Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hozzáadja de nem rögtön, várjál pár másodpercet és utána nézd meg
SHADOWEYES7
még mindíg nem mûködik a boldog fa nap....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Az elsõ kettõvel egyetértek,a harmadik....hát,ha összejön amire már 1 éve várok akkor nekem fognak nyalni,amit amúgy ki nem állhatok😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
De nem így van? 😄

Maximus4
Meg az az aláírás!Tapasztalat? <#hehe>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nálam még mindig nem adja fákra az 5szörös tpt. <#conf>

SHADOWEYES7
<#puszis>

NA ezt meglesem!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Adj' Isten gazdák!
A mai boldog fa nap keretén belül, minden fa betakarításakor ötszörös tapasztalatpont jár.
Ez az ötszörös tapasztalatpont minden esetben megérkezik, azonban egy grafikai megjelenítési hiba miatt sok gazda úgy gondolja, elesett a bónusztól.
Azok a gazdák, akik munkások segítségével szedik be fáikat, a felbukkanó buborékban a jelenleg helyes, tehát ötszörös tapasztalatpontot látják.
Azok a gazdák azonban akik manuálisan szedik be fáikat, a buborékban a normál tp értéket láthatják.
Az ötszörös tp ebben az esetben is maradéktalanul jóváírásra kerül, nem kell aggódnotok.
Ellenõrizzétek bátran Ti is a szintjelzõnél úgy, hogy egeretekkel a szintjelzõre álltok és a szövegbuborékban láthatjátok a tp értékeitek növekedését.
A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértõ türelmeteket.

a Farmerama csapata
SHADOWEYES7
Ma boldog fák napja van 5x szoróval de nekem még az alapot adja mindíg! fuck BP...

Gyerekek,bocsi hogy nem követem végig mostanában a topikot,nem volt valami ajándékkód a napokban? Nem akarok visszaolvasni annyit.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezt nem tudtam, hogy lehet, ebben az esetben késleltetéssel és elrejtéssel valóban okés!<#worship>

Be yourself, no matter what they say...

newlmatch
ja-ja, megtévesztett a kép. Nekem is az asztalon van.

Maximus4
Én állítottam a késleltetésen,így ha fölviszem az egeret,eltelik jó pár másodperc mire megjelenik,és addig nyugodtan tudok a böngészõvel bohóckodni😊

Farm fórumhoz off, de: az a baja ennek a proginak, hogy fent a böngészõ füleket zavarja, jobb oldalt a csúszkát/görgetõsávot, lent a tálcára aktuálisan megnyitott programokat, így csak baloldalt jó szerintem, de néha ott is jobb volna ha áttetszõ volna.<#papakacsint>

Maximus4
De ez nem is a tálcára való.Nekem fönnt van.Az asztalom és a tálca tök üres😊

newlmatch
Ok, a denevérre meglett a válasz...

newlmatch
Sziasztok😊 nekem/nekünk is van, imádjuk😊 Bár nekem nem a tálcán van, hanem az asztalon. simán, XP-re töltöttem le....természetesen vistás utánzat, de ki nem ...-ja le 😄
-------------------------------------------------
Amúgy meg . . állnánk neki a színes denevérólaknak, de nem jutunk albínóó denevérhez, mert a kéjlakban nem tudunk denevért tenyészteeni. Tudja valaki, hogy miért?

Maximus4
Ez.Évek óta használom.

SHADOWEYES7
Az mi? 😄

Maximus4
Rocketdock rlz!😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok warezolni,de mégis.Látom már van mozi,és farmaranyért lehet nézni filmeket rajta.Valahogy nem lehet máshogyan megnézni azokat?

Kedvenceim.DDDD
Ne mond hogy te a start menübõl indítasz mindent?

Alien69
Alma??? Az a legszarabb. Ad 10 pontot, nebazd. Mindig a legtöbb TP-t adóval KELL foglalkozni. <#vigyor> Persze lehet/kell tartani pár alma-dió-körte stb fát, hogy legyen, de mi a fenének több tízezer alma, abból elégséges 1-2000, oszt csókolom. <#zavart1> Ha van beadós terményes feladat, oda is az alma a legszarabb. Idõben sem annyira gazdaságos, még ha mind XL, vagy XXL, akkor sem. <#nemtudom><#wilting>

jackoneill90
Látom te is sok fával fogalkozol. Milyen fák ezek? Csak ez az egy földed van beültetve? Én almát tertmesztek, és minden földemen csak az volt a múlthétig, de ha vége van ennek a macskásnak újra beültetek almával. 😄

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ToCsEk
következõ eventnek a lengyel függetlenség napja lesz a témája
mufan34 írta fórumon:

"Elõre szólok,az én fordításom ne vegyétek készpénznek,mert amatõr szinten tudok lengyelül...

Szóval a szöveg:

1. Egy ember érkezett a postára és titokzatos csomagot nyújt át az õt nézõknek.A csomagban szegfûszeg és egy meghívó van a lengyel függetlenség napjára.Ez a nap egy szép és változatos szokás.A bölcs enber potenciális vásárlóként igénybe veszi a gazdák legújabb terméseit,így gyorsabban kezdõthet az utazás.

2. Induljon hát az utazás.Az elsõ megálló:Krakkó!Egy a Wawel vár körüli sikeres belvárosi séta után mindenki elfárad és eszik némi ropogtatnivalót.Nézd ezt a gyönyörû éjszakai látványt a lepkékkel és szentjánosbogarakkal!

3. Ez a zakopenai "Magas Tátra".A csendes út során nézd ezt az idilli tájat és a felhõket az égen...nem emlékeztetnek téged bárányokra?

4.Késõbb a többi hely is felkészült a felhajtásra.gyere a fõvárosba,Varsóba!A helybéliek már várnak a vár téren,hogy pótold az áruikat.Menj csak oda hozzájuk és sok kedves emberrel találkozhatsz.

5.AZ utolsó megálló:Krakonosze.Csodálatos kilátás nyilik a ¦nie¿kê-re(angolul Snow White,azaz fehér hó),az ember lélegzete is eláll.Mi van a másik oldalon?Ott Liczyrzepa van.De vigyázz,ismerve az õ hangulatát...Adj neki pár terméket és biztosan hálás lesz.

Ezek alapján lehet,hogy félig "lomizós" event lesz:leapasztja a termék és még megmaradt termény tartalékainkat?"

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zmeor
sims 3 is befigyel 😄

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
😄DDDDDDddd!

Maximus4
Az a sok szar ikon a tálcán :ASD?::SDAD?S <#banplz>

zmeor
struccfa xD

leszarom a konfigod...

bölcs tölgy
D

zmeor
meg a barack

leszarom a konfigod...

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! A bájitalfa! 😄

We will never forget! WTC

Na melyik a kakukktojás?

meg ugyebár csillag ügyileg... lassan kéne pár új ág a fára, mert már küldeném a felesleges csillagokat a szomszédoknak, ha lehetne 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

A kihívás részét tekintve valóban gyér volt,de TP és CSP tekintetében szerintem kvajó event volt sztem.

Ready Player One

hááát...sztem túlzás a qrvajó jelzõ...gyakorlatilag semmi kihívás nem volt benne
nem attól jó egy event, hogy tart egy hétig, de két nap alatt le lehet zavarni...
(csak saját vélemény)

Maximus a mili27-en BAHAMAKON 18-as lettem-

Ez az event kvajó! Már minden megvan csinálva <#buck><#crazya>

Ready Player One

Maximus4
<#eljen><#taps><#worship>

Megvan a 2. milla csp-m is!<#taps><#taps>

megnyertem a fõnyereményt: 1x kalapács<#eljen><#wow3>
zmeor
én éjfél után fejezem be, ahogy tudok venni még 100 rebarbarát 😊)

leszarom a konfigod...

Én is befejeztem. 😊

Szintén!<#taps><#banplz>

Maximus4
Event befejezve😊

szép napot😊)

két titokzatos csemetébõl végre valami normális lett😊)
1 db ringlófa & 1 db szivárványfa
a többi 3 még titok remélem hasonlóan szerencsém lesz
mindekinek sok szerencsét😊)
szép napot😊)
plusz 5 pörgetés hurrá
trágya
tyúk
nyul
kacsakata
tp
és ez a sok remek ajándék mind az 5 farmon ismétlõdik 😊)
na szuper volt
25 trópusi víz
15 víz
4x kacsakata
2x juh
2x tyúk

ez is megérte