79
-
Solt #79 Még egyszer biztos nem... -
JonasSandor #78 Ez se fog megjelnni már soha teljesbe. -
Solt #77 No, hogy idén is legyen bejegyzés róla... megvettem, VR alatt nagyon élvezetes. Jó kormány beállításokkal zseniális a vezetési élmény és a fizika, eddig tetszik, bár az UI és az egyéb körítések borzalmasan gyengék.
Használja valaki még? :) -
Solt #76 Hiba! :) -
GPx8 #75 Nem. Nekem nincs. -
Solt #74 VR-l használod? -
GPx8 #73 Ritkán, de kap frissítést, online nem megyek. Nagyon hiányzik belőle nekem az AI... -
Solt #72 Történt valami változás benne? Frissítik még? Online élet van valamennyi? -
GPx8 #71 Időnként megyek vele... -
Solt #70 Tolja még valaki? -
Thommye #69 hello. en a regivel, billel jobb koroket mentem, mint most kormannyal :D ti a gyari kormany es tobbi beallitassal mentek, vagy valtoztattok valamit ? ha megfeszulok se tudok 52.00 alatti koroket menni, -
Solt #68 Nagyon piszkálja a csőröm... főleg VR alatt! :) -
GPx8 #67 Pont ma jött egy frissítés. :)
Kart Racing Pro release4 available.
Changelog:
new: borderless window mode
new: track day mode
new: Wackersdorf track -
GPx8 #66 Nincs nagy élet, de a barátaimmal szoktunk játszani. De inkább AC... -
Solt #65 Sokallom érte a majdnem 9000 Forintot... :) Egyébként van valami élet benne? Frissítik? Te tolod még? -
GPx8 #64 Ne filléreskedj! :D :D -
Solt #63 Bíztam benne, hogy kap egy 50%-t karácsonyra, de csak 25% lett belőle... :( -
JonasSandor #62 Egy versenyen mennyi a max körszám? Boxkiállás van-e? -
atiwrc #61 A régin ha nem is tökéletesen de el lehetet boklászni bill-el is. De most elindítottam és estem-keltem Kecskeméten, pedig amig építgette a tesóm vagy 100-150 kört biztos megtettem rajta billel. Lehet csak visszakéne szokni az extra finom gombnyomkodáshoz. -
JonasSandor #60 Billel milyen? -
JonasSandor #59 Kartkraft. -
GPx8 #58 Itt lehet Steam key-t kapni a KRP-hez!
Steam key!
(Azoknak akik már régebben megvették).
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2017.07.22. 11:34:03 -
GPx8 #57 Mire gondolsz? -
JonasSandor #56 Ja akkor billel ne is próbálkozzak kár. A nagy testvére is ilyen? -
GPx8 #55 Ez szimulátor. Normális kormány kell hozzá. -
JonasSandor #54 Így a teszt alapján csak azt sikerült kipróbálni nem is lehet billel irányítani. Kanyarnál mindig keresztbe csúszik. -
Solt #53 Majd a téli leárazáson! :) -
GPx8 #52 Attól tartok, hogy most már drága... :)
Én mondtam, hogy vedd meg! ;) -
JonasSandor #51 Én már nézem is milyen a game. -
Solt #50 Akkor szerezni kéne egy nem steam-s kulcsot... :)) -
GPx8 #49 "Work is in progress on a web page to convert the standalone key to a Steam one.
It will take several days. Thank you for your patience." -
JonasSandor #48 Elég kicsi a gépigénye szerencsére. -
GPx8 #47 Majd megnézem. -
Solt #46 Tudod steamre regisztrálni? -
GPx8 #45 Hát ja. Amikor én vettem anno' szerintem nem volt 10EUR...
Viszont nincs jobb. ;) -
Solt #44 Megjelent... kicsit húzós az ára... :) -
Solt #43 Ha megjelenik steam-n megveszem, aztán tolhatjuk... :) Még keresem a helyem a pályán, de egy-két 45-s idő már befigyelt.
OR-l brutális lesz... :) -
GPx8 #42 Sokat nem szoktunk vele sz*rakodni, csapatunk, aztán kész. :)
Lényeg, hogy gokartnál a pici hibák is nagyon kijönnek, ha nem vagy az ideális íven egy kanyarban, úgy el megy a másik, hogy többet nem is látod. :) Sokat számít a pálya állapota is, szépen gumizódik. -
Solt #41 Nem működik sehogy normálisan, tegnap a fél estém ráment! :) Pedig jó lenne, mert a legnagyobb FOV-l sem bírom eltalálni az ideális íveket... :)
Egyébként én abban a hitben voltam, hogy a gokartba beülök, és nyomom neki... erre itt több beállítási lehetőség van, mint némelyik versenyautóban... pedig úgy bíztam benne, hogy itt nem kell setup-l bajlódni! :)
-
GPx8 #40 Mondam, ugye? :)
Nekem a WEB-kamerával működött (Face-TrackNoir), azt hiszem, hogy mouse-view kell rakni a kamerát vagy valami ilyesmi...
De én hányingert kaptam 1 kör után, nem ajánlom... :)