23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • lalabirtokos
    Nagyon megköszönöm ha elküldöd.
  • Maximus4
    Ok:)
    Várom a véleményt:)
  • hpelte
    én is megnézném az oktatófilmet
  • Maximus4
    Tudom én azt:)
    Sokat ne várjatok a videótól,a lényeg a menete az egésznek és nem egy tuti ajánlat:)
  • zmeor
    nem is azért mondtam, hogy gúnyolódjak, csak azért mert már szereztél pár ezret belőle :)
  • Maximus4
    Rendben,de majd visszajelzést kérnék,hogy érthető-e vagy ilyesmi:)

Ja és nem vagyok mester,csak segíteni akarok másoknak és így szerintem egyszerűbb mint pm-be elmagyarázni:)
  • zmeor
    nekem jöhet!

bár már sikerült szereznem végül kb 200-t de azért megnézném a MESTER hogy csinálja :P :D
  • Maximus4
    Ha valakit érdekel még a FA szerzés és nem boldogul a leírással,csináltam egy videót,amin bemutatom,hogy is működik az egész.Elküldöm a linket PM-be akinek kell!
  • szjuca
    Hihi. A térképen ott vagyok, csak egy másik dimenzióban lebegek. =)
  • Gólya #14307
    már azt hittem, lementél a térképről:D
  • szjuca
    Sziasztoooook! Szeptember óta végre van 1 szabadnapom.
  • Gólya #14305
    feltűnt...és mivel megfulladnék, ha nem fűznék hozzá megjegyzést, ezért írtam:D:D:D:D
    senkinek nem állnak a hátánál stukkert szegezve rá, hogy márpedig játsszon valamivel is
    de hát van, akinek semmi se jó:)
  • Maximus4
    Nem tűnt még fel,hogy örök elégedetlen?
  • Gólya #14303

a segédeken szoktam ilyeneket pörgetni...ma is az egyiken egy aranylevelű fát pl.:)
  • Gólya #14302
    komolyan meglepődök sokszor, mennyire nem toleránsak, empatikusak az emberek...

a másik, hogy mennyire nem lehet a kedvükre tenni...kb. a "ha van sapka, ha nincs sapka" esete

akinek nem tetszik, ne játsszon

(tudom, én meg ne jöjjek ide...)
  • grebber
    3.-ai ajándék a mai után akár lehetne az is hogy 1000FA-ért cserébe kapunk valamit!
    Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.
    Szar eventek ,egyre bugosabb játék és még pofátlanok is!
  • Ironman2
  • Ironman2
    Sok kisgyerek azért örül neki,ne legyetek már ilyenek
  • ATIKA5
    Még 2-szer néztem meg h most mi van én vagyok álmos és rosszul látok vagy tényleg ez az ajándék jó humorérzékük van a BP-seknek
  • ATIKA5
    Ezt komolyan gondolták?
  • zmeor
    nah bazzeg ha megnézitek a mai ajándékot hülyét kaptok!
  • Balázs 17
    érdekes a mai ajándék
  • hpelte
    Üdv Farmerek!

Ha nem lett volna mindenki számára egyértelmű, akkor szeretnénk tisztázni a kód beválthatóságának feltételeit: az ajándékkódok beváltására csak egy szűk időkeret áll a rendelkezésetekre.

A mai kód ma éjfélig váltható be. (2011.12.01, 23:59:59)

Ez más napokon is hasonlóan fog működni, amikor az ajándékkód által valamit kapunk a farmunkra.

A Farmerama csapata
    láttátok, hogy szezonális ajándékküldésnél vannak újak?
  • Slimdave
    Akkor az sem vígasztal, hogy 100 szentjanit adok el 11ezerért darabját?
  • Maximus4
    De,sokszor nem is csinálom:D
    Igazándiból a sziget miatt vettem csak,a többi nem nagyon érdekel.
  • zmeor
    Maxi téged nem idegesít, hogy végig kell menni minden földterületen a baglyokat megnyomogatni mielőtt elkezdesz aratni? :D
  • zmeor
  • matrixlife
    de legalább nem bedobálos pár csillagért. kár hogy nincs szentjancsi ólam kénytelen voltam venni. jó drágán. :( még délbe akkor nem volt olyan drága mint most nem baj legalább maxi és GM-farmer kaszált. :)
  • zmeor
    jó szar ez az event.

még jutalomban se ad jóformán semmit...
  • zmeor
    én 39- et :)
  • Maximus4
    Most adtam el 15 szentjánost 123 ezerért:D
  • Maximus4
    Köszi!
  • 16sziszi
    Hellósztok!

Tessék parancsolni, reggeli kezdésnek:

UK IP: 31.222.165.171:80

SponsorPay

TopFox - HDTV, PS3 Slim and L.A.Noire
    Reward: 19 Bigpoints
  • Gólya #14282
    a Kata-trágyát még nem is említettem...

tudod, szerintem egyikünk sem ül a játék előtt egész nap (bár biztosat csak a magam nevében tudok mondani), de megoldható minden
    ha meg nem, akkor így jártunk - ez játék, kikapcsolódásra, szórakozásra van, hajtásra ott az élet
  • Gólya #14281
    én sem ragasztom ide magam egész napra...

számoltam egyet...
    egyik farmomon van össz. 99 2x2-es földterület - ez alapesetben egy kör vetéssel ad 396 db növényt (elvetsz egyet és beérik 5)
    a hérics (amiből a legtöbb kell: 5500 db) alapban 3 órás - ezt 14 kör vetéssel megcsinálhatod, az 42 óra
    ha vizezed és trágyázod, azt hiszem fél órával kevesebb az ideje
    a karfiolból kevesebb kell, bár annak az érési ideje hosszabb
    de pl. nekem a szigeten "brutál " földem van, amin ugyan háromszor hosszabb a termésidő (viszont ugyanúgy vizezhető, trágyázható), háromszor több vetőmag kell rá, de háromszor annyi a termés is
    szóval szerintem nem lehetetlen küldetés...

ja és ha felszedném az ólakat, akkor jóval több lenne a beültethető terület
    plusz még ami eszembe jutott: ha az aratás előtt eszel töklekvárt, eggyel több az aratható termény száma
    ha van vagy tudsz venni répás-almás csatnit (qrva drága, de nem lehetetlen), akkor +2 az aratható termés
    a csatni 18 órán keresztül hat, a tökleki 4 órán át
    ha mondjuk eszel egy csatnit meg egy töklekvárt, akkor az idő adódik össze és 22 órán keresztül tudsz kettővel több termést aratni
  • matrixlife
    Én vettem 30 szentjánosbogarat és elkeztem ültetgetni a cuccokat.Ha szupermezőre teszel héricset akkor azzal tudsz gyűjtögetni. Én se vagyok időmilliomos de megpróbálom az eventet. Felszedtem mindent csak mezőim vannak. Kell 5500 hérics 4075 karfiol. Ameddig eljutsz , eljutsz. Én így gondolkozom. Kezd el. Mit veszíthetsz?
  • grebber
    Nem ülök all of the time a gép előtt, és nincs 10000000000 szupertrágyám.A viz meg sima trágya + nomrális idő mocskos mod kevés.
  • Gólya #14278
    miért vagy ilyen negatív? meg se próbálod? meg lehet csinálni
  • grebber
    Megint ilyen ültetős fos akkor ezt sem lehet befejezni :(