Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon megköszönöm ha elküldöd.
Maximus4
Ok😊
Várom a véleményt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

én is megnézném az oktatófilmet
Maximus4
Tudom én azt😊
Sokat ne várjatok a videótól,a lényeg a menete az egésznek és nem egy tuti ajánlat😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
nem is azért mondtam, hogy gúnyolódjak, csak azért mert már szereztél pár ezret belõle 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Rendben,de majd visszajelzést kérnék,hogy érthetõ-e vagy ilyesmi😊

Ja és nem vagyok mester,csak segíteni akarok másoknak és így szerintem egyszerûbb mint pm-be elmagyarázni😊

zmeor
nekem jöhet!

bár már sikerült szereznem végül kb 200-t de azért megnézném a MESTER hogy csinálja 😛 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ha valakit érdekel még a FA szerzés és nem boldogul a leírással,csináltam egy videót,amin bemutatom,hogy is mûködik az egész.Elküldöm a linket PM-be akinek kell!

szjuca
Hihi. A térképen ott vagyok, csak egy másik dimenzióban lebegek. =)

már azt hittem, lementél a térképrõl😄<#wave>

szjuca
<#integet2> Sziasztoooook! Szeptember óta végre van 1 szabadnapom.

feltûnt...és mivel megfulladnék, ha nem fûznék hozzá megjegyzést, ezért írtam😄😄😄😄
senkinek nem állnak a hátánál stukkert szegezve rá, hogy márpedig játsszon valamivel is
de hát van, akinek semmi se jó😊

Maximus4
Nem tûnt még fel,hogy örök elégedetlen?

<#eljen>
a segédeken szoktam ilyeneket pörgetni...ma is az egyiken egy aranylevelû fát pl.😊

komolyan meglepõdök sokszor, mennyire nem toleránsak, empatikusak az emberek...<#rolleyes>

a másik, hogy mennyire nem lehet a kedvükre tenni...kb. a "ha van sapka, ha nincs sapka" esete

akinek nem tetszik, ne játsszon

(tudom, én meg ne jöjjek ide...<#vigyor2>)

grebber
3.-ai ajándék a mai után akár lehetne az is hogy 1000FA-ért cserébe kapunk valamit!
Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.<#levele>
Szar eventek ,egyre bugosabb játék és még pofátlanok is!

Next PC upgrade: 2022

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sok kisgyerek azért örül neki,ne legyetek már ilyenek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Még 2-szer néztem meg h most mi van én vagyok álmos és rosszul látok vagy tényleg ez az ajándék<#wow1><#nyes> jó humorérzékük van a BP-seknek <#vigyor>
Ezt komolyan gondolták<#nevetes1>?
zmeor
nah bazzeg ha megnézitek a mai ajándékot hülyét kaptok! <#mf1>

leszarom a konfigod...

érdekes a mai ajándék<#zavart1>
Üdv Farmerek!

Ha nem lett volna mindenki számára egyértelmû, akkor szeretnénk tisztázni a kód beválthatóságának feltételeit: az ajándékkódok beváltására csak egy szûk idõkeret áll a rendelkezésetekre.

A mai kód ma éjfélig váltható be. (2011.12.01, 23:59:59)

Ez más napokon is hasonlóan fog mûködni, amikor az ajándékkód által valamit kapunk a farmunkra.

A Farmerama csapata
láttátok, hogy szezonális ajándékküldésnél vannak újak?
Akkor az sem vígasztal, hogy 100 szentjanit adok el 11ezerért darabját?<#banplz><#nevetes2>

Be yourself, no matter what they say...

Maximus4
De,sokszor nem is csinálom😄
Igazándiból a sziget miatt vettem csak,a többi nem nagyon érdekel.

zmeor
Maxi téged nem idegesít, hogy végig kell menni minden földterületen a baglyokat megnyomogatni mielõtt elkezdesz aratni? 😄

leszarom a konfigod...

zmeor
<#nevetes1><#nevetes1>

leszarom a konfigod...

de legalább nem bedobálos pár csillagért. kár hogy nincs szentjancsi ólam kénytelen voltam venni. jó drágán. 😞 még délbe akkor nem volt olyan drága mint most nem baj legalább maxi és GM-farmer kaszált. 😊
zmeor
jó szar ez az event.

még jutalomban se ad jóformán semmit...

leszarom a konfigod...

zmeor
én 39- et 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Most adtam el 15 szentjánost 123 ezerért😄

Maximus4
Köszi!

Hellósztok!

Tessék parancsolni, reggeli kezdésnek:

UK IP: 31.222.165.171:80

SponsorPay

TopFox - HDTV, PS3 Slim and L.A.Noire
Reward: 19 Bigpoints
a Kata-trágyát még nem is említettem...

tudod, szerintem egyikünk sem ül a játék elõtt egész nap (bár biztosat csak a magam nevében tudok mondani), de megoldható minden
ha meg nem, akkor így jártunk - ez játék, kikapcsolódásra, szórakozásra van, hajtásra ott az élet<#vigyor2>

én sem ragasztom ide magam egész napra...<#whatever>

számoltam egyet...
egyik farmomon van össz. 99 2x2-es földterület - ez alapesetben egy kör vetéssel ad 396 db növényt (elvetsz egyet és beérik 5)
a hérics (amibõl a legtöbb kell: 5500 db) alapban 3 órás - ezt 14 kör vetéssel megcsinálhatod, az 42 óra
ha vizezed és trágyázod, azt hiszem fél órával kevesebb az ideje
a karfiolból kevesebb kell, bár annak az érési ideje hosszabb
de pl. nekem a szigeten "brutál " földem van, amin ugyan háromszor hosszabb a termésidõ (viszont ugyanúgy vizezhetõ, trágyázható), háromszor több vetõmag kell rá, de háromszor annyi a termés is
szóval szerintem nem lehetetlen küldetés...

ja és ha felszedném az ólakat, akkor jóval több lenne a beültethetõ terület
plusz még ami eszembe jutott: ha az aratás elõtt eszel töklekvárt, eggyel több az aratható termény száma
ha van vagy tudsz venni répás-almás csatnit (qrva drága, de nem lehetetlen), akkor +2 az aratható termés
a csatni 18 órán keresztül hat, a tökleki 4 órán át
ha mondjuk eszel egy csatnit meg egy töklekvárt, akkor az idõ adódik össze és 22 órán keresztül tudsz kettõvel több termést aratni

Én vettem 30 szentjánosbogarat és elkeztem ültetgetni a cuccokat.Ha szupermezõre teszel héricset akkor azzal tudsz gyûjtögetni. Én se vagyok idõmilliomos de megpróbálom az eventet. Felszedtem mindent csak mezõim vannak. Kell 5500 hérics 4075 karfiol. Ameddig eljutsz , eljutsz. Én így gondolkozom. Kezd el. Mit veszíthetsz?
grebber
Nem ülök all of the time a gép elõtt, és nincs 10000000000 szupertrágyám.A viz meg sima trágya + nomrális idõ mocskos mod kevés.

miért vagy ilyen negatív? meg se próbálod? meg lehet csinálni

grebber
Megint ilyen ültetõs fos akkor ezt sem lehet befejezni 😞

Nem.Mert ha megszakítod a vonalat,akkor a többit se tudod már aktiválni

nem biztos...inkább még ma váltsd be

SHADOWEYES7
Srácok!

A mai ajándék kódot holnap is be tudom ütni,és elfogadja?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bp végre egy jó húzás, hihetetlen hogy eddig kellett várni rá!😄D

Be yourself, no matter what they say...

Igen ez kellemes meglepi volt. Remélem ez a legrosszabb ajándék. 😊
Maximus4
24 órás munkások!Elsõre nem is rossz!😊

Köszönöm
ma 1-e van, rákattintasz az egyesre, és ad egy kódot, amit beírsz a szokott helyre és megkapod az ajándékot
Igen nekem is most villant be. Mi ez egyébként?
megjött az adventi naptár!