23542
-
hpelte #14638 nálam ott van -
Balázs 17 #14637 van ez a kérdések topik farmeraman
csak annyit, hogy miért nem jelenik meg sponsorpay -
#14636 Mit kérdezel? -
Balázs 17 #14635 most megkérdezem hátha, mert a legtöbb értelmes ajánlat pont ott van :) -
#14634 Felesleges berakni másnál ugysem lesz ott! -
#14633 Lehet,hogy ki vagy tiltva onnan,nem tudom.
Ami még talán működik,próbálj elite ip-t és ne sima transparentet. -
Balázs 17 #14632 nekem sponsorpay nem működik:
sajnos nincs ajánlat az ön országában, próbálja meg később..blabla napok óta
aztán tesóm farmjával belépek ugyanitt és működik
wtf??? -
#14631 Francia,azonnal adja.
Sponsorpay
176.34.0.150 3128
-
#14630 Nekem nincs ott.
Persze,hogy mindenkinek ugyanazt adja. -
#14629 mindenkinek ugyanazat adják a számok? nekem egy háttérkép volt. -
-
#14627 EZAZ!!! :D
Nézzétek meg a mai ajándékot :D -
#14626 valaki segítsen már mert szakadok a röhögéstől :D
holland ip sponsor pay
95.211.38.36 port 3128
Relatie.nl - Serieuze dating 81
egy randi oldal ha jól sejtem :D regelsz az gyorsan megvan, beállítod érdeklődési köröd az is megvan 3perc alatt , visszaigazolod mailt, feltöltesz képet ki be logolsz és elvileg megkapod a fat
nah nekem eddig 2regelt accomat törölték :D azóta is röhögök az egészen :D egyiket reg után 2perc mulva törölték indok nélkül :D másikat meg felhasználási feltételek megsértése miatt törölték :D , valaki próbálja már ki :D mert ez kész, nagyon szivat :D -
ATIKA5 #14625 Hello mi a farmneved? próbáltam írni de nem lehet mert nincs ilyen gazda -
Balázs 17 #14624 amúgy nekem van rénszarvas + ólam, annyiból jó, hogy jól néz ki, főleg most, hogy jön a karácsony :) -
benoken93 #14623 Szerintem nemsokára jön a cserebere , mert November 12.-én volt 14.-ig! Hát 1 szűk hónap már eltelt azóta , de a baby bumm is havonta van nem? -
#14622 hát a szentjanit CSAK IS!!!!! rénszarvasra cserélném (szóval így lehet sz...) -
benoken93 #14621 Neszomorkodj! Majd még , ha ezt nem is mást birtos tudok adni!:) -
#14620 kösy:( -
benoken93 #14619 Hát már van jelentkező , de amennyiben nem olyan cserét adnak a rénszarvasért , akkor odaadom neked! -
#14618 benoken93,Balázs17 ment 1-1 pm -
#14617 VKINEK VAN RÉNSZARVASA AZÉRT ELCSERÉLEM MAJD A SZENTJANIT? -
Slimdave #14616 Egyetértek, jöhetne már! -
#14615 Fordulj, fel! -
#14614 Persze,de lassan jöhetne már. -
Slimdave #14613 Az új cserelistámat majd elküldeném akkor, mikor az új csere jön, remélem megteszed, hogy frissíted nekem. Köszi! -
Slimdave #14612 Nem vitafórumnak akarom az sg farmerama fórumot használni, lényegében ki is maradtam a vita részéből ezen kívül az órmótlan hangvételű levélen kívül. Az első hozzászólásomat viszont fenntartom, ha ő név nélkül megkérdezés nélkül átmásol egy üzenetet a hivatalosba úgy, hogy még annyi esze sincs hogy átírja a szavaidat, akkor arra illik a szó. -
#14611 Ok,de azt hiszem ezt itt fejezzük be!
Nem akarok erről többet hallani itt,Inkább privátba intézzétek! -
Slimdave #14610 Témát lezártam! -
Slimdave #14609 Mire hazaértem találtam egy levelet a farmomon, be is másolnám ide jojo (kartács) üzenetét. Tehát tessék: Kartács levele Ezek után Maximus neked is üzenem, hogy a bocsánatkérés szóba se jöhet. 1. azért, mert azt írtam róla, hogy trágya, nem kell ilyen levelet írni, ez csak őt minősíti 2. tényleg kiderült hogy trágya, és mivel a nyilvánosságtól tart, most megláthatja bárki, milyen hangvételű levelet írt a 14574 számú hozzászólásomra. Ezek után ne halljak felőled kartács, mert a supporthoz fogok fordulni... -
#14608 ezzel mi lesz, nem tetszik, NEKEM! -
#14607 Nem értetted a "trágya" maradt ki a pontból, és nem is akarok vádaskodni.
Felejtsük el ezt! -
Ironman2 #14606 Tedd be a whitelist scriptet ami az én topikomban is van -
#14605 De nem érted a lényeget.Senki nem tudta,hogy te vagy az.
Azt hiszem soha nem volt olyan itt nálunk,hogy le lettél szólva és neked nem segített volna valaki ha kellett.Szóval ne kezdj el vádaskodni azzal,hogy itt sz@rba sem vesznek,mert ez nem igaz! -
#14604 Egyébként a másik, Farmerama fórumba mindenkinek segítek, ha tudok, illetve sok embert irányítottam ide.
De ez látszik is ott illetve szeretnek, és nem .... erről csak ennyit. -
#14603 Bocs, most jutottam egy szabad géphez, megszívlelem.
Köszi! -
#14602 Igazad van,de máskor ne ilyen stílusban!
Ráadásul senki nem tudta,hogy te be vagy ide regelve!
Elnézést kérek! -
#14601 Tudod, naponta, az ilyen reklámok után, ha nyersz FA-t, nagyon sok levél jön az email címedre, azaz ez a szolgáltatás egy olyan ingyenes reklám szinte nekik, mivel bőven a piaci ár alatt van, ők tudják, és nekik megéri, mert különben nem lenne ilyen lehetőség.
Lényeg inkább az, hogy TE milyen és kinek a címével szerzel aranyat, mert az mát büntibb, mint a sima IP csere. -
#14600 Legközelebb kiírom, ha máshol felteszem a jó dolgokat, bocs!
De engem senki NE TRÁGYÁZZON!
-
benoken93 #14598 oK! oTT MEGVAGY!