23542
-
#14556 Ha nincs lenn ólad és ha időd engedi,akkor 2 nappal előbb is befejezheted akár. -
#14555 Ez sem lesz befejezve szokás szerint! -
#14554 Még jó,hogy ez 30 perccel kevesebb:)
Szupertrágyával, trágyával, és locsolva: 1:31 óra -
hpelte #14553 mikulás gyik itt -
hpelte #14552 én reggel tettem tele eperrel mindent, még másfél óráig pihi utána jöhet a fahéj -
#14551 Én meg gondoltam délig,mivel arról volt szó,ültetek kicsiket a 36 órás munkásokkal,és látom már ott van a fahéj:)Salátalocsolás bejátszott:) -
hpelte #14550 még ki se hevertem az előzőt -
#14549 Elindult az event,de a szigeten nem lehet ültetni:( -
Gólya #14548 én is úgy tippelem, hogy karácsony előtt mindenképpen lesz egy
ráadásul úgy lenne jó, mint a múltkor...mármint hogy ne kelljen még fizetni érte...a kisfarmjaimon nem nagyon van FA, elvertem titozatosságokra -
gargajoke #14547 Én is így gondolom !!
Jó lenne már !!! -
hpelte #14546 szerintem karáncsony körül lesz, de ez csak az én véleményem -
gargajoke #14545 Tudja valaki mikor lesz kb. csere-bere mini event ??? -
hpelte #14544 Üdvözlet Gazdák!
Az adventi naptárban, a mai nap nyereménye nem a Mézes keksz receptje, hiszen azt már kiválthattátok korábban. A mai napon a
Marcipán receptje
az ajándék, amelyet a Lekvárfőző üzem 2. szintjétől érhettek el.
Az elírásért elnézéseteket kérjük, remélhetőleg mihamarabb javításra kerül.
A recepthez szükségetek van fahéjra, ami a mai napon válik elérhetővé a Mikulás megérkezésével. Amíg nem lesz elérhető a játékban, addig a neve sajnos nem jelenik meg helyesen (mlf.cinnamon), illetve megvásárlására sincs lehetőségetek.
a FARMERAMA csapata
__________________ -
hpelte #14543 mindjárt megy egy privát üzenet, csere ügyben -
#14542 Felhívom a figyelmet Balázs listájára,jó boltot lehet vele csinálni -
Balázs 17 #14541 neked nagyon nincs szerencséd -
#14540 Tegnapi pár ingyen fa-ból vásárolt 7 csemete nagyon nem érte meg.1 db karácsonyfa van ami "új" a többi rakás f.s :( -
Gólya #14539 eszembe se jutott először, hogy amit a naptárban ír, azt a lekvárfőzőben keressem:D
aztán máshol olvastam, hogy a lekvárfőzőben van...:)
biztos megéri előbb-utóbb...majd kell az is valahova egyszer:) max. nem vagontételben, hanem aprajával csinálja az ember -
Balázs 17 #14538 jó én nem a naptárban néztem meg, hanem a lekvárfőzőben
amúgy egyszeri 1350TP-t ad, de elég sok minden kell bele, meg se éri -
Balázs 17 #14537 növények közt van/lesz ha beérik, addig nem írja ki -
Gólya #14536 az enyém még kb. két óra múlva érik - ha addig nem derül ki, majd megnézem
az egyebek között nézted? -
#14535 Jó reggelt! Lett nekem is karácsonyfám, többek között, viszont a gömböket nem találom amiket "terem". -
Gólya #14534 magyar ip-vel még mindig nincs, úgyhogy azzal ne keressétek -
Gólya #14533 marcipán?
kétszer olvastam el - ráadásul a párom is...mézes az mindenhogy...
-
Wootan #14532 Sziasztok!
Elkérhetném én is azt a farmarany szerzős videót? -
Balázs 17 #14531 amúgy marcipán -
#14530 mi ez a bug hogy 5. nap is a ugyaz azt a süti receptet adja? igaz képe nincs.. -
Janoooo #14529 Kész az erdélyi event. :) -
#14528 Érdekes ez a mozis dolog nagyon.Se anyunál se nálam se havernál nincs ott.
Viszont amikor ipket cserélgettem egyiknél megjelent! -
#14527 heh. "Ezért a videóért sajnos nem jár farmarany. Válassz csengőpengőt vagy tapasztalatpontot jutalomként, az is megéri!" Akkor mi fenének teszik oda? idióták. Útálom őket. -
#14526 holnap reggelig tart az erdélyi feladat? Kilenc körül lesz vége? Az nagyon korai. :( -
#14525 Semmi esetre sem engedte beültetni a hülye. Észrevettem még, hogy operával gyorsabban tölt be és indításkor nem akad meg a betöltés mint firefoxnál.
Kép:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14524 -
#14523 Újabb 16 FA mostmár a facebook profilomat is eltudják lopni!
Mindent a titokzatos csemetékért :( -
#14522 Hm csináltam valami azt lett 19FA-m. Na itt látható a világ 8. csodája végre else hiszem!
Remélem holnap jönnek azt viszik el a házat!
Még jó hogy nem irtam be még mert akkor dupla post lenne ujabb 19FA. És ezek végre könnyek csak regelsz és kész 1 perc után ata is FA-t még vissza se kell jelezni!
Mostmár holnap tuti viszik a házat :D -
#14521 -
#14520 van mozi csak film nincs lol -
#14519 :(
Akkor keresek mást. -
#14518 Ilyen sajnos nincs:( -
Ironman2 #14517 Én is most csináltam meg megint egy rakás ajánlatot a német ip-vel amit a multkor irtál.Idáig még nem jött FA,mert 30 percen belül irták