Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#taps><#taps>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#taps><#taps>
Maximus4
<#eljen><#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszi Maxi a PM-et neki is láttam a farm arany szedésnek be is váltottam a 99 FA-s jegy csomagra, így ma meglesz a sárkány tojás, csak kell elég idegzet lejátszani 😄 Jah és tessék parancsolni egy ajánlat épp most csináltam meg, 1 bõl fizet:

UK IP: 194.129.64.33 :80
SponsorPay

Paysafecard - Sweepstake Competition

Reward: 17 Bigpoints
Erdélyi túra: látogassuk meg az ott élõ magyar gazdákat!
Üdvözlet Gazdák!

Az elmúlt hónapokban rengeteg helyen jártunk szerte a világban: Brazíliában, Franciaországban, Lengyelországban… Itt az ideje, hogy körülnézzünk egy kicsit a közelben is!

Ezúttal egy csodálatos vidékre, Erdélybe látogatnak el a Farmerama gazdák, Mátyás király, Benedek Elek, Arany János, Kölcsey Ferenc, Ady Endre, Bartók Béla és még számtalan híres ember szülõföldjére. De nem csak a híres városokat, várakat érdemes megcsodálni, hiszen Erdély lankás legelõivel, hófödte hegyeivel, tiszta vizû patakjaival ideális hely minden gazdálkodni vágyó farmernek. Ezt a székely gazdák tudják a legjobban, akikhez szintén ellátogatunk.

Egy ilyen különleges esemény persze nem maradhat új növény nélkül: érkezik a már régen megígért karfiol és egy igazi különlegesség, az erdélyi hérics is, amelybõl rögtön az elején kaptok egy kis kezdõcsomagot, ahogy már megszokhattátok.

Az esemény 2011. december 1-tõl 2011. december 5-ig tart, mintegy elõfutáraként az adventi idõszaknak, amikor rengeteg meglepetés vár majd rátok a Farmerama adventi naptárában.

Kellemes kirándulást kíván Erdélyben minden gazdának

A Farmerama csapata
Maximus4
<#wow1><#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na végeztem a Valdemár féle vidámparkkal, elég jól sikerült: szamba bárány, muszklimérõ, Eiffel-torony, sárkánytojás, tojásfa, csillag, szupertáp, szupertrágya.<#taps>

Be yourself, no matter what they say...

Maximus4
Fordítva!30 percenként 10 percig aktív.

zmeor
Nem úgy volt hogy a bagolytojás 10 percenként aktiválható?

Ehhez képest nekem 30 percenként mûködik

leszarom a konfigod...

Maximus4
Mert akkor jön az email😛

Miért pont másnap kell kitölteni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Ezt nem értem.Megmondod mid van és mit kérsz,és én beteszem a fejlécedbe.

Maxi a cserelistát én nem értem! Többször átértelmeztem! De nekem ez nem megy! Légyszi segítsetek! Én nem értek annyira hozzá!

We will never forget! WTC

Maximus4
Én is így voltam vele,csak a kergébe nem voltam biztos😊

zmeor
jó, mert akkor megveszem az 5. -et belõle 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Persze,hogy ki tudom.

zmeor
úgyértem, hogy ki tudod-e oda is rakni?

leszarom a konfigod...

Foxy0
kösy hogy átírtad

Maximus4
Ha nem tölt be,akkor próbálj másik ip-t.

addig eljutottam, hogy rámegyek a bakra és a farmarany szerzésre, de ott egy fehér ablak jön be és, hogy az oldal nem érhetõ el
Maximus4
A reg után csak vissza kell igazolni,aztán másnap kell kitölteni a tesztet.
Ha találsz valahol ilyet szólj!

valamiért nem kedvel a toluna, de majd este megyek még egy kört
Maximus4
Pedig leírtam,hogy kell,nekem mûködött.Remélem holnapra is összejön.

Toluna még eddig nem jött be egyszer se, pedig jó ajánlatok
Maximus4
Bizony,és van benne egy 114 FA-s toluna is😊

nah csak elõkerült, ezt mondtam de.
Maximus4
Norvég sponsorpay
82.134.78.42 80

Visszaigazoltam és 10 percre jött is <#taps>

nekem is elkülditek a leírást, mert már idegesít, hogy ennyire nyomjátok?😄
Maximus4
Igen beszámítja mindenhol,a kergén is!

zmeor
Maxi légyszi nézd már meg hogy ha bagolytojást kirakod Bahamára akkor beszámítja-e?
köfi

leszarom a konfigod...

Hát mid van?

Maximus4
<#eljen>

ha múlt héten olyan napjaim lettek volna mint a tegnapi meg a mai akkor semmi baj nem lenne, de inkább bagolytojásra ment a fa mint az ólra
Maximus4
Majd meglátjuk😊
Vettem még 5 ólat,de elraktam tarcsiba,jó lesz késõbb😊Egész jól sikerült ez az ólas balhé

2 kenguru
2 denevér
3 szentjános
2 pillangó
2 mókus
3 mormota

A többi nem számít😊

na ez az! mit adjunk annak akinek minden van...
Maximus4
Nem tudom mi is kellene nekem,de majd meglátjuk😊
Már van 5 darab😄

ha nem kell tedd félre nekem!aztán megboltoljuk
Maximus4
Megint lett egy szentjánosom😊

grebber
Na mára kész vagyok 3 farmon ütögettem vagy 120-et! Egy ideig most nem fogok 😞

Next PC upgrade: 2022

már épp hiányolni akartam

Üdvözlet gazdák.

Tavaly december 1-tõl 24 napon át minden gazda lázban égett, hogy mikor láthatja meg az aznapi Adventi bónuszkódot. Vadásztuk Twitteren, Facebook-on, és a fórumban.

Idén ez a "vadászat" szükségtelen lesz. A TI Farmerama csapatotok egy szép Adventi naptárral kedveskedik majd Nektek.

Az Adventi naptár December 1-én jelenik meg a Fõ farmotokon, és minden nap egy-egy új "kaput" nyithattok majd ki rajta.

Ennek egyetlen feltétele van csak, hogy minden adott napon belépjetek a játékba, hogy az aznapi ajándékot megkapjátok.

Ahhoz, hogy az idei karácsony szelleme is megérintsen Benneteket, a Ti Farmerama csapatotok egy szép ünnepi háttérképpel kedveskedik Nektek.
tonyr
ha majd át lehet küldeni, és nincs rá szükséged, szivesen fogadom és fogadom hogy mindig etetni fogom 😄
viszont cserébe mi lenne az amit te is szivesen látnál a farmodon vagy hiányzik még a gyüjteményedböl ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

<#eljen>

tonyr már kért egyet tõlem! Van mégegy , de már arra is volt vevõ! Sajnálom , de ha valamelyikük olyan aján latot tesz majd a csereberénél , ami nekem meg van vagy nem kell akkor megbeszélhetjük veled!

zmeor
nekem kell, lefoglalva, tojásfán kívül kaphatsz szinte bármit

leszarom a konfigod...

Ja! Nekem is ezen fut minden! A fire fox után jó volt!

Én se kedveltem,de már megszerettem.Ezerszer jobb mint a tûzróka.itt nem kell várni míg kirajzolja a topikokat.Saját flash pluginje van

A titokzatos ólamból rénszarvas * lett! Kell?

jojo
ja csak utálom azt a böngészõt.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Chrome-ba nem nagyon kell irogatni semit se<#idiota>

jojo
http://translate.google.com/?sl=auto&tl=hu

google fordítóba másolod és te is megtudod, ennyi.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D