23542
-
BestCompany67 #15919 Ha már nem leszek kész az eventtel valami jó ajándék is lehetne még
munkások -
benoken93 #15918 KÖSZI! -
BestCompany67 #15917 köszönet a remek ajándékért -
Jozi1974 #15916 -
Gólya #15915 [nagy]kód:
socialstar
5 csillagot ad[nagy] -
#15914 Nem kell trágy sima víz is elég volt ehhez a eventhez. A következőhöz meg ugye csak 9000 kell mindenből ami jóval kevesebb!
De ezért már nem rakom le megint az 1x1-eseket arató/vetőgép nélkül csak idegbajt kap az embert egyszer elég volt átélni! -
Jozi1974 #15913 Az a furi még , hogy egy darab sima trágya most 150 csp , ha valaki 1x1-esre ültet akkor kb 500 kell egy körre. Az 75000 csp.
Totál nem éri meg azért hogy egy 3 órás termő időn nyerjen valaki 10%-ot, de mégis fogy :) -
Jozi1974 #15912 Jaja , néztem én is, a töklekvár 6000 volt amikor nem volt semmilyen event , most meg 14000 körül.
annyit eladtam belőle, hogy kb 400ezer csp körül nyertem rajta , megéri tököt termelni és eladni lekvárként ilyenkor, viszont a cukor az nekem is vészesen elfogyott . Vigyázni kell mert a végén még nekem nem lesz :)
Jó lenne már egy nyugis időszak tényleg :) -
Gólya #15911 csatnit eventen kívül (mikor van olyan idő?) kell venni, akkor "elviselhető" az ára
amit most "nyújtogatok" a lekvárral, még a karácsonyi event előtt ettem meg - csak már nagyon nincs cukrom:(
akinek sok cspje van, az nyugodtan megveszi a piacon - 6 tökleki egy nap -
Jozi1974 #15910 ja még annyit ha semmit nem használsz hozzá ( se töklekvárt, se csatnit) akkor pontosan ugyanannyi a termés ha 1x1-esre ültetsz vagy 2x2-re
Csatnival elvileg kétszeres a plusz nyereség a töklekvárhoz képest , vagyis napi 6 vetéssel 5400-al kapsz többet mintha nem használnál semmit.
De hát sokakat ez nem érint mert 4. szint kell a lekvárnál, ahoz meg rengeteg pont kell. -
Gólya #15909 ha még sikerül egy ananászos sütit is beszervezni, akkor a szigeten 12 órán keresztül még +1 - ez most jól jön, mivel a szigetre is ültethető az eventes cucc -
Jozi1974 #15908 2x2-es területen kapsz 5-öt ha töklekvárazol még 1-et , mínusz 1 az ültetés miatt,
vagyis körönként 5 nyereség
négy 1x1-es területen körönként kapsz 4x2-t plusz ha töklekvárazol akkor még 4x1-et minusz a 4 vetőmag
vagyis körönként 8 nyereség
vagyis e töklekvárral minden körben 3 plusszod van négy darab 1x1-es területen a 2x2-eshez képest
Egy földön kb 50 db 2x2-es fér el az 150, 2 területen 300 , 3 területen 450 plusszod van körönként, ha töklevárazol és 1x1-es területet használsz.
1 nap kb 6x tudsz ültetni , az már 6x450 vagyis 2700 darab.
Remélem jól számoltam. -
#15907 2*2 terület +2-öt ado lekivel : 1 magból lesz 7 db termés
1*1 terület + 2-öt ado lekivel 1 magból lesz 3 db 2x2-eshez viszonyitva 4db magból lesz 12 termés tehát több mint az alap 2x2-es -
#15906 nekem épp hogy csak meglesz a 4. szint...
felröppenőkből meg van dögivel..
valaki kiszámolná, hogy az 1x1 egy terület mennyivel éri meg jobban mint a 2x2?
köszi -
#15905 Nem mellesleg ez az egész egy kalap kaki.Mert eddig bármilyen más oldalon születésnapot ünnepeltek az arról szólt hogy oltári bagy akciók vannak.
Itt meg mi szivunk a szinte semmiért! Jó születésnap mondhatom.
Ezek valóban várják az ajándékokat pénz formájában.De hogy valami adnának ingyen.
Én üzemeltető lennék ott vagy fejlesztő vagy aki csinálja az egészet tuti kiszórtam volna legalább valami 48 órás munkásbrigádot ingyé! -
#15904 1500 pázsitviola és 8,illetve 9 darab felröppenő kell még,töklekvárral és csatnival.
Remélem meg lesz -
Gólya #15903 sok fantáziát én sem látok benne, de ettől szerintem még csinálni fogom:)
azt nem értem, hogy ez a matrica mi a tökszárnak kellett? még ha a gyerekekre gondolva csinálták is ezt, akkor is eszükbe juthatna, hogy épkézláb normális csemete is rájön, hogy semmi haszna - akkor meg minek?
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a nagy tojásfa-akció miért is van? készülnek esetleg valami nagyobb dologra tojással kapcsolatban vagy éppenhogy felejtős lesz a tojás? -
#15902 Mind a két növényből 9000 db + felröppenő szarok és mindezt kitehető szarokért meg értlemetlen soha nem használt matricákért.Nem éri meg. -
BestCompany67 #15901 köszi
megprobálom -
np #15900 Még 2000db begónia, és 11db süti és meg van nekem is az event. -
np #15899 Explorer-el nekem se lépett be, Chrome-al nálam jó. -
BestCompany67 #15898 szép napot
Nem tudok belépni!!!!
Eddig is nagyon necces volt,hogy legalább az egyiket sikerül megcsinálnom,pedig szinte 3 óránként ültetek ,földem is akad és most még ez is
by by by tojásfa -
Gólya #15897 no akkor ITT a következő kör
ne...megynyugszik a beteg, lejön a falról...
honnan veszek én annyi cukrot, hogy a több, mint egy hónapja életben tartott csatnim még kibírja? -
#15896 -
#15895 Fuck yeah kész az EVENT!!! -
hpelte #15894 nekem is úgy lesz meg, hogy költöttem rá egy kis csp-t -
Jozi1974 #15893 Aznap mikor kezdődött én is 14:00-ra mentem dolgozni , már mínusz 8 óra , holnapután 14:00-kor lesz vége, pont akkor van vége a munkaidőmnek , másik mínusz 8 óra.
Ez pont elég lesz arra hogy ne legyek kész :(
Pedig és is a tojásfáért csináltam, 1 darab tojásfáért :( .
Talán van még rá esély hogy meglesz.
De ezeknek fizetni nem fogok az tuti. -
gettobuxa #15892 napi 8 óra kihagyással nem lehet megcsinálni, ki van ez találva... költsél rá, és akkor meglesz -
benoken93 #15891 Ha kell és nem jönne össze , (de reméljük összejön) , akkor adok neked 1 vagy több tojszifát , ha kell! -
#15890 Én is magamnak hogy erős legyen és az 1x1-es terület ültetése leszedése locsolása ne vigyen sírba!
Többe tuti nem rakok le 1x1-et ott rohadjon meg az összes következő event.
Most is csak a 2 tojásfa miatt csinálom az egészem semmi másért! -
benoken93 #15889 HAJRÁ! Szurkolunk neked! : ) -
#15888 Talán egy halvány kis remény van hogy sikerül megcsinálni az eventet.
66 ill 67 db cucc kell már csak! -
Jozi1974 #15887 Nekem az első megadta, a második oldal viszont blokkolt.
-
#15886 Megcsináltam nekem nem adott! A TV-s meg azt irja az oldal betöltésekor ACCESS DENIED! -
Wootan #15885 Még egy, 21FA-ért. "Win a 52" Sony Bravia HD tv" ajánlat. -
Wootan #15884 Találtam egy 16 FA-s ajánlatot. Csak regelni kell, és pár kérdést bepipálni, pár percre rá meg is adta.
Angol IP (80.194.50.123/8080) GameCoins (free) pontos névre már nem emlékszem, de fehér kocsit lehet vele nyerni :) -
#15883 Dehogy:)A bal oldali kész lenne már,csak kell még 150 felröppenő.A jobb oldalon még csak a 3.-nál tartok:( -
#15882 mit panaszkodtok :D én 4x4en csak töklekvár, víz és tárgya nélkül még csak baloldalinál az utolsót kezdtem el 5500növény hát felejtős :D jobb oldaliba még bele se szagultam :D
maxi mindjárt jön és beadja a kegyelem döfést hogy ő már tegnap este végzett mind2vel és van 3k fölösleges mind2 növényből :D -
Jozi1974 #15881 Én is 1x1-es területen vetek, a 3 nagy területből 2-n teljes a 3.-on fele területen + bahama teljes.
Nekem viszont csak töklekvárom van.
Egyik oldalon kész 4 a másikon a 4. felénél járok növényekből.
Asszem esélytelen nekem is, ráadásul munkaidő alatt nem tudom csinálni, kiesik napi 6 óra( ha indulás előtt még el tudok vetni).
Arról nem is beszélve , hogy a vető-arató gép 3 óra múlva lejár, jöhet a kézi vetés aratás egyenként :(
Ez kb 1500 klikk 15 perc alatt naponta 6x :) , beledöglök én is meg az egér is :) -
#15880 1*1-es földterület (már az elmegyógyintézet küszöbén állok kb a nyomorult vetés,leszedés,locsolás miatt,mert aratógépért fizetni nem fogok az is biztos) + töklekvár + almás rétes genyó vagy mi!
De semmire nem mentem vele mert nem lesz meg a kellő mennyiségű süti meg trombita!
Bezeg amikor nincs event akkor jön fel a sok szar szög meg a többi szar mostmeg mintha direkt blokkolnák fizetés nélküli embernek nehogymár kész legyen!