Új Intel Atomok kerülhetnek a tábla PC-kbe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Megnézném mikor érik utol az effektíve 4 magos (2 mag + HT), 1,66 GHz-es processzorokat a telefonok!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Intelnek az volt, vagy még most is talán az, hogy a telefonokba rakják az atomot...de egyenlõre még nagy a fogyasztása...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Hagyjuk már ezt a vacak atomot, megragadtunk ezen a szinten. Ilyen fejlesztéseket, hogy 0.06GHz órajel emelés. Lassan az androidos telefonok utolérik sebességben, egy telefonon lassan már úgy lehet böngészni mint egy netbookon, csak lenne kicsit nagyobb képernyõ és beépített billentyûzet.
talán kicsit körül kéne nézni, nem csak 1 éves árakat. BTW már én is 11k-ért vettem 4gb ddr2-t 😊 most már annál csak drágább, a ddr3 lassan olcsóbb lesz.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

ez de jó vicc olcso a ddr3? 😄 mikor megláttam mennyiért adják a modulokat majdnem kiestem a székböl ddr2 es geil memoriákat 30 ezerért vettem boltbol 8 gigányit ugyanennyi ddr3 bol majd egy 100 as hol az olcsoság? 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

AgentKis
Eljön még a passzívhûtésû irodai gépek kora!

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...