3
 • CTR360
  #3
  Sziasztok! Problémám van a hangkártyámmal:nem engedi feltenni a telepítőlemezről a hozzá szükséges programot a REALTEK AUDIO DRIVER 5.10.0.5519-es drivert a gép és így nincs hang. Tud valaki segíteni,hogy mi a baj? Többször is próbáltam már de minden hiába volt...
 • sanyicks
  #2
  nincs is grafikus magjuk... cpu magokat akartak gpu-ként is használni, csak fail lett. a fusion viszont sokkal életképesebb.
 • kvp
  #1
  Az intel fele grafikus kartyaban eppen az lenne a lenyeg, hogy a processzor szerepet is atvegye, tehat a grafikus magon fusson az operacios rendszer is. Ebbol azert eleg nehez lenne kulonallo grafikus kartyat kesziteni, mert azt cpu kartyanak hivnak.

  Egyebkent nem a teljesitmeny a lenyeg, hanem az, hogy ugyanaz a mag kepes grafikat szamolni, ami alkalmazasokat futtat. Igy egy mobil gepben kepes 1 magos aksisporolo uzemmodban dolgozni, de ha szukseg van ra vagy a halozati uzemmod miatt van eleg aram, akkor sokmagos cpu-kent vagy sokmagos videochipkent is lehet hasznalni. A dinamikus halt mod miatt pedig lehetoseg van ket frame kirajzolasa vagy ket weboldal betoltese kozott kikapcsolni az eppen kihasznalatlan magokat. Esetleg az is lehetseges, hogy ugyanazok a magok szamoljak eloszor a jatek logikat, aztan a fizikat, vegul a grafikat, majd a kovetkzo frame-ig megmarado idoben (a masodperc tort reszere) megall az egesz cpu (es kifujja magat).