23542
-
#14436 -
#14435 Ennél figyelni kell az emailt.Majd holnap fogsz kapni egyet,és az emailbe lesz egy vékony szürke szöveg,ami elvisz egy tesztre.Kitöltöd és imádkozol,hogy megkapd érte:)
Minden toluna-s ilyen. -
Toluna - Umfrage
Teile deine Meinung über Produkte und Dienste und werde für deine Zeit belohnt
Free Registriere dich mit korrekten Daten, bestätige deine E-Mail und nimm an einer Umfrage teil. Umfragen unter "Ihre Interessen" werden nicht berücksichtigt. Du wirst nur belohnt wenn du nach der Registrierung eine Umfrage aus der Kategorie "Ihre Umfragen" beendest. (Farmarany in about 2 hours)
Ennél jutottam a legtovább.Regeltem kaptam mailt aktiváltam csak nemtudom hogyan tovább :( 95 fa lenne pedig -
hpelte #14433 10-ből egy karánycsonyfa se let.... -
Balázs 17 #14432 wááá de én megkaptam:D
70 Farmarany+ a 100%tábla, pedig ezt úgy csináltam meg, hogy beírtam a címet és nyitva hagytam a játékot, mert nem töltötte be a bank
belga ip-vel az egyik toluna adta a 70 farmaranyat amúgy :D (ip címet sajna nem tudom már) -
Balázs 17 #14431 :OOOOOOO -
#14430 Nagyon durva,hogy 100 trágya 20 ezerbe kerül:( -
#14429 Akinek általában valóban szüksége is lenne FA-ra annak sosem müködik :(
El kell fogadni.Vannak a kiválasztottak és mi akiknek nem müködik! -
Balázs 17 #14428 kösz, elvileg csináltam most egy belgát, eddig kb háromszor próbáltam, de még egyikért se kaptam semmit:D
most maxi 100%os tábláját próbálnám ,de azt írja, hogy technikai probléma lépett fel.... :S
mitől függ, hogy valakinél jó valakinél meg nem? :S (chrome) -
Ironman2 #14427 Igen -
Balázs 17 #14426 ha megcsináltam egy farmaranyas cuccot mondjuk olaszul, de visszaváltottam magyarra attól még megkapom? -
Ironman2 #14425 Vettem is 13-at rögtön.DDDDD -
Ironman2 #14424 Hoppá! Megint van titokzatos csemete? -
ATIKA5 #14423 Akk várok azért köszi a választ :) -
Ironman2 #14422 1350 tp-t ad a mézes süti,most néztem -
Ironman2 #14421 Húúúú.Maxi.Ez nagyon jó.Gorillamailen keresztül megjött minden arany.DDD -
Ironman2 #14420 Azért ez jó gyors proxy -
Ironman2 #14419 Ennyi fahéjat! -
#14418 Akinek csak a 100%-os táblára van szüksége:
79.143.176.157 8080
Sima reg. + visszaigazolás és egy-két ajánlat elfogadása,rögtön adja. -
#14417 Soha ahhoz nem kéne vásárolni szupertrágyát meg anyámkinját.Meg nekik nem az a cél mindenki mindig megcsinálja a feladatokat! -
Balázs 17 #14416 mikor lesz már olyan event amikor a gyümölcsökből kell 500+800db, nem pedig a növényekből -
#14415 Sajnos nem tudom,de szerintem később majd biztos tudsz. -
ATIKA5 #14414 Azt lehet tudni h onnan nem is fogok majd tudni szerezni többet vagy csak ilyen átmeneti? -
#14413 Hát ez nekem kurvársul nem jön össze ezer órás kérdőiveket töltök azt a végén benyögi
We’re sorry… although we try to have surveys available for everyone, we don’t have one that matches you today.
De ez már a 5. ilyen csak más szöveget lök a végén! -
#14412 Nem!Oda bármilyen email-t beírhatsz,de mint a banner alatt le van írva,érdemes csinálni egy újat.Nekem már van vagy 10 csak erre a célra:)
#14410:lehet,hogy ki vagy tiltva onnan,sajnos előfordul az ilyen. -
#14411 Na ennél az ingyen fa szerzésnél a megadott email cimnél azt irtad maximus aká[email protected].
Oda nem azt kéne amivel a farmeramara regeltél? Mert máskülönben mi alapján adná a fa-t? -
ATIKA5 #14410 Sziasztok azt szeretném megkérdezni miért van az h bármelyik ország ip-jére átváltok rákattintok a sponsorra és nem hoz be semmit? -
Gólya #14409 Mikulás-event hozzávalók, jutalmak:
-
Ironman2 #14408 Gyere majd te is a topikomba,mindjárt beengedlek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305978466
Jó kis társaság van ott amúgy nappal.DDD -
Ironman2 #14407 Szevasz! Végre valaki fent van ilyenkor! Nem ad semmit csak tp-t a pékséghez -
#14406 mit ad amúgy? én lekváros vagyok
-
Ironman2 #14405 Szart se ér
Amúgy hol van belőle a méz? -
16sziszi #14404 Mézes keksz recept :O -
#14403 nah kiváncsi vagyok mivel szúrják ki a szemünket 3.-án -
#14402 karácsony, mikulás
itt van minden :D, fahéj, matrica, mikulásmaci, nah meg amiről magyarok kussolank szokás szeirint :D 2 új recept -
Slimdave #14401 Megvan a 4 millám!! -
#14400 Akkor nem rakok vissza ólat.
A mostanihoz már csak karfiol kell. -
benoken93 #14399 Már bocsánat! De event - event hátán azért ez már sok szerintem! -
hpelte #14398 Üdv Farmerek!
Közeledvén a karácsonyhoz a farm már téli hangulatot áraszt. Ezt szeretnék fokozni azzal, hogy megemlékezünk a Mikulásról egy rövid event keretében.
Az esemény várhatóan december ötödikén, dél körül fog kezdődni, és december kilencedikén ér véget. A jutalmak között két különlegesség fog szerepelni: egymásra rakható (fejleszthető) mikulásmacik, és egy szép matrica.
Az esemény során egy új növényre is szükségünk lesz, a fahéjra.
Szokás szerint mindenki meg fogja kapni a kezdő vetőmagmennyiséget belőle, és ha valaki nem bánt vele elég óvatosan, akkor a rendszertől körülbelül 6 óránként kap 5 magot, hogy újra tudja kezdeni a termelést.
Figyelem! Az eseményt követően a fahéj a játékban marad, de csak a Bahamarama szigeten lesz termeszthető.
Vidám karácsonyi időszakot kívánunk a Farmerama -ban!
A Farmerama csapata -
hpelte #14397 a másik farmomon se látom, de viszont van egy csomo amit a nagy farmon nincs mert már megcsináltam