a szerverek között. Az egyiken nem volt érdemes pulcsis barit a piacra dobni a másikon meg szinte nem is volt kínálat!! -
#13665 Na de ezt milyen jogon,vagy,hogy képzelik?Hiába bogarászom a hivatalost,nem találok erről semmit. -
Andrea770422 #13664 Ez így van már én is észrevettem!!! -
#13663 Amúgy ez barmi homályos.Különbség van a szerverek,piacok között max áron?Ha ez így van,akkor tényleg takarodjanak! -
#13662 nála is változott :D
töklekvár 9400volt régen most 12,7k nál jár :D:D -
#13661 Ezt sem értem.Van akinél 706 a tojás,nálam 692. -
Andrea770422 #13660 -
#13659 Frissítsetek!Már dinamikus lett a piac,a tojás pl. 692! -
#13658 Van akinél működik a dinamikus dolog.Nálam is csak félig:)
A tojás alapára 300,+75% 525.Egy ember felrakta 593-ért!
Nálam ha nincs a piacon,akkor 395 alapárat ajánl föl,de a max akkor is csak 525,nem igazán értem. -
#13657 Idéznék egy hozzászólást a hivatalosból:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rohadás jöjjön rátok.Nagy rakás fos ez az új piac!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kinézete mindenképp változott. -
#13656 A maximális ár még nem dinamikus.
akkor mi változott? SEMMI
fck yeah bp love -
#13655 Üdvözlet Gazdatársak!
Jelen pillanatban a következő Piaci hibák ismertek (és állnak javítás alatt):
Egyes felhasználók olyan Bahama szigeti termékeket is meg tudnak venni, amelyekhez nincs megfelelő szintjük.
Nem minden tétel található meg a választékban.
A maximális ár még nem dinamikus.
-
16sziszi #13654 Megnyugtatlak topi nálam sincs mozi és barátnőmnél sincs, szal türelem. Érdekes msot h átáll a piac fejreállt nálam és van midnenhol más odanemillő pl növényeknél lajhár, sőt LICSI meg PAPAJA is pedig nincs a szintem közelébe a licsi, persze senki se tesz fel licsit :D -
topi007 #13653 oké maxi várunk türelemmel -
#13652 mikortól indul be a dinamikus ár?
pl ha nincs piacon akkor elkezd folyamatosan nőni?
kiváncsí leszek én erre, ráállok töklekvár árára, semmit nem változott még. -
#13651 Írj a supportnak! -
#13650 Nem vagy te loser.Szerintem végigmennek a szervereken,a tiéd biztos később kerül sorra.Türelem. -
topi007 #13649 köszi nagyon jol néz ki mindenkinek bejött ez a mozis vagy csak én vagyok 1 loser........ -
lalabirtokos #13648 Eltünt a terményeim közül sok dolog.Már nem annyi van mint amivel zártam tegnap délelőtt.
Mi van ilyenkor? Ja és nem volt kirakva piacra ! -
#13647 Ezen jót nevettem:)Mitől lennék én bennfentes?Ugyanolyan mezei játékos vagyok mint más:)
3 közül választhatsz,mit kérsz cserébe ha megnézel egy videót.
-
topi007 #13646 maxi te bentfentes vagy nagyon mert nekem 1 farmomon sincs mozi és amugy mi megy a moziba köszi a választ -
#13645 Biztos,hogy nem bug.Mind a két farmomon ott van és egy szerveren vagyok mind a kettővel. -
#13644 jah meg amiből nincs piacon azt nem is látod... ez is mekkora szar már -
#13643 annyira gagyi ez a piac így hogy semmit nem látni át benne.. minek ekkora kép neki, aminek a fele ráadásul üres.
egyedül a max áron gomb a jó újítás a többi egy kalap szar.
ja és azt is mondták hogy azon termékek amikből kevés van annak az ára magasabb lesz.. hát a lófaszt, ugyanannyi maradt -
hpelte #13642 sztem is csak vmi bug -
gettobuxa #13641 tegnap még nekem is volt mozim, ma már nincsen. nem lehet, hogy beragadt vmi a rendszerben, és azt hiszi, hogy angolországból írsz? (a sok ip buzergálás miatt)
tegnap a farmaranyat is néztem, hogy mennyiért lehetne szupertápot venni, de az árat fontban írta, és az sms szám sem magyar volt -
#13640 köszi:) -
hpelte #13639 a piaci rendszer átalakulása nevü hely az aktuális megbeszélések témánál
közben:
Üdvözlet:
Köszönjük a rengeteg meggondolatlan és nem megfelelően megfogalmazott hozzászólást.
A piaci rendszer reformja szükségessé vált. Ahogyan korábban is, most is folyamatosan továbbítjuk a gazdák reakcióit az új dolgokkal kapcsolatosan.
Véleményeteket nyugodtan írjátok le, de hangsúlyozom nem mindegy, miylen módon teszitek azt.
A topic újra nyitva. -
#13638 ezt hol látod? -
Gólya #13637 ez is igaz
de eddig sem láthattunk mindent egyszerre a növényekből - nem fért el, csak kb. fele, a másik feléhez gurulni kellett -
Balázs 17 #13636 de én még mindig nem értem, hogy fog működni a piac