Tömött sorokban vonultunk a Szex és New York 2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Könyörgöm ne adj ötleteket<#buck>#buck>
Egy NY-i sikátorban Avatárok egy csoportja megerõszakolta a Sötét Lovagot <#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom de akkor jól csinálja kettõs életét!<#buck>#buck>
nem lehet h uaz a bnõnk ?<#buck>#buck>
Én imádom a nõi nemet, egészen addig amíg ki nem nyitja a száját mert akkor ömlik belõle a szarság.
Ijesztõ, hogy a legtöbb nõ ilyen akar lenni mint ezek a pi..ák.
Ijesztõ, hogy a legtöbb nõ ilyen akar lenni mint ezek a pi..ák.
A végén még közkívánatra azt is megoldja hogy a Sex és NY, az Avatar és a Sötét Lovag egy cikkbe szerepeljen. A cikk címébe pedig már bele se merek goldolni<#zavart1>#zavart1>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Amíg a Sötét Lovag bevételéhez nem viszonyítgatja addig semmi ok a pánikra. 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Folyton csak a szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex szex undorító <#violent>#violent>
Ezért mennyit fizetnek neked Vitya hogy ilyen fosokat firkálsz nekünk és kényezteted a nagyérdemût nap mint nap?
Ezért mennyit fizetnek neked Vitya hogy ilyen fosokat firkálsz nekünk és kényezteted a nagyérdemût nap mint nap?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az még hagyján, de még fizetni is fogok érte b.sszameg! Persze Freddy Krueger jelenésére mehetek egyedül!
Én is azt hiszem! Csere érdekel? Az értékbeli külömbözetet vállalom! :-) Az enyém nem hajlandó IM2-t nézni, de S&NY2-re naponta mondja, h. mikor megyünk már!
Azt hiszem nekem van a világon a legtökéletesebb barátnõm. Be ül velem az Iron Man 2-re és a Sex és New York-tól kirázza a hideg😄
Kész, disszidálok...
Errõl is a sok férfiember tehet, akik meghunyászkodtak és hagyták magukat elráncigálni egy ilyen filmre. 😄
Errõl is a sok férfiember tehet, akik meghunyászkodtak és hagyták magukat elráncigálni egy ilyen filmre. 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni