Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom a véleményt😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sokat ne várjatok a videótól,a lényeg a menete az egésznek és nem egy tuti ajánlat😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
leszarom a konfigod...
Ja és nem vagyok mester,csak segíteni akarok másoknak és így szerintem egyszerûbb mint pm-be elmagyarázni😊
bár már sikerült szereznem végül kb 200-t de azért megnézném a MESTER hogy csinálja 😛 😄
leszarom a konfigod...
senkinek nem állnak a hátánál stukkert szegezve rá, hogy márpedig játsszon valamivel is
de hát van, akinek semmi se jó😊
a segédeken szoktam ilyeneket pörgetni...ma is az egyiken egy aranylevelû fát pl.😊
a másik, hogy mennyire nem lehet a kedvükre tenni...kb. a "ha van sapka, ha nincs sapka" esete
akinek nem tetszik, ne játsszon
(tudom, én meg ne jöjjek ide...<#vigyor2>#vigyor2>)
Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.<#levele>#levele>
Szar eventek ,egyre bugosabb játék és még pofátlanok is!
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha nem lett volna mindenki számára egyértelmû, akkor szeretnénk tisztázni a kód beválthatóságának feltételeit: az ajándékkódok beváltására csak egy szûk idõkeret áll a rendelkezésetekre.
A mai kód ma éjfélig váltható be. (2011.12.01, 23:59:59)
Ez más napokon is hasonlóan fog mûködni, amikor az ajándékkód által valamit kapunk a farmunkra.
A Farmerama csapata
leszarom a konfigod...
Tessék parancsolni, reggeli kezdésnek:
UK IP: 31.222.165.171:80
SponsorPay
TopFox - HDTV, PS3 Slim and L.A.Noire
Reward: 19 Bigpoints
tudod, szerintem egyikünk sem ül a játék elõtt egész nap (bár biztosat csak a magam nevében tudok mondani), de megoldható minden
ha meg nem, akkor így jártunk - ez játék, kikapcsolódásra, szórakozásra van, hajtásra ott az élet<#vigyor2>#vigyor2>
számoltam egyet...
egyik farmomon van össz. 99 2x2-es földterület - ez alapesetben egy kör vetéssel ad 396 db növényt (elvetsz egyet és beérik 5)
a hérics (amibõl a legtöbb kell: 5500 db) alapban 3 órás - ezt 14 kör vetéssel megcsinálhatod, az 42 óra
ha vizezed és trágyázod, azt hiszem fél órával kevesebb az ideje
a karfiolból kevesebb kell, bár annak az érési ideje hosszabb
de pl. nekem a szigeten "brutál " földem van, amin ugyan háromszor hosszabb a termésidõ (viszont ugyanúgy vizezhetõ, trágyázható), háromszor több vetõmag kell rá, de háromszor annyi a termés is
szóval szerintem nem lehetetlen küldetés...
ja és ha felszedném az ólakat, akkor jóval több lenne a beültethetõ terület
plusz még ami eszembe jutott: ha az aratás elõtt eszel töklekvárt, eggyel több az aratható termény száma
ha van vagy tudsz venni répás-almás csatnit (qrva drága, de nem lehetetlen), akkor +2 az aratható termés
a csatni 18 órán keresztül hat, a tökleki 4 órán át
ha mondjuk eszel egy csatnit meg egy töklekvárt, akkor az idõ adódik össze és 22 órán keresztül tudsz kettõvel több termést aratni
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A mai ajándék kódot holnap is be tudom ütni,és elfogadja?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Be yourself, no matter what they say...