14
-
geronemo #14 Könyörgöm ne adj ötleteket -
BobMR #13 Egy NY-i sikátorban Avatárok egy csoportja megerőszakolta a Sötét Lovagot -
geronemo #12 Nem tudom de akkor jól csinálja kettős életét! -
sugarman #11 nem lehet h uaz a bnőnk ? -
#10 -
InterFoxSOFT #9 Én imádom a női nemet, egészen addig amíg ki nem nyitja a száját mert akkor ömlik belőle a szarság.
Ijesztő, hogy a legtöbb nő ilyen akar lenni mint ezek a pi..ák. -
#8 A végén még közkívánatra azt is megoldja hogy a Sex és NY, az Avatar és a Sötét Lovag egy cikkbe szerepeljen. A cikk címébe pedig már bele se merek goldolni -
Jimmyke #7 Amíg a Sötét Lovag bevételéhez nem viszonyítgatja addig semmi ok a pánikra. :D -
#6 Folyton csak a szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex undorító
Ezért mennyit fizetnek neked Vitya hogy ilyen fosokat firkálsz nekünk és kényezteted a nagyérdeműt nap mint nap? -
unisol1 #5 Az még hagyján, de még fizetni is fogok érte b.sszameg! Persze Freddy Krueger jelenésére mehetek egyedül! -
unisol1 #4 Én is azt hiszem! Csere érdekel? Az értékbeli külömbözetet vállalom! :-) Az enyém nem hajlandó IM2-t nézni, de S&NY2-re naponta mondja, h. mikor megyünk már! -
geronemo #3 Azt hiszem nekem van a világon a legtökéletesebb barátnőm. Be ül velem az Iron Man 2-re és a Sex és New York-tól kirázza a hideg:D -
Jimmyke #2 Kész, disszidálok...
Erről is a sok férfiember tehet, akik meghunyászkodtak és hagyták magukat elráncigálni egy ilyen filmre. :D -
#1 Szexet látok már mindenhol.... XD