8
  • Wittgen
    #8
    "Ugyanakkor elgondolkoztató, hogy a liberális frakció, amely korábban a polgári jogok élharcosa volt, ezúttal a médiaiparral való együttműködés mellett tette le a voksát. "

    Hja, kérem. Megjött a kiadók támogatása a pártok/magánzsebek bankszámláira.
  • amitakartok
    #7
    "Vagyis Gallo nem tett különbséget aközött, hogy valaki egy boltban megvásárolt zenei CD-ről készít másolatot vagy a bolhapiacon vesz meg egy másolt CD-t."

    Miért, a kiadók vajon különbséget tesznek???
  • sarocker
    #6
    Látszik rajta, hogy régen dugták, és most a frusztrációját a letöltőkön tölti ki.
  • DeviloftheHell
    #5
    pénz beszél ezek meg mennek utána mocsok ingyenélö banda azt amelyik bemegy a moziba felveszi videokamerával és azt a szemetet felteszi ftp re vagy egyéb más fizetös szarra az szép hamisitott vackot ad el pénzért de amelyik fogja az eredeti lemezt és lemásolja az hol hamis? :D pláne torrent és egyéb rendszerekböl bevétele nincs tehát haszna sem
  • Kryon
    #4
    Sugárzik az arcáról a jóindulat...
    Ami viszont a leglényegesebb a hírben, hogy mostmár nem csak simán a fájlcserélőket akarják megbüntetni, hanem a kalózpártok üldözésével azokat is el akarják halgattatni, akiknek ez nem tetszik, éljen a demokrácia és a szólásszabadság csodálatos eszméje...
  • Magiszter
    #3
    A nem korrupt politikus olyan mint az indián vízisíző. Lehet hogy létezik csak rohadt nehéz elképzelni.
    Biztos kaptak egy kis előleget, valamint x%-ot majd a büntetések befolyásából.
  • syn7h37ic
    #2
    "S hogy milyen nagyot fordult a világ, azt az is jól szemlélteti, hogy miközben tavaly év elején az EP még nagy többséggel fogadta el Stavros Lambrinides szociáldemokrata képviselő alapvető jogi chartára vonatkozó előterjesztését, úgy rá alig egy évvel a testület egy teljesen ellentétes dokumentumról szavazhat."

    Ordít róla, hogy jó alaposan lefizették őket a kiadók!
  • Magiszter
    #1
    Lassan ott tartunk hogy a fájlcserélés = terrorizmussal. Azaz aki letölti a Balázs Pali összest, az egyenértékű büntetést kap azzal aki bombát robbant egy óvodában és 130 csecsemőt öl meg.
    Komolyan emberek! Inkább legyetek gyilkosok, csalók, betörők, mint fájlcserélők, ezeket könnyebben megússzátok, ha rajtakapnak!

    Hová fajul a világ?