14
  • geronemo
    Könyörgöm ne adj ötleteket
  • BobMR
    Egy NY-i sikátorban Avatárok egy csoportja megerőszakolta a Sötét Lovagot
  • geronemo
    Nem tudom de akkor jól csinálja kettős életét!
  • sugarman
    nem lehet h uaz a bnőnk ?
  • Darth Sith
  • InterFoxSOFT
    Én imádom a női nemet, egészen addig amíg ki nem nyitja a száját mert akkor ömlik belőle a szarság.
    Ijesztő, hogy a legtöbb nő ilyen akar lenni mint ezek a pi..ák.
  • Victor1103
    A végén még közkívánatra azt is megoldja hogy a Sex és NY, az Avatar és a Sötét Lovag egy cikkbe szerepeljen. A cikk címébe pedig már bele se merek goldolni
  • Jimmyke
    Amíg a Sötét Lovag bevételéhez nem viszonyítgatja addig semmi ok a pánikra. :D
  • Victor1103
    Folyton csak a szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex undorító
    Ezért mennyit fizetnek neked Vitya hogy ilyen fosokat firkálsz nekünk és kényezteted a nagyérdeműt nap mint nap?
  • unisol1
    Az még hagyján, de még fizetni is fogok érte b.sszameg! Persze Freddy Krueger jelenésére mehetek egyedül!
  • unisol1
    Én is azt hiszem! Csere érdekel? Az értékbeli külömbözetet vállalom! :-) Az enyém nem hajlandó IM2-t nézni, de S&NY2-re naponta mondja, h. mikor megyünk már!
  • geronemo
    Azt hiszem nekem van a világon a legtökéletesebb barátnőm. Be ül velem az Iron Man 2-re és a Sex és New York-tól kirázza a hideg:D
  • Jimmyke
    Kész, disszidálok...

Erről is a sok férfiember tehet, akik meghunyászkodtak és hagyták magukat elráncigálni egy ilyen filmre. :D
  • Seth
    Szexet látok már mindenhol.... XD