23542
-
#14798 Miről beszélsz?Most lettél 20-as! -
#14797 gyorsan?
épp hogy kurvalassú -
#14796 Nem tudom,hogy a túróba haladsz ilyen gyorsan a szigeten! -
#14795 kamkvatot nemsokára megkapom...
viszont licsi 24. szintje felejtős eg jó darabig.... (nemsokára 21 leszek ott) -
#14794 Én meg a licsire és kamkvatra várok:P -
#14793 nah a mai délutánt beáldoztam a földeken, hogy megcsináljam a pulykától az összes Kisállatkert feladatos állatgondozást végig... éjfél körülre kész is az egész feladatsor :)
most hogy nincs event, lehet pótolni az elmaradásokat :)
-
Balázs 17 #14792 én csak akkor nézek be oda ha kell zabkenyér vagy töklekvár:D -
hpelte #14791 az a baj, ha valami újdonság megjelenik kell 1-2 nap mire letisztul. Vagy mert nem működik rendesen (cirkusz), vagy mert nincs róla teljes információ (új rúnák) -
#14790 amugy, ha már ennyire eventbuzik lettek, akkor miért nem csinálnak egy eventet amibe csak termékeket kéne berakni pékből és lekvárból...
talán, mert mindenki piacozná és hatalmasat lehetne rajta kaszálni? Én erre várok, a 60 paradicsomos csatnimmal és 65 birsalmával :D -
#14789 jaja :D titokban én is erre vártam :)
workshopot tuti maxra feltolom...
(amugy mellesleg megint fasza a napi ajándék) -
hpelte #14788 szerencsére eddig nem használtam fel a csillagjaimat. -
#14787 jajjj de jó, lényeg hogy végre lesz valami értelmes :)
For now there are some problems with the new runes. But don't worry... they will be fixed very soon. The problems are:
Two of the runes are missing:
The Trophy rune
The shorter Workshop time rune
These two runes required more testing, and will be added as soon as possible.
We'll keep you updated as soon as we know more. -
#14786 túl sok újdonság van a játékban, amit ha csinálni akarsz rendesen, akkor kevés a termelő terület...
a másik ami sztem kalap szar, az ahogy megoldották a különböző területek közötti váltást.. valami más rendszer kéne, mert ott a térképen kattingatni borzalmas.. -
benoken93 #14785 Igaz! De ha már a földterületnél járunk , én már beteltem ! Kéne új terület! -
Balázs 17 #14784 :D
simán kivehetnék a játékból a szigetet, pl én már 4000 paprikánál járok, de már unom ültetgetni....
ez a félévente 1feladat amibe kellenek egzotikus áruk vicc
lehetne helyette olyan föld (pl), ahova csak fát lehetne tenni:D -
benoken93 #14783 Hát igen! De ha már annyira állatokat csinálnak ilyet is lehetne! Szerintem! Bocs , ha nem helyesen írok , mert zenét hallgatok!:) -
#14782 Arra ott van a zoomumba:) -
benoken93 #14781 Szerintem bahamán kívül olyat is kitalálhatnának , hogy icemarama! Mert ott lehetne pingvint és jegesmacit nevelgetni! -
Balázs 17 #14780 bahamával semmit nem törődnek -
#14779 nah igen igaz...
nem tudom elképzelni mit tudna adni :D mondjuk jó fantázianeveket lehetne adni a tenyésztetteknek, csak nem sok értelme lenne..
inkább kacsa, disznó, hal, lehetne... bár utóbbi magasabb szinten érhető csak el..
amugy ami még tenyésztés szempontjából élethű lenne az a papagáj bahamára... -
ATIKA5 #14778 De ahogy néztem elvileg más lesz a rénszarvas istálló is sztem az nincs olyan szép mint a tavaly karácsonyi eventes rénszarvas ez ink. őzre fog hasonlítani mint rénszarvasra -
ATIKA5 #14777 A denevér se adott terményt hanem egyszerre lehetett tenyészteni meg a guanot csinálni úgyh. ki tudja mi lesz a rénszarvasnál -
#14776 Ja,hogy neked!Én a kép alapján adtam össze az egészet:) -
#14775 44 event,
5*6 csillag / event = 30 csillag / event
1320 csillag kell még nagyjából hogy befejezzem az egészet... -
#14774 Hogy jött ki neked a 44 csillag egy 5 fordulós eventnél? -
Ironman2 #14773 De jóóóó.150-es lett a víztartályom:))) -
#14772 mondjuk 99%-a nem érdekel a fának :D
a rövidebb ólas cuccra várok.. -
#14771 hát érdekes de nálam 44 eventre jött ki, ami havi 1-el számolva 44 hónap, ami kb 3.5 év :D
nem mintha sokkal kedvezőbb lenne :D - de hát ugye havi nem egy event van általában.... -
#14770 Kicsit számolgattam,ha havi 1 eventtel számolunk és 5 fordulós lesz,akkor cirka 5 év múlva kész a fa:D -
benoken93 #14769 Sziasztok! Bocs , hogy ilyen későn tudok belépni , mert osztálybulink volt! Ja és ez a piac vacak! Nem ad be semmit! -
Ironman2 #14768 Nagy szar ez a piac,tiszta kínlódás az egész.Vissza a régit!!!!! -
#14767 nah ennek is aztán marha sok értelme van :D -
#14766 Hamarosan lejár a tápkeverésem:P
-
hpelte #14765 Hogy jövő héten se unatkozzunk
Hohohó, Gazdák!
Egyre hidegebb van odakint és minden nap havat ígér a szürke ég, de az otthonokban már nagyban folyik a karácsonyi készülődés, díszítés és sütés-főzés!
De jaj! A Farmerama városában és farmjain még nyoma sincs semmilyen ünnepi készülődésnek. Nincs sem hó, sem díszek és fények… Ezen sürgősen változtatni kell!
Hamarosan (várhatóan jövőhéten) megrendezzük a nagy karácsonyi díszítőakciót: a farmodon betakarításkor karácsonyi díszeket találhattok, amelyeket a városban leadhattok. Egy külön kijelző mutatja, hogy mennyi karácsonyi díszt, állatot és növényt adtak már le összesen a gazdák. Ha sikerül közösen elérni a célt, a gyűjtés végére az egész város új, téli külsőben fog pompázni!
Most pedig nincs más hátra, mint közösen megszépíteni a Farmerama téli birodalmát!
Jó szórakozást kíván,
A Farmerama csapata. -
#14764 Valamennyi igazad van.DE!
Az a baj,hogy el lettünk kényeztetve az eventekkel és eljutottam odáig ha éppen nem fut egy sem,akkor nincs is nagyon kedvem játszani,inkább nagyokat ültetek még akkor is,ha "nyertem" munkásokat.Akkor van valami kihívás ha megy valami event és akkor tök jó egy-egy feladatot befejezni,ahol csak a csillagok érnek valamit,mert lássuk be a nyeremények finoman szólva is egy nagy rakás...Az a sok kitehetős akármiktől már rosszul vagyok.Szóval,igen,a csillagok miatt csinálom meg! -
#14763 ha nem lenne orrba szájba event, akkor nem kéne irreális csillagmennyiség -
#14762 De wazze. Te az ÖSSZES eventet megcsinálod, az utcsó csillagot is. Az előzőnek se volt értelme, de TE megcsináltad! Én meg annyit, hogy lett 4 albínó betmenem, mert ennyi időm volt. Ergo, csakazért is meg fogod csinálni, mert úgy is rengeteg csillagod lesz, nem lesz mire elszórnod. -
#14761 Nyald meg a bokámat:P
A mesterségek völgyébe is csak akkor járok,ha töklekvárt csinálok,szóval felhúztam a vizet meg a csokit és maradt 9 csillagom.Szóval nem töröm magam,hogy össze tudjak szedni a többire is annyit amennyi kell.
A másik meg,totál irreális a szükséges csillagok mennyisége:(De ezt is azért csinálták így,hogy ne haladj gyorsan. -
#14760 Szerintem a trágyásnak VAN értelme. Azt el lehet adni, és nálam sokszor "túlcsordul". Amikor prémium tagság van, sokkal jobb, akkor 200-ig mehet, és nem kell annyira figyelni rá. Víznek tényleg semmi értelme.
Szilaj bika/tarkatyúk megéri, ha már feleslegbe vannak a csillagok.
Maximusnak lesz meg LEGELŐSZŐR a Tölgy fa, csak itt siránkozik, hátha valaki megsajnálja. -
#14759 ez igaz... lehet h csak ujitanak rajta, az is jo lesz karácsonyra :)